Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Sambaz
    replied
    Mida te paanitsete? Pingutati täpselt nii palju kui oli vaja Sellist mängu oligi oodata, kui natukene analüüsida neid viimaseid mänge kodustes andmistes. Rahu ja ainult rahu. Mingisugused Vari teooriad ma jätan tegelastele, kes kujutavad oma vaimusilmas liiga palju ette.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Solari võtab seisul 1-1 välja kõik oma kolm teravaimat ründajat, samal ajal kui Reguilon, kes oli terve mäng pehmelt öeldes pask, jääb pool-vigasena platsile. Ja endiselt võidab mängu.

Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust
    andke nüüd andeks aga Vinicius ei vääri niipalju mänguaega

Samuti on tore näha, et see varritud värav raputas vist enam-vähem tervele foorumile rekkatäie liiva važiini. Ega polegi vist kuigi oluline, kas reaalselt tehti õige otsus või mitte. Ajaxi väravani viis minu hinnangul selge viga aga see ju uudiskünnist ei ületa

Leave a comment:

• Olar
    replied
    Assisti ju andis, ega Bale oli samuti pask, või olid nad pasad, sest Ajaxi surve tegi nad pasaks? Üldiselt wake up aga B sai golli kirja. Tavaline UCL mäng.. Ramos oli lahe

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Asensiooo ❤️

andke nüüd andeks aga Vinicius ei vääri niipalju mänguaega

Ramos jätab mängu kollaste tõttu vahele aga siis Varane või Vallejo vabad.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Minu arvates peab ikka VÄGA purjus olema kui arvad, et ter stegen oblak on üldse võrreldavad de geaga.
    Waaaaaaaaaat?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Jah, eks see suvine MM ongi juba meelest läinud.
    Prohmakaid teeb iga väravavaht, see, et parimad teevad ka prohmakaid, ei tee sitemaid väravavahte(kes ka prohmakaid teevad) neist paremaks. Minu arvates peab ikka VÄGA purjus olema kui arvad, et ter stegen oblak või navas on üldse võrreldavad de geaga.

Ma usun, et vahe on selles, et de gea eksimus jääb lihtsalt paremini meelde, kuigi neid kolme "stabiilset" väravavahti olen ikka vääääga palju kordi näinud naljakaid asju tegemas.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Ma olen üsna kindel, et Tagliafico (või kes iganes see oli) hoojalg sealt viiekasti seest tabas kergelt palli, mis ilmselt selgitab, miks Courtois palli tagasi lendu lasi.

Üldises plaanis kohutavalt pask mäng, nii Carvajal kui Reguilon konkreetselt saamatud aga ega ka Nacho suutis paaril korral end korralikult täis lasta. Ehk leiab Solari Marcelo pingi otsalt üles...

VARi otsus oli minu arust korrektne, Ajaxi mees viiekastis blokeerib Courtois'd ja tema vaatevälja ning on suluseisus.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Joo vähem.
    Jah, eks see suvine MM ongi juba meelest läinud.

Leave a comment:

• TJKNR2
    replied
    Joo vähem.
    Ütle seda Carvajalile

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Joo vähem.
    vs Arsenal?

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Selle var-i otsuse vōite küll sisse iatuda endale.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust
    Sellessuhtes ma olen juba ammu mõelnud, need niiöelda parimad teevad koguaeg imeliste kaitsmiste kõrvalt ka prohmakaid (DeGea, Neuer, Courtois jne)
    Seetõttu ongi stabiilsemad (Ter Stegen, Oblak, Navas) just parimad. no mai tea..
    Joo vähem.

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Esimene poolaeg suht saast, kartsin enne mängu tegelikult juba seda, põhjuseks see, et Solari on mees kes saab Hispaanias hakkama aga Euroopa jalgpall on teine, alustades juba koosseisu valikust. Vinicus võib ju särada aga siin võinuks Asensio saada algkooseisu, samuti Marcelo ja Navas. Loodame, et Solari teeb piisavad otsused teisel poolajal, sest hetkel tahab edasi Ajax.

Tänu jumalale, et VAR on nüüd. Arvati, et VAR mängib meie vastu. Pigem tuleb just välja mis vigade läbi vastased meile löövad väravaid

aga no selles olukorras courtois..

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Aeg oleks Keylor Navasest teha tagasi esi vv, Courtois päästis vaidd VAR praegu..

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Bale alustab, hea seegi. Navas, Marcelo taas pingil. Isco & Varane vigastatud. Võit on kohustuslik

Kui siin midagi pekki läheb siis ilmselt alustada saab sellest, et Marcelo pole põhis (tegemist siiski turniiriga kus Marcelo enim vormis on ning üllatanud vastaseid)

UCL ilma Marcelota on peaaegu sama mis ilma Cristianota.

Leave a comment:

Working...
X