Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tallinec
    replied
    Tänapäeva Finaalis on viimane Toni Kroosi mäng klubi pallurina. Tema mängustiili kohta olen kuulnud 2 teravat tähelepanekut:
    1. Toni Kroosi = Frank Lampard kes ei lõõ nii palju väravaid.
    2. Toni Kroosil on harukordne oskus, et ta saab anda täpset söötu kiirusel olles.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Temp0 Vaata postitust
    Mbappe ametlikult lahkub nüüd lõpuks..aga kas ikka Reali? Ju selgelt väljendas klubi, et rong lahkunub Mbappele kui valis PSG ja seda inetul moel. Ka enamik toetajaid ei soovinud toona enam Mbappet Reali. Ja praeguseks on meil välja kujunenud meeskond kellest Vini on phmst asendamatu ja Ballondori kandidaat, samuti Jude. Ei näe, et Mbappe meeskonnas kuhugi mahuks, samuti võib ta meeskonna taset ausaltöeldes isegi alla viia.

Mina olen üllatuseks valmis, arvestades minevikku ja meie rivaali halba seisukorda (Mbappe ju saab siiski tasuta) pakuks, et tuleb üllatus ja Mbappe liitub hoopis.. Barcelonaga. Samuti on Lewandowski 35 ja mitte just kõige teravam enam.
    Soga

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Mbappe ametlikult lahkub nüüd lõpuks..aga kas ikka Reali? Ju selgelt väljendas klubi, et rong lahkunub Mbappele kui valis PSG ja seda inetul moel. Ka enamik toetajaid ei soovinud toona enam Mbappet Reali. Ja praeguseks on meil välja kujunenud meeskond kellest Vini on phmst asendamatu ja Ballondori kandidaat, samuti Jude. Ei näe, et Mbappe meeskonnas kuhugi mahuks, samuti võib ta meeskonna taset ausaltöeldes isegi alla viia.

Mina olen üllatuseks valmis, arvestades minevikku ja meie rivaali halba seisukorda (Mbappe ju saab siiski tasuta) pakuks, et tuleb üllatus ja Mbappe liitub hoopis.. Barcelonaga. Samuti on Lewandowski 35 ja mitte just kõige teravam enam.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    sellise stoilise rahuga panna koik oma riista imema on muidugi klassika, mida suutis zz ja suudab ka carlo. polnud isegi mitte mingit kahtlust, et siit minnakse finaali ka 85 minutil. seal ongi vahe reali fannil ja ulejaanud lohhidel. vahem juttu, rohkem tegusi.

hala madrid!

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    jõhker mis kunn Vazques on. Ja Modric ka. Ja eks see ole ka tänu Carlole. Kes oleks arvata osanud, et see mees tuleb lükkab City välja ja paneb El Clasicos värav +2 assisti hooaja lõpus, algul vaevalt sai platsile. Modric ka üle pika aja 90.minutit. Aga Lunin on ka kunn.

Bayern hoia alt. Vazques on näljane.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Papa Carlo!

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Bussikoondis

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Nii kastis seisvat Real'i ei ole vist mitte kunagi näinud kogu oma elu jooksul. Teisel poolajal isegi puuduvad kontrad.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Vägevaid väravaid pakkusid mõlemad pooled. Neutraalsele vaatajale ja miks mitte ka emma kumma fännile vinge vaatamine. Üle pika aja nii palju ilusaid tabamusi ühes mängus. Ulme.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Pep'iga mürgeldamine, mönna ju

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Järjekordne suurepärane La Liga šedööver. Ilmselt rohkem ajast tegeldi vigade järel üksteise püsti ajamise ja teesklemisega kui jalgpalliga. Natuke üllatas, et päris käest läks asi alles pärast lõpuvilet, sest.. nagu ikka, vaadati igasugu jõhkratele vigadele läbi sõrmede. Oma kastis võivad kaitsjad ründaja pikali lükata või sõita ja pole erilist võimalustki, et mingeid tagajärgi järgneks. No ja siis lõpuvile anti umbes 98:30 olukorras, kus umbes 3 sekundit hiljem lõi Bellingham võiduvärava. Diakhaby kokku pakkimise peale läks juba need 7 minutit, mis teisele poolajale lisati aga seisakuid oli kõvasti rohkem. Selle seitsme minuti sees veel varritati vast juba need poolteist minutit ja viideti veel aega.

