Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Valencia
Collapse
X
-
Miks te arvate, et ksf! atleticomadrid postitas antud pildi, kuna ta võtab antud juttu surmtõsiselt?
-
Twitteri ja Facebooki põlvkond... Kõike mida loetakse, võetakse puhta tõena..
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitust
Leave a comment:
-
Üks ManU fänn foorumis nõudis herr Nevillet ju kohe Old Traffordi toolile, ei tea mis ta täna arvab?
Leave a comment:
-
Ei tea, kas fännid nutavad juba Nunot ka taga? Asjad on ikka suht pekkis ja paistab, et Gary ei pruugi suvenigi vastu pidada, sest relegation tuleb juba päris lähedale...
Leave a comment:
-
Ei tasuks selle viigi üle küll mingit rõõmu tunda täna. Et viik kätte saada oli tarvis 95 minutit palli taga ajada ennem, kui see võrku sahises. Sack Gary!
Leave a comment:
-
Järjekordne viimase minuti viigi päästmine, vähemalt selle on Gary sir Alexi käest omandanud.
Leave a comment:
-
Valencia ühte mãärustepärast väravat ka ei loetud. Aga raskelt on alanud, aga ma annaks aega.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustMa kardan, et Gary kauaks Hispaaniasse ei jää. Fännidel hakkab juba vaikselt siiber saama. Pole mingit paranemist mängus näha Nuno lahkumisest saati ja mingite hädiste viikidega olla tabeli keskmik pole kaugeltki see mida juhtkond ootab meestelt. Valencia on euroopa tipp klubi olnud ja peaks sinna ka kuuluma tulevikus. Hetkel on raisatud miljoneid tuulde!
Kui täna peakski kaotama Rayole, siis Garyle pikka pidu ma ei ennusta. Hetkel seis 0-1 Rayole!
Leave a comment:
-
Ma kardan, et Gary kauaks Hispaaniasse ei jää. Fännidel hakkab juba vaikselt siiber saama. Pole mingit paranemist mängus näha Nuno lahkumisest saati ja mingite hädiste viikidega olla tabeli keskmik pole kaugeltki see mida juhtkond ootab meestelt. Valencia on euroopa tipp klubi olnud ja peaks sinna ka kuuluma tulevikus. Hetkel on raisatud miljoneid tuulde!
Kui täna peakski kaotama Rayole, siis Garyle pikka pidu ma ei ennusta. Hetkel seis 0-1 Rayole!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: