Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Olar
    replied
    Juunior tõesti sigalahe noormees. Aga kui ta tundub platsil kõige ohtlikum, siis ikkagi midagi on sitasti. Tal neid assiste juba omajagu ja 2 varavat ja pluss 1 poolvàrav. Samas hui eile oleks màngu vaadanud.. ainult jr pärast ja ei pea kahetsema

Leave a comment:

• RealFan
    replied

Vahelduseks saab ka viikide ja kahe-väravaliste kaotuse alahindamise asemel ka suhteliselt kindla võidu.

Ka tänases mängus jäeti penalti andmata, Perez peab veel natuke lärmama. Teine poolaeg oli juba enam-vähem. Solaril on endiselt Iscoga mingi probleem. Kui Solari peaks Asensio tagasituleku järel Viniciuse taas pingile kopitama jätma, siis võiks keegi tal näiteks autokummid alustuseks läbi torgata.

Viniciuse mäng täna polnud ehk nii särav kui Real Sociedadi vastu, samas produktiivsus oli tasemel, sai ta kirja ka söödu väravale, mille ehitas Leganesi paremkaitsja ise.

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Esimest korda CDR-is vist siis Bernabeul VAR. Ja juba läks perse kui Alvaro võeti kastis maha ja ei mingit penalti. okei.

Leave a comment:

• Olar
    replied
    Algus isegi lubab midagi
    Benzema pani jälle 11m pealt üle.. Ma olen endiselt veendunud, et sellisel klubil peaks olema keegi paremal tasemel. Lihtsalt masendav

Leave a comment:

• saaaaar
    replied
    Algselt postitas Emv Vaata postitust
    Sa näitasid pilti, kus kinnas on palli taga või pall on kinda ees. Mitte vastas. Kui ikka näpuotsad on kadunud, on selge ju, et pall on möödas käest.
    Näpuots pole kadunud vaid palli vastas. Sama väidab ka väravavaht ise ja tõdeb ka MARCA oma artiklis, et väravavaht sai näpud pallile vastu. See vaidlus siin meid kusagile ei vii ilmselgelt.

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Navas alustab. Ründeliin okei. Keskväljal väga Valverdet ei taha näha.. kaitseliinis saan aru, et puhkust tuleb anda aga kas just täna. Õnneks vahetusest saab vajadusel kui kaitse lappab Carvajali või Vallejo võtta. Ründetervaust saab tõsta Isco, Ceballose, Brahimi, Modricu näol!

Leganesega lihtsat mängu ei tule!

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Justnimelt seda räägin ka mina. Silmapetest oled midagi kuulnud? 2D? Paremaid pilte pole? Jälgi hästi pilti või vaata videot uuesti ja näed, et puudet polnud palli ja kepperi vahel.

Courtouis vigastatud 10 päevaks. Kuidas kellegile. MINA OLEN ÕNNELIK JA VEEL KUIDAS!

Tai pohh kui täna mängib Kiko või Luca väravas

Leave a comment:

• Emv
    replied
    Sa näitasid pilti, kus kinnas on palli taga või pall on kinda ees. Mitte vastas. Kui ikka näpuotsad on kadunud, on selge ju, et pall on möödas käest.

Leave a comment:

• saaaaar
    replied
    Algselt postitas Emv Vaata postitust
    Kui sa oma pildiga üritasid näidata, et puutus ikka palli (mida on videodest selgelt näha, et ei olnud sinnapoolegi, aga nüüd teiselt poolt vaadates on pall lihtsalt käe ees, et liikumistrajektoor oli vv-l õige, aga no ei puutunud kuskilt otsast, isegi pildi järgi).

Siis on vastus su küsimusele ka ilmne.
    Kui ma näitan sulle pilti kus väravavahi kinnas on palli vastas ja sa räägid, et palli ei puutunud, siis ei ole sinuga kahjuks sellel teemal mõtet edasi rääkida.

Leave a comment:

• Emv
    replied
    Algselt postitas saaaaar Vaata postitust
    Ära küsi küsimusi, mille vastust sa teada ei taha.
    Kui sa oma pildiga üritasid näidata, et puutus ikka palli (mida on videodest selgelt näha, et ei olnud sinnapoolegi, aga nüüd teiselt poolt vaadates on pall lihtsalt käe ees, et liikumistrajektoor oli vv-l õige, aga no ei puutunud kuskilt otsast, isegi pildi järgi).

Siis on vastus su küsimusele ka ilmne.

Leave a comment:

• Faraday
    replied
    Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust
    Solari: "Brahim was good in training and is happy to be at Real Madrid. His choice of number was a good one. Whether or not he plays tomorrow will depend on the administrative side."

2. koosseisud pannakse paika mitte treeneri vaid ka teiste poolt nagu varem on siin kahtluseks olnud. Tema ei otsusta kas Brahim saab homme mänguaega või mitte.

Leave a comment:

• saaaaar
    replied
    Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust
    kas mina olen loll või sina?
    Ära küsi küsimusi, mille vastust sa teada ei taha.

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Solari: "The Copa del Rey is as important as every other competition. It’s very nice to play in and we’ll go out for the win from the first minute."

"Leganés are very solid and very well organised. We must be switched on, especially in the defensive transitions when they counterattack, and be accurate in attack to take advantage of the chances we create."

"Luka Modrić is a very elegant player on and off the field. We’re all Real Madrid and we all assume the responsibilities because we all play together. Everything is resolved together: players, technicians, fans."

"We do our best to improve and we agree that we must be more focused at the beginning to avoid mistakes and also be more accurate in attack."

"Brahim was good in training and is happy to be at Real Madrid. His choice of number was a good one. Whether or not he plays tomorrow will depend on the administrative side."

"VAR depends on the rules being clear. If they are clear and they are always applied in the same type of actions and decisions, that makes it easier for everyone to understand."

"It's a wonderful job and working at Real Madrid, anywhere in the club, is wonderful, an honour and a privilege because it's the club I love. I see the same level of dedication in all employees."

"It is not up to me to explain the club's transfer policy. We are who we are and we’re working to improve every day."

Siit sai kaks huvitavat asja välja lugeda.
    1. turul toimuvaga tema sõnu jagada ei tohi ja pigem ta vist ei tea ka sellest midagi.
    2. koosseisud pannakse paika mitte treeneri vaid ka teiste poolt nagu varem on siin kahtluseks olnud. Tema ei otsusta kas Brahim saab homme mänguaega või mitte.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Mulle tundus, et seal oli penalti, aga ei antud, mis siis ikka. Klubide igavene maailma ja Euroopa meister peaks väikeklubist ka ilma penaltita jagu saama.

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Algselt postitas saaaaar Vaata postitust

Aga kas oli ikka penalt?
    kas mina olen loll või sina?

see pilt on kaheotsaga, silmapete, jälgi kindaid ja palli, minu arust ikka ei puutu küll väravavaht palli, niisiis viga. teine pilt on konkreetne viga ju või sa näed midagi muud? Ega Vinicius sul kuradi ei jalutanud, suure kiirusega ikka läks, näed kuidas käsi ees on?

see vs sinu pilt.

Leave a comment:

Working...
X