Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Atletico de Madrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• atleticomadrid
    replied
    Täna aastaid 8 tagasi lõi üks teatud Radamel Falcao lausa 5 kolli ühes mängus, Deportivole siis. Loodame, et mälestustesahtlist ammutatakse tänaseks mänguks väärilist inspiratsiooni!

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Algselt postitas staykool Vaata postitust
    Ma loodan, et eilne, kus ühel võistkonnal oli vaja Red Bulli vastu vaid viiki mängida, oli hoiatuseks ja minnakse ikka võitma, mitte kümne küünega viigist kinni hoidma. Eile oli näha, mis juhtuda võib.

Tahaks näha ja loodaks, et alguses lennatakse tuhinaga peale ning jõutakse kiiresti väravani. Kui kordub Lokomotivi mängu stsenaarium, kus ülekaalu ei suudeta kiirelt väravaks realiseerida, siis läheb lõpplahendus jälle jube pingeliseks.

Leave a comment:

• staykool
    replied
    Ma loodan, et eilne, kus ühel võistkonnal oli vaja Red Bulli vastu vaid viiki mängida, oli hoiatuseks ja minnakse ikka võitma, mitte kümne küünega viigist kinni hoidma. Eile oli näha, mis juhtuda võib.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied

Võib spekuleerida, et jalgpalluritee lõpetasid tuksis hüppeliigesed, ent välistada ei saa ka keskendumist kristliku räppi magusalt perspektiivikale karjäärile!

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Endine Porto väravamasin ja Atletico flop Jackson Martinez lõpetas karjääri.
    Kõvad ootused olid tema suhtes omal ajal aga peale Portost lahkumist läks kõik allamäge.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Tundub et see hooaeg tiitlivõit v mitte kunagi. Jõudu, oleks vaheldust!

Leave a comment:

• Punkt
    replied

Lemari värava emotsioon oli võimas ning siiras heameel prantslase üle, sest ta on hakanud lõpuks ometi päris põhjast taas tõusma. Samm-sammu haaval, loodetavasti jätkab Lemar samas vaimus. Kõige enam hakkab silma, et ta on platsil veidi agressiivsemaks muutunud, mis oli suuresti ka see, mis tal varasemalt vajaka jäi. Aga salvestame värava ka ära:

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Tundub, et üks Thomas pidi lahkuma, et teine Thomas avaneda saaks. Teine MOTM mäng järjest..

Leave a comment:

• Punkt
    replied

Leave a comment:

• staykool
    replied
    Vahepeal on kaks uut nägu välja ilmunud: Suarez ja Sime Vrsaljko. Ehk võib paremkaitse pealt natuke kergemini hingata.

Valladolidi vastu pakuks kohvipaksult sellist koosseisu: 4 kaitsjat ja savic puhkab,
    Hermoso, Felipe, Lodi, Trippier.
    Keskväljal möllavad Herrera ja Koke, vahetusest sekkuvad Kondo ja Torreira.
    Äärtel Carrasco ja Lemar, vahetusest Felix ja Correa ja ees tegutsevad Suarez ja Llorente.

Selline keeruline mäng, 3 punkti on vaja ära tuua aga kolmapäeval on Salzburg ja siis juba Real, nii et on oodata kõva rotatsiooni.

Update: Carrasco on põlvevigastusega väljas natuke aega, ehk siis teda valladolidi vastu ei näe, vasakule äärele pakuks Sauli või Felixit.

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Ma seda mõtlesin mängu ajal isegi, et vahetused tulid üllatavalt hilja.

Aga ma võin vaid eeldada, et ilmselt võis see olla Simeone poolt katse võimalikult kaua parima koosseisuga lõpuni purjetada: Carrasco ja Llorente olid seni head mängu tegemas ning kui puhtalt ründavat kvaliteeti vaadata, siis ega kedagi sellist väga kindlat pingilt võtta polnud, kelle puhul olnuks kindlus, et ta positiivse murrangu suudab mängu tuua. Lemar, Vitolo, noored. Lemar tegi küll mäng varem väga ägeda partii, aga tema puhul on ikkagi see seis, et sa ei tea kunagi, kas saad selle ägeda versiooni või passiivse versiooni (seda viimast esineb kahjuks märksa enam).

Sestap ma ise tundsingi puudust just Suarezist, sest tema kasvõi pingilt sekkumine toonuks ikkagi teada-tuntud kvaliteedi ning võimaldanuks mänguplaani natuke ümber organiseerida, sh palli kauem ees hoida.

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Algselt postitas Punkt Vaata postitust
    Aga täitsa siiralt oleks huvitav kuulata ka sinu vaatenurka eilsest mängust - erinevad arvamused on toredad.
    Tänud, sinu postitusi on alati tore lugeda. Ma nägin jah asju pisut teisiti. Mis mulle silma jäi oli passiivsus teisel poolajal. Pigem tõmmati tempo potentsiaalselt ohtlikes olukordades alla ja just nimelt ei üritatud riskida, et 2-0 lüüa. Lisaks, kui ma õigesti mäletan, siis Simeone vahetused olid kahtlased ja hilised. Sellise Bayerni vastu, kus mängivad 17-aastased poisid ja Choupo-Moting ei saa eduseisu hoidma hakata. Lemar oleks võinud varem võimaluse saada.

Ehk siis minu arvates jällegi liiga passiivne mäng nõrgalt mehitatud Bayerni vastu.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas staykool Vaata postitust
    Gimenez tõmbas lihase ära ja on ca kuu aega audis.
    Väga halb. Mehest on saanud liider kaitseliinis, justnagu minema pidigi Godini lahkumise järel.

21 mängu.
    15 võitu.
    6 viiki.
    38 väravat löödud.
    10 korjatud.
    Atletico Madrid on Metropolitanol olnud kaotuseta täpselt ühe aasta.
    Uus kodu, uus kindlus!

Leave a comment:

• staykool
    replied
    Gimenez tõmbas lihase ära ja on ca kuu aega audis.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Minu meelest see, et Atletico seljatab teist aastat järjest CL-i alagrupis "teateküllkeda" on juba klassinäitaja omaette.

Leave a comment:

Working...
X