320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Rahunege selle anti-jalgpalli kohta ka, küll kunagi sellele vürts leiakse.
    sigpic

    Kommentaar


      vincent, kas catenacciot pead sa heaks ja produktiivseks pro-jalgpalliks?

      laias laastus võib ju sinuga nõustuda, et tulemus ja tulemus. ent mis on laiemalt jalgpalli üks eesmärke - anda vaatemänguline šõu ja lahutada meelt. muu on ju prioriteet nr. 2. täna šõud ei olnud peaaegu. siin tasub ka otsida põhjusi, miks üle maailma kipub olema mitmeid ja mitmeid kordi enam Barca toetajaid kui Interi omasid.

      ja ka sellega võib nõustuda, et Barca ise laias laastus antijalkat esile kutsub, kuigi kindlasti tahaksid nad vastupidist. kusjuures ise mõtsin ka vahepeal sellele, et kas Barca peaks näiteks hakkama mängima ise kaitsest lähtuvalt. pmst kutsub aint vastaseid neid ründama ja siis hakkaks vasturünnakuid orgunnima. eesmärk oleks, et vastane end avaks. see muidugi võiks ju viia absurdini, et kõik kes Nou Campile tulevad, hakkavad hoidma ja siis hoiab Barca ja siis nagu mängu polegi... kus oleks lahendus?

      Kommentaar


        Mourinho ja teiste Barca vastu minevate treenerite asi ei ole muretseda selle pärast, kas kellegi meelest on mängu telekast ilus vaadata või ei. Nende asi on teha tulemust, ja tänasel päeval töötab Barca vastu paraku kõige paremini just kaitsev taktika, eriti siis, kui lähed mängule kaheväravalisest eduseisust, ja lausa ilmselgelt veel siis, kui jääd varakult vähemusse. Ma usun, et kõik mängiksid hea meelega jõle lahtist ja ilusat vutti Barca vastu, aga paraku reaalsus on selline, et sellega soovitud resultaati saavutatada on väga-väga keeruline. Nii lihtne ongi.

        edit: oleks tänane mäng alanud null-nullilt, oleks me üsna kindlasti näinud ka Interi poolt teistsugust taktikat, on ju nii?
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

        Kommentaar


          Algselt postitas Arteta Vaata postitust
          Ei saa lihtsalt..........Nutan praegu ja mõtlen sellest, kuidas oleks parem Mourinho ära tappa. Üritan teda pussitada või püüan Itaalias ta kurikaga surnuks peksta ?
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

          Kommentaar


            Okei, hakkan kannibaliks ja pistan ta toorelt nahka, okey Hea mõte ja kondid viskan koerale

            Kommentaar


              Sügav kaastunne kaasfännidele ja Barca mängijatele. Üritati, kuid kahjuks ei vedanud välja. Järgmine aasta oleme tugevamad!


              Aaa, üks asi veel. Ma tean et siin on ropult Ibra kaitsjaid, aga minul viskas täna üle! Kui ta ei saa sellegagi hakkama, milleks ta tiimi toodi, siis milleks teda üldse platsile panna? Isegi Pique on temast parem ründaja hetkel..

              Kommentaar


                Algselt postitas Arteta Vaata postitust
                Ei saa lihtsalt..........Nutan praegu ja mõtlen sellest, kuidas oleks parem Mourinho ära tappa. Üritan teda pussitada või püüan Itaalias ta kurikaga surnuks peksta ?
                Edastan hetkel selle postituse politseile! Selliseid asju võetakse väga tõsiselt!
                OK, KICK OFF

                Kommentaar


                  Oh mis seal ikka, kunagi pidi see teekond lõppema. Nüüd jääb loota et liiga pannakse kinni ning MM võit hispaaniale korvaks mulle CL väljalangemise.

                  Panustama ei taha veel hakata, aga olen kindel et järgmine hooaeg minnakse meistrite liigasse sellise tahtmisega et purustatakse vähemalt grupifaasis kõik ära.

                  Kommentaar


                    As the Inter players celebrated on the Camp Nou pitch, someone turned the sprinklers on. Why can't clubs who lose these semi-finals just lose them with good grace?

                    Tundub, et peale sepaka on ka siin kõik sprinkleri-mehed. Võtke kokku ennast.
                    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

                    Kommentaar


                      Jätkuvalt ei saa ma aru siinsest rahvast ja Interi ning Mourinho süüdistamisest... Langemine on ikka meie pingilt pärit taktikaliste möödalaskmiste (esimene mäng), otsustusvõimetuse (survet peab poistelt küsima juba teise poolaja alguses, eriti kui vastane vähemuses) ning tühiste meeste liialt pika jooksutamise( Ibra who? paneks mehe ehk suvel müüki ja kasutaks enam Bojanit, siis kaoks ka selle vastiku kõrge palli riputamine kasti) tagajärg.

                      Barca ei mänginud oma mängu ja sellepärast ka kaotati. Vaid viimased 15 minti oli teravam soov keskelt läbi suruda, mis kahel korral tõigi edu. Toonuks ka rohkem ning võidetuks mängki, aga selleks on vaja elus ja ka jalgpallis võtta vastutus ning aktiviseeruda.

                      Inter tegi seda, mida kõik ootasid ja selline taktika ei saanud ühelegi jalgpallist teadvale inimesele üllatusena tulla (kui ehk vaid Guardiolale). Kahju, et edasi ei saanud, sest Inter pakkus meile 90 minutit tervet väljakut, et tegeleda vaid halastamatu ründetööga. Lõpus loodigi mõned olukorrad ning Pique näitas, kuidas maailmaklassi tipuründaja kastis peab tegutsema

                      Selle kõige lõpuks jääb üles vaid üks küsimus: Mida suudaks Mourinho sellise materjaliga nagu Barcal?
                      FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/

                      Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Arteta Vaata postitust
                        Ei saa lihtsalt..........Nutan praegu ja mõtlen sellest, kuidas oleks parem Mourinho ära tappa. Üritan teda pussitada või püüan Itaalias ta kurikaga surnuks peksta ?
                        Esimest korda näed Barçat kaotamas voi meistrite liigast välja kukkumas?

                        Kommentaar


                          Ärge pange Artetat tähele palun.. :S

                          Kommentaar


                            Algselt postitas erxu Vaata postitust
                            Ärge pange Artetat tähele palun.. :S
                            Sellised avaldused ei ole naljakad! Inimesel võiks olla mõistus peas ja kui antud tahtlus ei ole isegi tõene, tuleks inimesel mõelda mida avaldab, sest sellistel avaldustel on ka vastutus. Aga seda selgitavad juba õigusorganid.
                            OK, KICK OFF

                            Kommentaar


                              kusjuures sellest ma aru ei saa, et nüüd Interifännid käivad ringi ja hõiskavad, et me oleme parimad jne. mängukvaliteedis, isegi 11 vs 11, jäid nad ikka selgelt alla. vaid kaitsmises ja lõhkumises olid paremad.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas ha2 Vaata postitust
                                Sellised avaldused ei ole naljakad! Inimesel võiks olla mõistus peas ja kui antud tahtlus ei ole isegi tõene, tuleks inimesel mõelda mida avaldab, sest sellistel avaldustel on ka vastutus.

                                Selliseid avaldusi tuleb täna ja lähipäevadel sadu barca fännidelt ülemaailma

                                Kommentaar

                                Working...
                                X