Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Mida te paanitsete? Pingutati täpselt nii palju kui oli vajaSellist mängu oligi oodata, kui natukene analüüsida neid viimaseid mänge kodustes andmistes. Rahu ja ainult rahu. Mingisugused Vari teooriad ma jätan tegelastele, kes kujutavad oma vaimusilmas liiga palju ette.
-
Solari võtab seisul 1-1 välja kõik oma kolm teravaimat ründajat, samal ajal kui Reguilon, kes oli terve mäng pehmelt öeldes pask, jääb pool-vigasena platsile. Ja endiselt võidab mängu.
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustandke nüüd andeks aga Vinicius ei vääri niipalju mänguaega
Samuti on tore näha, et see varritud värav raputas vist enam-vähem tervele foorumile rekkatäie liiva važiini. Ega polegi vist kuigi oluline, kas reaalselt tehti õige otsus või mitte. Ajaxi väravani viis minu hinnangul selge viga aga see ju uudiskünnist ei ületa
Leave a comment:
-
Assisti ju andis, ega Bale oli samuti pask, või olid nad pasad, sest Ajaxi surve tegi nad pasaks? Üldiselt wake up aga B sai golli kirja. Tavaline UCL mäng.. Ramos oli lahe
Leave a comment:
-
Asensiooo ❤️
andke nüüd andeks aga Vinicius ei vääri niipalju mänguaega
Ramos jätab mängu kollaste tõttu vahele aga siis Varane või Vallejo vabad.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMinu arvates peab ikka VÄGA purjus olema kui arvad, et ter stegen oblak on üldse võrreldavad de geaga.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJah, eks see suvine MM ongi juba meelest läinud.
Ma usun, et vahe on selles, et de gea eksimus jääb lihtsalt paremini meelde, kuigi neid kolme "stabiilset" väravavahti olen ikka vääääga palju kordi näinud naljakaid asju tegemas.
Leave a comment:
-
Ma olen üsna kindel, et Tagliafico (või kes iganes see oli) hoojalg sealt viiekasti seest tabas kergelt palli, mis ilmselt selgitab, miks Courtois palli tagasi lendu lasi.
Üldises plaanis kohutavalt pask mäng, nii Carvajal kui Reguilon konkreetselt saamatud aga ega ka Nacho suutis paaril korral end korralikult täis lasta. Ehk leiab Solari Marcelo pingi otsalt üles...
VARi otsus oli minu arust korrektne, Ajaxi mees viiekastis blokeerib Courtois'd ja tema vaatevälja ning on suluseisus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustJoo vähem.
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustSellessuhtes ma olen juba ammu mõelnud, need niiöelda parimad teevad koguaeg imeliste kaitsmiste kõrvalt ka prohmakaid (DeGea, Neuer, Courtois jne)
Seetõttu ongi stabiilsemad (Ter Stegen, Oblak, Navas) just parimad. no mai tea..
Leave a comment:
-
Esimene poolaeg suht saast, kartsin enne mängu tegelikult juba seda, põhjuseks see, et Solari on mees kes saab Hispaanias hakkama aga Euroopa jalgpall on teine, alustades juba koosseisu valikust. Vinicus võib ju särada aga siin võinuks Asensio saada algkooseisu, samuti Marcelo ja Navas. Loodame, et Solari teeb piisavad otsused teisel poolajal, sest hetkel tahab edasi Ajax.
Tänu jumalale, et VAR on nüüd. Arvati, et VAR mängib meie vastu. Pigem tuleb just välja mis vigade läbi vastased meile löövad väravaid
aga no selles olukorras courtois..
Sellessuhtes ma olen juba ammu mõelnud, need niiöelda parimad teevad koguaeg imeliste kaitsmiste kõrvalt ka prohmakaid (DeGea, Neuer, Courtois jne)
Seetõttu ongi stabiilsemad (Ter Stegen, Oblak, Navas) just parimad. no mai tea.. vaielge vastu. Need kolm hetkel siiski parimad.
Leave a comment:
-
Aeg oleks Keylor Navasest teha tagasi esi vv, Courtois päästis vaidd VAR praegu..
Leave a comment:
-
Bale alustab, hea seegi. Navas, Marcelo taas pingil. Isco & Varane vigastatud. Võit on kohustuslik
Kui siin midagi pekki läheb siis ilmselt alustada saab sellest, et Marcelo pole põhis (tegemist siiski turniiriga kus Marcelo enim vormis on ning üllatanud vastaseid)
UCL ilma Marcelota on peaaegu sama mis ilma Cristianota.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: