Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Valencia
Collapse
X
-
-
Võideti see võit lõpuks 🤤. Nii võib veel Eurokarikate alas maanduda.
Leave a comment:
-
Valencia viimane võit liigas pärineb 29. septembrist. Kõikides sarjades (kaasa arvatud karikas mingite kotikute vastu) on saadud see hooaeg 2 võitu. Mitte ühtegi koduvõitu pole veel saadud.
Marcelinol pole kaua jäänud, kui niiviisi jätkub.
Leave a comment:
-
Pigem kaotatud 3 kui võidetud 1 punkt. Teine poolaeg oli päris hea juba.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEi teagi, kuidas seda täpsemalt kommenteerida, aga Valencia arvas, et José Pascual Alba leping kehtib aasta 2019-ni. Tegelikkuses on mehe leping lõppemas, Real ja Barca võitlevad ta eest nüüd.
Leave a comment:
-
Ei teagi, kuidas seda täpsemalt kommenteerida, aga Valencia arvas, et José Pascual Alba leping kehtib aasta 2019-ni. Tegelikkuses on mehe leping lõppemas, Real ja Barca võitlevad ta eest nüüd.
Leave a comment:
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustZaza hooaja alguse vorm on samuti kuhugi kadunud.
Esimesed 10 mängu - 9 väravat.
Järgmised 18 mängu - 2 väravat.
Valencia õnneks on Rodrigo ja Santi Mina seevastu juurde pannud ning põud ei ole ründesektorit liialt tapnud. Suht võrdse mängude arvu peale on kõik kolm üsna ühte auku statsiga hetkel, vastavalt 11, 12 ja 11.
Ja kui ma juba siia ära eksisin siis ütleks seda ka, et Dani Parejo on üks alahinnatumaid mängijaid terves liigas. Tegemas super hooaega ja üks meeskonna selgrooge.
Leave a comment:
-
Zaza hooaja alguse vorm on samuti kuhugi kadunud.
Esimesed 10 mängu - 9 väravat.
Järgmised 18 mängu - 2 väravat.
Valencia õnneks on Rodrigo ja Santi Mina seevastu juurde pannud ning põud ei ole ründesektorit liialt tapnud. Suht võrdse mängude arvu peale on kõik kolm üsna ühte auku statsiga hetkel, vastavalt 11, 12 ja 11.
Ja kui ma juba siia ära eksisin siis ütleks seda ka, et Dani Parejo on üks alahinnatumaid mängijaid terves liigas. Tegemas super hooaega ja üks meeskonna selgrooge.
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas Indrekolen Vaata postitustValencia vabalangeb kahjuks
Leave a comment:
-
Esimese värava puhul suurima sita korraldas see vend, kes jooksis keskringi juurest peaaegu oma kastini Ronaldo sabas ilma midagi tegemata. Oleks pidanud kohe võtma Ronaldo maha, kuid too jooksma pääses ning mingit penaltiolukorda poleks tekkinudki. Kes iganes see vend ka oli, masendavalt naiivne tegutsemine tema poolt igal juhul.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMida sa rumal Montoya teed, 2 penaltit juba kinkinud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: