Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustXavi võiks rõhuda (akadeemia) noortele, seniks suva need 2 järgmist hooaega nt.
Mida muud tal teha ongi.
E: Ansu Fati ka jälle vigane. Täiesti perses ebaõnn. Teil jõhker laatsaret ju. Xavi peab selle põhjuse leidma enne.
Leave a comment:
-
Xavi võiks rõhuda (akadeemia) noortele, seniks suva need 2 järgmist hooaega nt.
Leave a comment:
-
Ma pidasin pigem seda silmas, et vibe on asja juures selline, et Xavi on päästeingel ja vältimatu on paari aastaga Barcelona tõusmine 10 aasta tagusesse hiilgusesse.
Aga võibolla ma kujutan seda ise ette.
Igaljuhul on tegemist Laliga jaoks üldiselt väga positiivse asjaga ja mul on hea meel selle üle.
Leave a comment:
-
Algselt postitas staykool Vaata postitustSuper, palju õnne. Ainus negatiivne asi, mis Xavi puhul pähe tuleb, on et ootused on väga kõrgel ja oodatakse kiiret imet.
Tsenderdused kasti Luuki peale on õnneks minevik.
Leave a comment:
-
Super, palju õnne. Ainus negatiivne asi, mis Xavi puhul pähe tuleb, on et ootused on väga kõrgel ja oodatakse kiiret imet.
Tsenderdused kasti Luuki peale on õnneks minevik.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Diz Vaata postitustSee ei saa küll üllatus enam olla.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustsee on juba päris naljakas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustDembele tõi hoopis teise hingamise mängu, ikka selgelt tehniliselt nüüd parim mees tiimis. Fati taaskord hea finish. Polnud väga ilus mäng, aga võit oli seekord palju olulisem kui see kuidas see saavutati. Nüüd on kõik võimalused enda käes.
Leave a comment:
-
Dembele tõi hoopis teise hingamise mängu, ikka selgelt tehniliselt nüüd parim mees tiimis. Fati taaskord hea finish. Polnud väga ilus mäng, aga võit oli seekord palju olulisem kui see kuidas see saavutati. Nüüd on kõik võimalused enda käes.
Leave a comment:
-
Dest on saanud ka viga ja täna ei mängi. Ikka uskumatu, mis toimub. Aguero karjäär võib ka läbi olla, südame rütmihäired, tema vanuses ja karjääri lõpus enam riske ei võtaks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: