ma olen enda arust juba suht kaine, aga ma ei näe O5ula piltide seas ühispilti mis hommikul tegime. Mis nuss on?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soccerneti suvepäevad 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustma olen enda arust juba suht kaine, aga ma ei näe O5ula piltide seas ühispilti mis hommikul tegime. Mis nuss on?
AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustöised pildid on ka veel puudu
ööse tehti ka pilte ?
on mul midagi põdeda ?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustmis asja
ööse tehti ka pilte ?
on mul midagi põdeda ?see sinu istumistrikk oli tase ja sa ikka suutsid kohati särada! isegi selle aja jooksul, mil seal olin.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustsa võid nüüd minna rahulikult pagendusse. õnneks ma ei ole Märtsee sinu istumistrikk oli tase ja sa ikka suutsid kohati särada! isegi selle aja jooksul, mil seal olin.
vähemalt ma ei istunud nii päeval kell 3 nagu mõni
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustneid mööda istumisi oli nii palju, et ei jõua kokku lugedagi
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustneid mööda istumisi oli nii palju, et ei jõua kokku lugedagi
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustmuidu kas telgi-inimesed kas leidsite oma vaiad ülesse mis cannuman teilt ära võttis ?
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustsa vist seda PraSi trikki ei näinud. muidu mäletaksid raudselt
Kommentaar
-
Märt süüdistab pikemat aega juba eikat, mõtlemata sellele, et tegelikult mina teda toolist mööda tõmbasin. Aga jagaks jälle paar auhinda.
Kõige parem ice-breaker: Eika lõhkised püksid. Teist aastat järjest
Kõige parem tsitaat: Märt: "Ma panin sauna ukse teistpidi käimaaaaa!!!!!"
Kõige paremad neiud: Sorri, Diana. Maarika-Klaarika võit.
Kõige parem idee: On ennelõuna, kell on umbes 1. Siim: "Ma annan sulle jalgpallilaulude plaadi, kui me nüüd kohe jala Tallinna lähme. Mina: "Davai". Kümme kilti jalutamist mööda valget äärejoond, sest asfalt oli sigakuum, üks hea inimene valge Golfiga, kes küüti pakkus, ning palja ülakeha ja paljaste jalgadega Foorumi bussipeatuse juures tšillimine ja sõit ühistranspordiga. Lõpuks me ikkagi Kalamajja jõudsime.
Aga aitäh kõigile! Minu lemmiksuvepäevad olid raudselt!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar