Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Barcelona
Collapse
X
-
Marca's olevat olnud 40+option saada Hleb ja Bojan. Kui see lüke tõeks saab, siis Pep on täitsa loll, Bojanist ei ole nüüd küll vaja lahti saada. Lisaks 40 milli, ilmselt tuleb sama flop nagu Zlatan hetkel
Kommentaar
-
Hleb mingu kuhu tahes, kuid Bojani lahkumine oleks küll valus
"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."Kommentaar
-
Nõnda kiirelt see foorumlase meel muutub. Korralik sügishooaeg ja tähtsad väravad Arsenali võrku on nähtavasti juba ununenud. Ibrahimovici taha see asi küll kolmapäeval ei jäänud. Jah, Zlatan mängis viletsalt, kuid sama kehtib ka paljude teiste kohta, unustamata seda, et üleüldine ründemäng oli sedavõrd aeglane, ideevaene ja hambutu. Kokkuvõttes võib öelda, et kaitses istunud Inter sai enda jaoks vajaliku tulemuse kätte võrdlemisi kerge vaevaga.Kommentaar
-
Ei, mina olen seda kogu aeg öelnud, sest Eto'o on lihtsalt niivõrd minu südame võitnud.Nõnda kiirelt see foorumlase meel muutub. Korralik sügishooaeg ja tähtsad väravad Arsenali võrku on nähtavasti juba ununenud. Ibrahimovici taha see asi küll kolmapäeval ei jäänud. Jah, Zlatan mängis viletsalt, kuid sama kehtib ka paljude teiste kohta, unustamata seda, et üleüldine ründemäng oli sedavõrd aeglane, ideevaene ja hambutu. Kokkuvõttes võib öelda, et kaitses istunud Inter sai enda jaoks vajaliku tulemuse kätte võrdlemisi kerge vaevaga.
Zlatan on liiga mitte-liikuv, paneb ees olevad tsoonid kinni.Kommentaar
-
samas ibra tulekuga on tulnud ka crossid, mis vahelduseks kindlasti väga hea.ei ole enam see mäng liialt aimatav ja üksluine.Kommentaar
-
Villa peaks ikkagi Henry koha klubis täitma.
Bojanist rääkides, siis mehel on mänguminuteid vaja ning nagu ma olen aru saanud, siis on Barcal võimalus ta Valenciast aasta-kahe pärast tagasi osta. Seetõttu olen diili poolt.
Kommentaar
-
vastus rahuldav, kuigi ega sellest ma ikkagi väga aru ei saa.Kommentaar
-
Kuigi mäng on juba alanud, võib line-upi ikka ütelda:
BARCA: Valdes, Alves, Pique, Puyol, Maxwell, Sergio Busquets, Xavi, Keita, Pedro, Messi, Bojan.
subs: Pinto, Marquez, Milito, Toure, Thiago, Jeffren, Ibrahimovic.
__________________________________________________ ______________
kui kellegil streami pole siis siin normaalne ingliskeelne Veetle: STREAMKommentaar
-
Pepil on tõesti mingi ründepaanika! Ma ei mõista seda, kuid samas olen mängude analüüsidest märganud Barca 4-2-4 taktikat. Hetkel on siis väidetavalt tulemas Fabregas ja pool Valenciat siis."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."Kommentaar
-
Muide, Messi skooris (!) ning ka Guardiolale jõudis vist kohale, et Ibral pole tilkagi Kataloonia verd, kuid jalgpall on ootamatu..."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."Kommentaar
-
Siin räägitakse, et diil kus antaks bojan ja nii palju raha villa vastu, ilmselgelt oleks see lollus kui bojan jäädavalt barcaks lahkus sest see mis ta kasvõi tänases mängus villareali vastu teinud on tõeliselt hämmastav, 3s goll ka ikka midagi sellist mida tihti ei näe.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
või pannakse Villa või Ibra äärele ?
Kommentaar