Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Atletico de Madrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Punkt
    replied
    Costa sai oodatult 8-mängulise bänni. Pretsedente arvestades võis midagi niisugust oodata.

Võib suvepuhkusele minna ning eks sügisel näeb, kas üldse naasebki.

Meanwhile laatsaret Cerro del Espinos jätkub: Savic out, Godin out, Morata out, Lemar out. Gimenez ja Thomas on kaartidega väljas (+ muidugi Costa). Ehk kui kõik samas rütmis jätkub, siis on nädalavahetusel oodata keskkaitsjatena platsile duot Nehuén Perez ja Francisco Montero.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas Punkt Vaata postitust
    Pique sai selle neljamängulise keelu vist enam-vähem sama lause eest, mis Costa nüüd hiljuti ütles - üle ei hakka kontrollima, aga mälu järgi ta midagi sarnast üle huulte lasi.
    .
    Pique:“I shit on your whore mother”

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
    Üks vend siin foorumis ikka aeg-ajalt, kuid range regulaarsusega väidab, et sinililladel on alati Reali teemas ohvrikompleks ning kogu aeg räägitakse pealinna klubi suunal, kuidas neil kohtunikud taskus jms, mis üks erakordselt tüütu ja jube lugemine olevat. #dejavuu.
    Ma asendaks "tüütu" ja "jube" sõnaga "silmakirjalik", muus osas vastab ju tõele. Nähtavasti nagu ka väide sinu poolt "tsiteeritud" postituses.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Ma pigem mõtlesin tänavust Gironaga mängu sügisel, kus Messi sellele samale Gil Manzanole lajatas ("la concha de tu madre"). See oligi selles suhtes hea näide, et kohtunik laupäevasega võrreldes sama, tegu sama, aga tulemus teine.

Pique sai selle neljamängulise keelu vist enam-vähem sama lause eest, mis Costa nüüd hiljuti ütles - üle ei hakka kontrollima, aga mälu järgi ta midagi sarnast üle huulte lasi.

Üldiselt.. kui solvangute eest antakse kollane kaart, siis minu meelest on see täiesti fine. Samas kui mängu tuleb punase kaardi andmise koht (kas siis otse või teise kollasena), siis seda puhtalt solvangu eest anda on minu meelest natuke ebaproportsionaalne. Jah, teatud hetkel jookseb muidugi piir (kui korra oled juba kaardiga hoiatanud ning seejärel veel korra-kaks suuliselt), aga ma arvaks, et eemaldamine peaks selliste olukordade puhul olema tõesti kõige viimasem abivahend.
    Jah, gironaga oli ka intsident, seal vist oli all see Lnglet punase olukord ka, kus Messi käis aru pärimas üsna aktiivselt. Selliseid käega vehkimisi pärast vigasid ja uttivisse saatmist distantsilt on ikka kordades rohkem kui meetri pealt kohtunikule näkku ütlemist. Sellist Costaga sarnast kohtunikule otse näkku solvamist mulle ausalt öeldes väga ei meenugi.

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Siin vist on viide sellele Messi olukorrale, kus muidugi päris kohtunikule silma ei sülitanud. A kas ma mäletan valesti, et hr Pique kunagi sai 4 mängu bänni suht süütumate sõnade eest? Nõus, et seda peaks täpsemalt jälgima, mida ja millal kohtunikku solvatakse, see hispaaniakeelne programm, mis platsil öeldut vahendab, selle järgi ei ole ükski meeskond sellest puhas ja kui reegleid juba kehtestada, siis neid tuleb ka rakendada ja järgida.
    Ma pigem mõtlesin tänavust Gironaga mängu sügisel, kus Messi sellele samale Gil Manzanole lajatas ("la concha de tu madre"). See oligi selles suhtes hea näide, et kohtunik laupäevasega võrreldes sama, tegu sama, aga tulemus teine.

Üldiselt.. kui solvangute eest antakse kollane kaart, siis minu meelest on see täiesti fine. Samas kui mängu tuleb punase kaardi andmise koht (kas siis otse või teise kollasena), siis seda puhtalt solvangu eest anda on minu meelest natuke ebaproportsionaalne. Jah, teatud hetkel jookseb muidugi piir (kui korra oled juba kaardiga hoiatanud ning seejärel veel korra-kaks suuliselt), aga ma arvaks, et eemaldamine peaks selliste olukordade puhul olema tõesti kõige viimasem abivahend.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Navas Vaata postitust
    Sellest olukorrast mingit videokest ei ole?
    Ma mäletan seda, aga midagi nii hullu kui Costa Messi ei öelnud https://www.givemesport.com/1396477-...houting-at-him

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Siin vist on viide sellele Messi olukorrale, kus muidugi päris kohtunikule silma ei sülitanud.
    Sellest olukorrast mingit videokest ei ole?

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Noh, mingid audiofailid on sotsiaalmeedias levimas, aga ma ise ei ole viitsinud neid üle kuulata (et kas seal oli nüüd "te" või "me"). Kui ma klubi asjapulk oleks, siis ma ausalt öeldes ei viitsiks pikalt mingit kaitsetaktikat kokku panema hakatagi - praegu nii või naa enam midagi mängus pole ning mine sa tea, äkki kulukski Costale hariduslikul eesmärgil väike hingetõmbepaus ära. Ostab endale äkki filtri või hakkab hiina keelt õppima vmt.

Aga mis mind veidi selliste olukordade puhul häirib - kohtunike järjepidevuse puudumine. Mängija väljakult eemaldamine kaalutlusõiguse alusel on sisuliselt meeskonnale kõige suurem karistus ning seda ei tohiks päris suvaliselt teha (stiilis täna tahan, eile ei tahtnud). Eriti kui võivad veel lisaks pikad mängukeelud ja muud asjad järgneda.

Praegu on ebatsensuursete väljendite eest karistamine täpselt selline, et jumal juhatab ning mingit normaalset loogikat, järjepidevust selle puhul küll ei ole. Enam-vähem nagu hetkel käega mängimiste puhulgi - ühes mängus vilistame penalti, teises mängus jätame vilistamata, kuigi tegu võis olla täiesti identsete olukordadega.
    Siin vist on viide sellele Messi olukorrale, kus muidugi päris kohtunikule silma ei sülitanud. A kas ma mäletan valesti, et hr Pique kunagi sai 4 mängu bänni suht süütumate sõnade eest? Nõus, et seda peaks täpsemalt jälgima, mida ja millal kohtunikku solvatakse, see hispaaniakeelne programm, mis platsil öeldut vahendab, selle järgi ei ole ükski meeskond sellest puhas ja kui reegleid juba kehtestada, siis neid tuleb ka rakendada ja järgida.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Ebajärjepidevus on ilmselge ning jätab kergelt erapooliku mulje.

Nagu Sa ju ise juba välja tõid, siis Suarez ja Messi (eriti viimane) võivad vägivallatseda, möliseda, publikut provotseerida jne lõpmatult, ilma et mingeid uurimisi, saati veel siis karistusi, järgneks. Ma oma valgete prillidega ütleks küll, et viimasel paaril hooajal vähemasti naudib üks sinililla klubi üsna selget soosingut nendes valdkondades.
    Üks vend siin foorumis ikka aeg-ajalt, kuid range regulaarsusega väidab, et sinililladel on alati Reali teemas ohvrikompleks ning kogu aeg räägitakse pealinna klubi suunal, kuidas neil kohtunikud taskus jms, mis üks erakordselt tüütu ja jube lugemine olevat. #dejavuu.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Aga mis mind veidi selliste olukordade puhul häirib - kohtunike järjepidevuse puudumine. Mängija väljakult eemaldamine kaalutlusõiguse alusel on sisuliselt meeskonnale kõige suurem karistus ning seda ei tohiks päris suvaliselt teha (stiilis täna tahan, eile ei tahtnud). Eriti kui võivad veel lisaks pikad mängukeelud ja muud asjad järgneda.

Praegu on ebatsensuursete väljendite eest karistamine täpselt selline, et jumal juhatab ning mingit normaalset loogikat, järjepidevust selle puhul küll ei ole. Enam-vähem nagu hetkel käega mängimiste puhulgi - ühes mängus vilistame penalti, teises mängus jätame vilistamata, kuigi tegu võis olla täiesti identsete olukordadega.
    Ebajärjepidevus on ilmselge ning jätab kergelt erapooliku mulje.