Kui mul omal mingeid huve mängus ei oleks, siis ma ei vaataks raha eest ka seda porri. Kuidas see oligi, this is not soccer, this is La Liga? Jalkaga nende kahe tunni jooksul küll eriti ei tegeldud. See, mis veel päris lõpus toimus... kellelgi võiks olla piinlik.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Noh, täna võeti umbes kahe Almeria mängu eest tagasi (mitte et see tõenäoliselt uudiskünnist ületaks aga...). Teisest küljest aitas Ancelotti vahetustega täna kõvasti kaasa, kõige paremad mehed välja ja no Ceballos sisse... Kohtunike teemaga natuke rohkem harjunud, need vahetused ajasid vist siiski natuke rohkem närvi.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Noh, ma tegelikult nagu vastasin ka aga teeme puust ja punaseks. Sinu Viniciuse näide on "otsitud", sest selliseid võib tuua mitmeid ning kohtunike reaktsioon ongi valdavalt olnud sama ehk ignoreerimine. Muus osas väljendasin omalt poolt toodud näidetega seda, et kogu kohtuniketöö (mitte ainult VAR) osas on loogika umbes selline, et loogikat pole. Kui sa nüüd konkreetset ja 100% õiget diagnoosi minult ootad, siis pean ilmselt valmistama pettumuse.

Raske on Negreirat jms mängu mitte tuua, kui ühe pooleldi äravilistatud mängu pärast just selle klubi toetaja kuskil nii suurt valu kohtunikega toimuva pärast väljendab. Kui näiteks Roberto Carlos kuskil emotsionaalselt seletab, et monogaamia ja perekondlike väärtustega on kellelgi väga pahasti, siis on minu arust loogiline, et keegi tuletab talle taustsüsteemi natuke meelde.
    Küsimus pole ju märgis või avataris, vaid see oli ikka konkreetne mäng konkreetse vastasega, kelleks polnud Barcelona. See võit või kaotus oleks oluline olnud Gironale, kes on klubiliselt ebameeldivam kui Real. Pmst näitas see mäng, et VAR pole lahendus, vaid pigem probleem, sest süsteem on vigane. Kas viga on tahtlik või mitte, loodetavasti saame teada. Hakata sõnumi asemel sõnumitoojat politseiga taga ajama näitab ka selles valguses midagi. Äkki jõuab asi kohtusse nagu Negreira vms, loota ju võiks.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Noh, ma tegelikult nagu vastasin ka aga teeme puust ja punaseks. Sinu Viniciuse näide on "otsitud", sest selliseid võib tuua mitmeid ning kohtunike reaktsioon ongi valdavalt olnud sama ehk ignoreerimine. Muus osas väljendasin omalt poolt toodud näidetega seda, et kogu kohtuniketöö (mitte ainult VAR) osas on loogika umbes selline, et loogikat pole. Kui sa nüüd konkreetset ja 100% õiget diagnoosi minult ootad, siis pean ilmselt valmistama pettumuse.

Raske on Negreirat jms mängu mitte tuua, kui ühe pooleldi äravilistatud mängu pärast just selle klubi toetaja kuskil nii suurt valu kohtunikega toimuva pärast väljendab. Kui näiteks Roberto Carlos kuskil emotsionaalselt seletab, et monogaamia ja perekondlike väärtustega on kellelgi väga pahasti, siis on minu arust loogiline, et keegi tuletab talle taustsüsteemi natuke meelde.

Leave a comment:

Working...
X