Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Valencias põletati eile kohalike poolt "armastatuimaid" staare. Eelmine aasta oli populaarseim loomulikult Gärry! Selge see et on tegu nukkudega ja pole raske arvata, kes on Valencia elanike "lemmikud"
Ainult see kujukese rüvetamine mind solvas väga! Kuidas saab vihata jänkide ajaloo parimat presidenti???
Ei eksind eelmise mängu kohta, et Valencia suudab alati üllatada ja tänaseks teine raske skalp järjest võetud. Real oli II pa. üliagressiivne, aga pidasid lõpuni vastu kodus valencialased! Vähemalt La Liga läks pisut põnevamaks
Hea et on ennast kokkuvõetud ja mäng toimib. Päris ilusti passidega minnakse Bilbao kaitsest nagu noaga võist läbi. 2-0 hetkel ja lust vaadata seda mängu.
Tea kas keegi jälgib mängu Eibariga. Ma ei tea kas panen väga puusse, aga ei jõua mul kohale see pennu... Kui kaks mees omavahel jagelevad ja üks neist kukub maha, kas siis antakse ikka 11m? Kumbki neist ei mänginud ju palli ja polnud vist plaaniski. Eibari vend oli muidugi targem ja viskus pikali hoides näost kinni nagu oleks nokki löödud! Lõpptulemus oli punane Valencia kaitsjale ja penalt, mis ka ära realiseeriti. Ei jõua mul see penalt kohale
Leave a comment: