Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Valencia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• RealFan
    replied
    Miks te arvate, et ksf! atleticomadrid postitas antud pildi, kuna ta võtab antud juttu surmtõsiselt?

Leave a comment:

• sepakas
    replied
    Twitteri ja Facebooki põlvkond... Kõike mida loetakse, võetakse puhta tõena..

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    the sentence is written on a picture - it must be true!

ma ise pole tegelikult kursis

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas football2u Vaata postitust
    #NevilleOut

Leave a comment:

• football2u
    replied
    #NevilleOut

Leave a comment:

• sepakas
    replied
    Algselt postitas Pogba Vaata postitust
    Kuskil oli nn ametlik kinnitus, et mees saab homme karikas Barca vastu mängida.. Huvitav, sest olgugi, et ta oli mängukeelu all, siis tehniliselt ta ju reali eest väljakule jooksis.. Minu mäletamist mööda antud mängu tulemust ka ei tühistatud vaid visati valge klubi lihtsalt karikast välja..

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Üks ManU fänn foorumis nõudis herr Nevillet ju kohe Old Traffordi toolile, ei tea mis ta täna arvab?

Leave a comment:

• sepakas
    replied
    Ei tea, kas fännid nutavad juba Nunot ka taga? Asjad on ikka suht pekkis ja paistab, et Gary ei pruugi suvenigi vastu pidada, sest relegation tuleb juba päris lähedale...

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Ei tasuks selle viigi üle küll mingit rõõmu tunda täna. Et viik kätte saada oli tarvis 95 minutit palli taga ajada ennem, kui see võrku sahises. Sack Gary!

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Järjekordne viimase minuti viigi päästmine, vähemalt selle on Gary sir Alexi käest omandanud.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Valencia ühte mãärustepärast väravat ka ei loetud. Aga raskelt on alanud, aga ma annaks aega.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
    Ma kardan, et Gary kauaks Hispaaniasse ei jää. Fännidel hakkab juba vaikselt siiber saama. Pole mingit paranemist mängus näha Nuno lahkumisest saati ja mingite hädiste viikidega olla tabeli keskmik pole kaugeltki see mida juhtkond ootab meestelt. Valencia on euroopa tipp klubi olnud ja peaks sinna ka kuuluma tulevikus. Hetkel on raisatud miljoneid tuulde!
    Kui täna peakski kaotama Rayole, siis Garyle pikka pidu ma ei ennusta. Hetkel seis 0-1 Rayole!
    2-2 jäi siis. Korralik mäng oli teisel poolajal, esimene oli kommentaatorite järgi suht pask olnud.

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Ma kardan, et Gary kauaks Hispaaniasse ei jää. Fännidel hakkab juba vaikselt siiber saama. Pole mingit paranemist mängus näha Nuno lahkumisest saati ja mingite hädiste viikidega olla tabeli keskmik pole kaugeltki see mida juhtkond ootab meestelt. Valencia on euroopa tipp klubi olnud ja peaks sinna ka kuuluma tulevikus. Hetkel on raisatud miljoneid tuulde!
    Kui täna peakski kaotama Rayole, siis Garyle pikka pidu ma ei ennusta. Hetkel seis 0-1 Rayole!

Leave a comment:

Working...
X