Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Diz Vaata postitustSpurs (HKane) või Frankfurt (Kolo) saavad nüüd raha teenida.
Leave a comment:
-
Meistrite Liigas loputati ikka korralikult seda Inglismaa satsi. Täna El Derbi Madrileño Santiago Bernabeul, tuleb suur mäng, Atletico võitlemas TOP4 koha peale ja Real samal ajal üritab kätte saada Barcelonat, tuleb pingeline mäng igaljuhul.
Leave a comment:
-
Eilne õhtu tõi ikka korralikud flashbackid sellest, mida Cristiano ikkagi Real Madridis saavutas.
lisaks erinevad fotosessioonid Lõuna-Ameerika poistega, vahva.
Leave a comment:
-
Tänane mäng tekitas tunde nagu oleks tegemist aafrikas igapäevase kokkulepemänguga. Hetkel maailma parim väravavaht astub mõlema pennu puhul joonelt üle, Carvajal tekitab selge käega pennu, uue pendla ajal jookseb sulaselgelt varakult kasti. Mõlemad on maailmas ühed kogenumad mängijad aga ei tea siukseid asju... Väga halb mäng Carvajalilt. Asensio vormitõusu on aga super näha. Modric jätkuvalt top. Vinicius ja Rodrygo oli täna ikka täitsa säästureziimil. See hooaeg Vinicius on hullem kui oma esimesel hooajal, nüüd ei oska enam driblada ka, lamab juba hullemini kahjuks kui Neymar omalajal. Ehk märk, et ikkagi tulemas ka äärele keegi peagi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustMinu arust oli mänguline ülekaal üsna selge aga halvema õnne korral võinuks siin veel ka punkte kaduma minna. Neid kohti, kus skoor piinlikuks ajada, on viimastel aastatel juba küllalt olnud aga lõpus peab ikka olema õnnelik, kui võiduga tulema saab. Minu jaoks oli Carvajali sissejooks poolakale umbes samaväärne penalti nagu see, mis meitele anti ning olen positiivselt üllatunud, et armastet poliitikud ühes teises teemas seda saagi käima ei tõmmanud. Natuke nagu on koht selleks aga pigem ikka süüdistaks murudoktorit ja tema keskväljavalikuid, mille tulemusel nägi Lewandowski üldjuhul palli lähedalt vaid siis, kui kellelegi Alaba vopsu eest tagasi teha üritas. Toni Kroos tegi elu mängu. Lewandowski tühjast väravast üle oli ka päris hea.
Leave a comment:
-
Minu arust oli mänguline ülekaal üsna selge aga halvema õnne korral võinuks siin veel ka punkte kaduma minna. Neid kohti, kus skoor piinlikuks ajada, on viimastel aastatel juba küllalt olnud aga lõpus peab ikka olema õnnelik, kui võiduga tulema saab. Minu jaoks oli Carvajali sissejooks poolakale umbes samaväärne penalti nagu see, mis meitele anti ning olen positiivselt üllatunud, et armastet poliitikud ühes teises teemas seda saagi käima ei tõmmanud. Natuke nagu on koht selleks aga pigem ikka süüdistaks murudoktorit ja tema keskväljavalikuid, mille tulemusel nägi Lewandowski üldjuhul palli lähedalt vaid siis, kui kellelegi Alaba vopsu eest tagasi teha üritas. Toni Kroos tegi elu mängu. Lewandowski tühjast väravast üle oli ka päris hea.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Temp0 Vaata postitustnonii kes käinud bernabeul mänge vaatamas. Kuidas see värk piletitega on? Vaatasin, et hetkel kõige usaldusväärsem tundub ikka Reali enda lehelt aga millegipärast pakuvad nad ainult vip pileteid tulevastele mängudele mis üpris krõbeda hinnaga. Järgmisele mängule (el clasico) pakkus ka tavalisi pileteid aga kui lehe avasin näitas, et pileteid pole saadaval. Väga segane olukord. Ühtlasi olen ka club member (mingi uus asi nüüd, pakutakse tasuta, tuli meilile kiri, peaks vist odavamalt saama sellega). Võite oma kogemused pileti ostmisega ja reisiga sinna kirja panna. Otselend vist mõistlik riiast.
Leave a comment:
-
nonii kes käinud bernabeul mänge vaatamas. Kuidas see värk piletitega on? Vaatasin, et hetkel kõige usaldusväärsem tundub ikka Reali enda lehelt aga millegipärast pakuvad nad ainult vip pileteid tulevastele mängudele mis üpris krõbeda hinnaga. Järgmisele mängule (el clasico) pakkus ka tavalisi pileteid aga kui lehe avasin näitas, et pileteid pole saadaval. Väga segane olukord. Ühtlasi olen ka club member (mingi uus asi nüüd, pakutakse tasuta, tuli meilile kiri, peaks vist odavamalt saama sellega). Võite oma kogemused pileti ostmisega ja reisiga sinna kirja panna. Otselend vist mõistlik riiast.
Leave a comment:
-
Kõigepealt kõige nunnumate fännide esituses suurepärane esitus, kui nagu üks mees lauldakse "Vinicius, sa oled ahv". Pärast väravat kutsuti Reali fänne korrale, et liiga agaralt ei tähistaks. Siis muidugi see Reindildo viga, mille eest iga endast vähegi lugupidav kohtunik annaks punase... annaks jumal, et nendel rassistidest sitanikerdistel nüüd puur täis lüüakse.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: