Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Saada vigastada-koguda vormi-saada uuesti vigastada-koguda uuesti vormi-saada uuesti vigastada.
-
-
Kas keegi suudab mulle selgeks teha mis on Gareth Bale (hind 100m) ülesanded väljakul?
Leave a comment:
-
Nojah, mis siin vinguda, liigat nii või naa ei oleks võitnud ilmselt. Kahju pigem sellest, et tervikuna on vorm languses. Oleme ausad siis seda kaotust oli vaja ka, ehk toob maale tagasi. Kaks rasket mängu Barca ja Atletico vastu on jälje jätnud. Aga pole hullu, 2 elclasico ja Ajaxi vastu mängud veel tulemas kohe.
Ramos suutis järgmise mängu vahele jätmise asemel ka teise kollase teenida ehk punase. Palju ta neid kaarte viimastes mängudes teeninud on?
Ramos jätab Ajaxi vastu mängu vahele
Ramos jätab Levante vastu mängu vahele
Ramos jätab Elclasico mängu vahele
Ramos jätab võibolla ka UCL QF 1/2 mängu vahele
...
Leave a comment:
-
Ilmselgelt Solari Marcelo - Carvajal koos platsile ei pane aga seekord Marcelo mänguaega sai. Odriozola samuti platsil. Modric ja Vinicius puhkavad, Ceballos ja Asensio platsil.
Esimese poolaja muljetega võiks mänguaega nüüd saada ka Mariano & Bale, las Benz puhkab. Kõik mängivad täna suht hästi. Esile tooksin ilmselgelt Marcelo (suluseisust värav) ja Benzema.
EDIT: Okei, teine poolaeg vajus täielikult ära. Real Madrid ei tohiks kodustaadionil midagi taolist kindlasti lubada. Ramos jätab järgmise mängu vahele.
Leave a comment:
-
No ei saa kuidagi üldse. Kõik on nii kurjad parima meeskonna vastu maailmas.
Sergio Ramos could be set for a two-match ban [UCL] (mainis intervjuus, et teenis nimelt kollase kaardi, et kanda karistus pigem praegu kui tähtsamates mängudes)
Bale faces threat of 12-game ban for 'obscene' Real Madrid goal celebration
A statement released by La Liga read: “In the 73rd minute of the game, after scoring his team's third goal, Real Madrid player Gareth Bale, who had been booed by the local fans, celebrated by raising his right hand close to his head, in a provocative gesture to the supporters, then in a gesture of possible obscene and derogatory meaning doubled his arm while cutting across the middle of it with his other hand.”
The sanctions which could be imposed on Bale vary in length.
The statement from La Liga added: “If it occurs, the offender will be sanctioned with a suspension of four to twelve games, or if the animosity is from the public, the suspension will be from one to three parties (games) or for a period of up to one month.”
Though La Liga do not have the final say on the punishment, it is understood that they are confident that the Spanish FA will only ban the former Tottenham man for a maximum of three matches.
If Bale were to be stung with a 12-game suspension, then he would miss almost all of the rest of the 2018-19 campaign.
tehke midaiganes. Reali ei peata miski enam kui hoog sees ja seda me teame kõik. Kui vaja lööb finaalis kasvõi Reguilon hattricki.
Leave a comment:
-
See võit ei tulnud eile kergelt, üldsegi kergelt. Võimalik, et meestel on veel viimased rasked mängus jalas, sest Casemiro tundus ikka jube pakune jalgadest, mitte kuskile ei jõudnud, samuti Modrici esitus tundus sarnane. Sellest Ajaxi lugemata väravast ma ei viitsi üldse rääkida, natukenegi jalgpallireegleid tunduvad inimesed saavad aru, mis keiss seal oli. Ja muide, kas ma olin ainukene kellele tundus, et plats oli äärmiselt ülekastetud? Meeletult palju libisemisi oli täiesti null olukordades.
Leave a comment:
-
Mulle ka meeldis, et loeti ette list Barca hollandlasi aga Seedorf , Raffa ja Jan jäeti nagu muuseas mainimata kui exmadristadena.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Faraday Vaata postitustoli üpris muhe kuulata tv6 kommentaatorite jorinat.. ilmselt ei eeldanud kumbki reali mängu läbi "viciniidšuse" käivat
+ ma ei tea mitu korda (4 vähemalt) mainis üks mees, et De Jongi esimene el classico.. no mida.
Leave a comment:
-
oli üpris muhe kuulata tv6 kommentaatorite jorinat.. ilmselt ei eeldanud kumbki reali mängu läbi "viciniidšuse" käivat
edit: põhjendamatu oleks jätta teine võrdselt tähtis värav esile toomata
Leave a comment:
-
On klubi ja on koondise De Gea, ei võrdu omavahel....üleüldse kellel suurem jne.
Nii kui CL-is läheb tõsisemaks andmiseks on Real ka jälle platsis tundub. Hästi ajastatud see vormikõvera tõus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMinu arvates peab ikka VÄGA purjus olema kui arvad, et ter stegen on üldse võrreldavad de geaga..
Leave a comment:
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitust
minu arust sobiks see kui ta mängiks aga mitte koguaeg ka siis. See lausa teiste osas alavääristav. Mida ta seal siis nii väga teeb? Suurte mängude kogemust pole, okei Atleticoga mäng oli hea aga meistriteliigas palun mitte, vahetusest teine teema. Asensio annaks imo tiimile rohkem nagu täna näha oli, andis paar head söötu, 2 pealelööki ja 1 värav ja seda kõigest paarikümne minutiga. Vinicus? 1 pealelöök, 1 sarnane ohtlik pallikaotus nagu Atleticole ja paar pallikaotus veel. Jah las alustab enamus mängudes liigas ja tõstab ka oma füüsilist vormi aga CDR edaspidised mängud ja UCLis algkoossesisus Asensio.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: