Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Indrekolen
    replied

FUCK YEAH! Mitte halva pärast siia postitama..aga Ajaxi fännina saan väga vähe särada ja see oli minu elu parim jalka kogemus! Peale 1-2 kodukaotust ma ikkagi uskusin

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas enzo5 Vaata postitust
    Mis te VAR-i olukokorrast arvate?
    Selge see, et pall oli audis. Ilmselt arutatigi nii pikalt selle üle, et kas selles olukorras tohib VARi alusel otsust teha või mitte. Eks keegi, kes reeglitega rohkem kursis on, oskab kommenteerida, kas tehti õige otsus.

Leave a comment:

• Navas
    replied

Leave a comment:

• enzo5
    replied
    Mis te VAR-i olukokorrast arvate?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kurtua lasi neli kolli sisse ja endiselt on süüdi ühe korra eksinud ründaja. Okeiii...

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Kus kohas sa seda ennustasid siis? Palju raha taskusse panid? Niisama keksida on mage, ega Barcal ka midagi hiilata ei ole hetkel CLis.
    Mina ja keksin? Mul isiklikult poogen mis skooriga Real kaotab- peamine et saaksid tappa

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Kus kohas sa seda ennustasid siis? Palju raha taskusse panid? Niisama keksida on mage, ega Barcal ka midagi hiilata ei ole hetkel CLis.
    küll nad langevad ka, hispaanial lähebki viimasel ajal sitasti. Tuletan meelde seda pöörast hooaja algust kui 1-7 vms kohtate vahe oli ainult paar punkti vahepeal ja Alaves kui ei eksi oli päris kõrgel. Võibolla on raske hooaja algus liigas jälje jätnud. Kes teab.

samas atleticol on nüüd võimalus särada ja kaua oodatud tiitel ära tuua. Peale juve, psg ja atletico nagu kedagi teist ei oska finaali oodata.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
    Ennustasin 1-5 Ajaxile ja vähemalt ühte punast. Kahjuks natuke eksisin skooris

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Ennustasin 1-5 Ajaxile ja vähemalt ühte punast. Kahjuks natuke eksisin skooris

Leave a comment:

• hannes10
    replied
    Inimesed vōiks aru saada muidu, et Benzema oli siin puhas ohver. Maailma parim jalgpallur andis ju söödu seljataha Benzemale? Ajaxilt kahe mängu kokkuvōttes ikka müstiline esitus.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Kelle seal tooma oleks pidanud?
    Kui platsil olev isikkoosseis on sisuliselt kaheväravalise edu mänginud sisuliselt kolmeväravaliseks kaotusseisuks ja sul on 20 midagi minutit aega, et oma töökoht päästa...

... põhimõtteliselt võiks ka varuväravavahi tuua aga positiivse muutuse mängu oleks võinud tuua näiteks Marcelo.

Leave a comment:

• Temp0
    replied

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Solari treenerikompetentsi iseloomustab ka vahetuse mitte tegemine peale seda 4-1 väravat
    Kelle seal tooma oleks pidanud?

Leave a comment:

• Levis
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    See on ilus Barca ja Bayern ka kuidagi välja saada, siis on sari jälle tore.
    Sinusuguste jaoks euroopa liiga tehtud

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    reali saldo hetkel 3s mängus 1:8

ma ütlesin, me võidame treble

aga, et seda kõike nädalaga... uhh. parim klubi.

heakyll. Naudime viimast kuni finaalini. Siis muudan ka foorumis allkirja ära.

when the Lion is ill, the hyenas come out to feast.

Leave a comment:

Working...
X