Nagu Sa ju ise juba välja tõid, siis Suarez ja Messi (eriti viimane) võivad vägivallatseda, möliseda, publikut provotseerida jne lõpmatult, ilma et mingeid uurimisi, saati veel siis karistusi, järgneks. Ma oma valgete prillidega ütleks küll, et viimasel paaril hooajal vähemasti naudib üks sinililla klubi üsna selget soosingut nendes valdkondades.

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Raske öelda, palju siin (AS ju ikkagist) tõtt on aga kui see on tõsi, siis peaks selle vist teemasse "Liiga hea" kolima.
    Noh, mingid audiofailid on sotsiaalmeedias levimas, aga ma ise ei ole viitsinud neid üle kuulata (et kas seal oli nüüd "te" või "me"). Kui ma klubi asjapulk oleks, siis ma ausalt öeldes ei viitsiks pikalt mingit kaitsetaktikat kokku panema hakatagi - praegu nii või naa enam midagi mängus pole ning mine sa tea, äkki kulukski Costale hariduslikul eesmärgil väike hingetõmbepaus ära. Ostab endale äkki filtri või hakkab hiina keelt õppima vmt.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Raske öelda, palju siin (AS ju ikkagist) tõtt on aga kui see on tõsi, siis peaks selle vist teemasse "Liiga hea" kolima.

Meanwhile, Atlético will seek to appeal on the grounds that Costa did not shout “me cago en tu puta madre” at all, but the rather more industrial-strength “la puta madre que te parió,” which was reported by some observers to have been what the striker actually said. But according to Atlético’s planned line of defence, Costa did not use the second-person singular “te” but the first-person “me,” which grammatically changes the target of the insult to the speaker himself, and tonally makes it considerably less offensive, along the lines of: “Goodness me ref, I couldn’t disagree more.”

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Laupäevane kohtumine algas paljulubavalt, aga lõppes nii nagu ikka.

Take away mängust?

1) Diego Costa võiks soetada endale hiina keele sõnaraamatu ning hakata vaikselt Hiina eluks valmistuma. Hasart palliplatsil on enamasti tore, aga natuke enesekontrolli ning kainet mõtlemist võiks siiski jaguda. Uskumatu debiilsus temalt, eriti arvestades, et kellega, kus ja mille nimel mängiti. Aeg rahaks teha, nii on kõigile parim.

2) Edaspidi loodaks, et kõik ebatsensuursed väljendid saaksid samaväärselt karistada. Päris nii ei tohiks vist tegelikult olla, et Costa näeb ebatsensuurse lause eest punast, samas kui Messi võib yololt viidata Gil Manzano ema suguelundile ning Suarez võib kartmatult samuti ükskõik mida üle huulte pritsida. Või võib?

Leave a comment:

• Punkt
    replied

Sergio Camello sai otsekui preemiana Girona mänguks Simeonelt kutse.

Füüsiliselt peaks veel natuke liha luudele kasvatama, aga muidu on tegemist väga huvitava palluriga: mängib ründes peamiselt segunda punta positsiooni, liikuv, hea kiiruse, väga hea väravavaistu ja tehnikaga. Väravasaldo on äsja 18-aastaseks saanud noormehel ka igas sarjas igati soliidne olnud + kindel käpp Hispaania U18 koondises (7 mängu, 6 väravat).

Debüüti on täna naiivne loota, aga vähemalt tore näha, et ta Simeone listis ikkagi üsna kõrgel positsioonil asub.

Muus osas - eelmise mängu tulemusena jäid Diego Costa ja Thomas Lemar seekord laatsareti (ülla-ülla).

+

Aina rohkem spekuleeritakse, et uue hooaja koduvorm näeb välja midagi sellist:

Mulle isiklikult meeldiks, lõpuks ometi taas midagi veidi klassikalisemat ning särgi tagaosa lisab veidi retrohõngu.

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Põhimeeskond võttis võõrsil Alavesi 4-0 tulemusega ära. Üleliia emotsiooni ei tekitanud - kahju, et selliseid esitusi alles nüüd pakutakse, kui rongid on vaikselt juba kas jaamast lahkunud või kohe-kohe lahkumas. Moratale eilse põhjal kõrge viis, toredalt resultatiivne on olnud. Costale madal viis, uskumatu küll, aga mees suutis eile uuesti katki minna.

Aga noh, positiivselt noodil lõpetamiseks - Thomase ja Costa väravad olid korralikud maasikad ning tasub üle vaadata:

Leave a comment:

Working...
X