Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Klubi sees käärib päris korralikult. Lisaks paneb tõenäoliselt oma ameti maha ka legendaarne Roberto Ayala. Mõneti on kõrvaltvaatajana isegi kahju Salvo lahkumisest, sest tegelikkuses oli ju tema see, kes klubi mudast välja tõmbas ja halvimast päästis. Nüüd saavad Valencia fännid nautida Lim, Mendes, Nuno kolmikut.
Aga noh, arvata oli, et Limi puhul midagi kahtlast olla võis. Ei imestaks, kui varsti saab üks kunagine aprillinali ka teoks ning klubi vapile tehakse kosmeetiline muutus:
ei no ma seda mõtlengi, et kui raha on vähe, siis kaalutakse kõike põhjalikult ja tuleb väga häid üleminekuid. kui raha on palju kulutada, siis väga palju lahmitakse tühja ja vahest ei osatagi midagi tarka teha sellega. barca on teinud häid üleminekuid, aga vähemalt pooled on täiesti mõttetu pask raha raiskamine olnud neil.
Lim ostis Meritoni kaudu mõne palluri mängijaõigused juba enne ametlikult Valencia pomoks saamist. Seega oleks üsna loogiline, et nüüd ostis Valencia need õigused omakorda Meritonilt üle.
Ja iseenesest see LFP poolt kehtestatud kulutamislimiit ei tohiks mustvalgelt väljendada seda, kui palju klubi otseselt üleminekutele kulutab. Seal peaks tulema mängu üleminekute amortisatsioon, palgad jne.
Aga eks väikese muige toob ikka suule, et seni on nõnda palju raha kulutatud ainuüksi selleks, et eelmisel hooajal klubis pallinud mängijad klubi omanikult välja osta + siis Rodrigo Caio, kes on sisuliselt Mendese poolt õngitsetud. Paneb lihtsalt mõtlema, et kui Meistrite Liiga kohast (ja eelkõige rahast) olekski reaalselt ilma jäädud, siis mis tehtud oleks?
"I know that 'project' is an overly used term, but this genuinely is and the first step has to be to achieve your objectives," Cathro said. "If we don't, the project dies."
Mina näiteks ei saa seniajani aru, kas tegemist on soliidse või siis savijalgadel seisva projektiga, à la Malaga paar aastat tagasi. Kui vaadata näiteks eeltoodud väljaütlemist või kasvõi praeguseid klubisiseseid lahkhelisid Salvo/Rufete vs Lim/Mendes vahel, siis ma väga rõõmust ei rõkkaks veel.
Kas siin mingit sellist teemat ei saa olla, et nt Rodrigo ja Gomesi ostis Lim enda rahadega ehk siis nende mängijate õigused ei kuulu Valenciale ja sellega ei ole ka limiidini jõutud?
Väidetavalt on Limi investeerimisfirmal Meritonil jah mõlema mängija diilides käpp sees, seega sellist teemat kindlasti välistada ei saa. Kuid arvestades FIFA seisangut kolmanda osapoole omandiõigusesse, siis tekib küsimus kas selline asi üldse legaalne on.
Igatahes, natuke siit-sealt nuhkides jätsid need ostud mulle üsnagi kahtlase ja keerulis mulje ning ei oska paremat vastust sulle anda. Äkki mõni targem kostitab.
Kas siin mingit sellist teemat ei saa olla, et nt Rodrigo ja Gomesi ostis Lim enda rahadega ehk siis nende mängijate õigused ei kuulu Valenciale ja sellega ei ole ka limiidini jõutud?
Leave a comment: