Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soccerneti suvepäevad 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tõesti toredad päevad olid . Miinuspoolele võib ainult lugeda Argentiina kaotuse ja selle, et meie (minu ja Hanna) telk oli katki. Samas kihvt oli uutmoodi telgis magada ja nautida, kuidas Mitte-nii-selges-kondensioonis Märt ja Cannuman hommikul meie magamisaset nähes naerda said...

Kahju oli sellest, et ma ei saanud näha Mazzi kuulsat tuumapohmakat. Muidu olid väga kihvtid päevad ja jään Talvekaid ja järgmisi suvepäevi ootama!

Minupoolsed pildid siis ka. Loomulikult mulle omaselt ilma suurema tsensuurita . http://picasaweb.google.com/Hendrik0...Lq9tyCx-nlwwE#
    Barcelona.

Kommentaar

Kurat, ma ütlen. Diana tissidest maksimaalselt kaks korralikku pilti, seejärel ainult paljast Mikk4-a palli taga ajamas. Kas ma sellepärast teid üksi kodumaale jätsin, et te gayks kätte pöörduksite?

Kommentaar

Dannar ära prääksu. Kohalviibijad pole süüdi, et naisi nii vähe oli. Muidugi tissipilte peaks rohkem olema, selle kohapealt olen sinuga nõus. Ja kes tahtis tissi näha perset katsuda, sai ka kõike seda.

Aga algas üritus soliidse sissejuhatusega, kui eika oma püksid puruks suutis rebestada palli kõksides. Ja mul jalkast pöid lilla ja paistes...aga see ei seganud ei mind ega eikat üritust nautimast.

Koomi sai perseauguni ja õllest puudust ei olnud. Võit

Kommentaar

Aitäh kõigile, kes kohale tulid! Väga lahe seltskond ja igati kordaläinud üritus!

Siiski ka üks palve neile, kes ei ole jõudnud osavõtutasu ära maksta. Palun tehke seda: 100 krooni OÜ Vutivõrk kontole 221043839787.

Kommentaar

Deutschland, Deutschland überalles...ei Märt oli hea kohtunik

Minu klõpsud ja dannarile ka veits meelehead http://picasaweb.google.com/10976256...6/Suvekad2010#
            AILTON

Kommentaar

Ma ärkasin

Leiud järgmised: rahakott kadunud, üks saunalina üle.

Cannuman on tegelt saksa fänn

Vähe tisse oli ka saunas.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust

Vähe tisse oli ka saunas.
                mis teil seal toimus??
                AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                  mis teil seal toimus??
                  sa ka ei pea kõike teadma

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                    sa ka ei pea kõike teadma
                    Ei no lihtsalt kui eika käis uurimas asja, siis pidi ta peaaegu Saarlase peenist nägema.Tissid oli suitsukate? Homokaust?
                    AILTON

Kommentaar

Märt, Sul on ainult rahakott kadunud? Pool platsi oli su riideid täis Väga vahva viikend!
                      Ajalugu ei õpita, ajalugu tehakse.

Kommentaar

Algselt postitas Mannu Vaata postitust
                        Märt, Sul on ainult rahakott kadunud? Pool platsi oli su riideid täis Väga vahva viikend!
                        Need on teie juures ?

Kommentaar

Kel midagi kadunud, küsige Siimu käest. Viisin kõik träni tema juurde
                          Last edited by wiiner; 04.07.10, 20:16.

Kommentaar

kui mina kohale jõudsin, oli PraS juba sigalakku täis...

aa tore, et sain läbi astuda meeldivalt oli rahvast ja tegijad olid kohal! kuigi räme oli, et omkul pidin juba 8:30 tööl olema, ei olnd just kõige parem päev täna :P

Diana, kes see tüüp oli, kes nõnda muidu küsis? Ja oled sa minu ettepaneku üle mõelnud?

ahjaa, et siis mingi hetk küsiks plaate tagasi ja käterätik jäi ka kuhugi sinna.

Kommentaar

kuule erri urmar, alkohol ongi selleks,et seda hävitada.

Järgmine aasta loodan,et saan autasu kui kõige tugevam inimeseolevus

Kommentaar

viin on rahva vaenlane ja see tuleb hävitada
                                “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Working...
                                X