320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Krt eine õhtu oli ikka midagi muud. Tulin väga head meelelahutust otsima, aga sellise ulme lõppvaatlusega showd elu sees poleks oodanud. Kokku 11 väravat, mida veel tahta eks? Movie vibes. Carlo on sürr papi.

    Kommentaar


      Eilse derbi kaotus võib isegi mingitpidi kasulik olla, et tuletab meelde lihtsurelikkust. Tore oli, et varumehed said võimaluse ning oma sisu näidata. Atletico mängis muidugi väga hea matši - eks nende jaoks oli see ka ultraoluline liigatabeli mõttes siit punkte võtta.
      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
      Algselt postitas taku*
      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

      Kommentaar


        Jah, 17 liigaväravat. Ma olin juba 10 peal rahul. 21G ja 20A. Super

        Kommentaar


          Kas Marca on Reali häälekandja? Igatahes selline solvumine näitab selle väljaande taset

          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            marca on ikka jep, avalik saladus. kull aga marca pasundamine ei oma siin tahtsust.
            tegelt tahaks teada mida qatari onud talle kokku lubasid, oletan, et kodune tiitel ja mingi konnakarikas ja thats all ja palju varvaid metzi ja nantesi vastu, kui see on vaartus sellise mehe jaoks siis on muidugi tais nali. ahjaa, kovasti rohkem cashi muidugi, sest seda koige voimsamat karikat ta selle klubiga ei voida klubiga ever, never, ever ja sellega see offer piirdus. perezel oli pakkuda vahem cashi ilmselt aga ka voimsamat karikat aga poiss allus qatari onude survele nagu uks lita peabki alluma.

            Kommentaar


              MARCA on üsna otseselt Reali häälekandja. Kõik vähegi mainstream Reali-kesksed väljaanded jms on rohkem kui solvunud. Ühest küljest on natuke arusaadav, teisest küljest on pigem ikka piinlik. Aga vähemasti MARCA-t kuigi tõsiselt võtta ma ei soovitaks. Samuti ka mitte liiga enda kommunikatsioonivahendeid, seal lubati PSG kohtusse kaevata ja mida veel. Väga liivased ja soolased ollakse praegu igal pool, kuigi asjade selline seis on eeskätt ikkagi klubi viie aasta taguse möödalasu tagajärg.

              Mbappe on ilmselgelt praegu kõige väärtuslikum jalgpallur üldse (on selge, et seda teavad ka tema ja ta kaaskond) ning umbes sama ilmselgelt tegi klubi kõik selleks (erinevalt viie aasta tagusest korrast), et ta siia tuua. Mbappe klann praadis mõlemat poolt ilmselt viimase vindini ning võttis olukorrast maksimumi. Tuleb see kaotus sisse võtta ja Liverpooli peal laupäeval välja elada, mis seal ikka. Kuigi ega PSG ka ilmselt väga kauaks rahu ei saavutanud, sest põhimõtteliselt anti vist terve klubi Mbappe kätte kolmeaastase lepingu eest. Kui mitte järgmisel, siis ülejärgmisel suvel hakkab see trall uuesti pihta.

              Tahaks loota, et klubi on selleks ajaks uued sihtmärgid leidnud. Sportlikust printsiibist jääb Mbappe otsus natuke arusaamatuks. Seda nii käesoleva hooaja põhjal kui ka klubide isikkoosseise võrreldes. Võib-olla tuleb aasta-paari pärast juba tema meite ukse taha, mitte enam vastupidi. Teisalt, alati on võimalik Ancelotti mingitel absurdsetel alustel taaskord lahti lasta, palgata mingi Pocchetino sugune kloun ning rahaga ahju kütta (loe: osta veel mõni Hazard) ja jälle kuskil 20p Bartsa taga lõpetada.

              Lühemas perspektiivis saab käesolev suvi olema ilmselt võrdlemisi põnev, sest pärast sellist alandust tahab Perez kindlasti mune näidata. Seegi pole tingimata halb, näiteks eelmisel korral osteti Camavinga.

              Objektiivselt võttes, teadmata kõigi variantide detaile, on raske Mbappele teha etteheiteid. Vähem objektiivselt - igasugu nii PSG kui Mbappe läbikukkumiste osas vastumeelsus kindlasti selle kõige taustal vähenes

              Kommentaar


                Aurelien Tchouameni farmerite liigast liitumas.
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                Kommentaar


                  Ühed aastaid mänguajata talenti raiskavad eest ära ja uued asemele. Miks noored tähed ikka Reali ihaldavad minna?

                  Kommentaar


                    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                    Ühed aastaid mänguajata talenti raiskavad eest ära ja uued asemele. Miks noored tähed ikka Reali ihaldavad minna?
                    Sest Rodrygo lõi CL poolfinaalis 2 väravat

                    Kommentaar


                      Palju edu Teile tänasesse õhtusse!
                      Loodan, et Live auhinnakapp vaid rikastub täna Jürgeni kui CL parima treeneri tunnistusega, sest noh vaja ju neile ka midagi anda

                      Kommentaar


                        14 tiitlit.

                        Kommentaar


                          Midagi pole ōelda!! Respekt ja vōimas. Kuninglik klubi tōesti. Terve Cl hooaeg ulme comebackid. Palju ōnne siinsetele fännidele

                          Kommentaar


                            Suurimad õnnesoovid teile. Ükskõik kui halvasti Real ka ei mängiks suudavad nad ikka võita. Courtois oli täna võimas!!
                            Messi...The never ending legend!

                            Kommentaar


                              Courtois tõi teile selle tiitli ära. Palju õnne, targalt mängitud.

                              Kommentaar


                                neliteist. neliteist ja neliteist ja neliteist. mitte ukski sats ei ulatu selle meeskonna mentaalsele tasandile, mitte ukski. null ja kaugelt mitte ukski.
                                vutt on tarkade inimeste mang ja seda mangitakse tapselt nii palju ja nii kuidas sa pead seda mangima, uleliigsed liigutused on liiast. vutis ei loe kui palju sa sooritad neid pealelooke voi kui ilusti sa mangid, vutis loeb tulemus. see sama tulemus, mille puhul see sama sats toestas iga mang, et sellele satsile ei ole vastast kui on vaja tulemust teha. ancelotti on geenius, tagasihoidlik geenius. eriti meeldis see vibe ja energia, olgu ta siis eestis voi valismaal, kui leheneegrid alati on etendanud teatrit kui voimas see liverpool on ja see kurgi votmine suhu oli juba naljakas lopus. see sats on mentaalselt nii ule ja koigile oppematerjal kuidas tuleb vutti mangida.
                                championz, neliteist!
                                hala madrid!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X