Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ManUnited

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'ManUnited\'

Ah jaa - veel üks asi eilse õhtu kohta. Ronaldo lahkumine väljakult ja ManU fännide ovatsioonid olid tõeliselt ilus hetk. Inglismaal on ikka väga kõrge jalgpallikultuur...mida omal moel näitas ka suhtumine Steve McManamani. Ma usun, et ta võttis seda, nagu naeratusestki näha, tõelise komplimendina.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi
      Ahjaa, kas panite tähele, mida tegi iker casillas, kui vääritu 30miljonimees palli lati alla keerutanud oli?
      Ferdinand lõi värava? Ei pannudki tähele...
      Supplies!

Kommentaar

õige jah, peab ikka kõike kaks korda läbi lugema, muidu mu kõva pea ei võta vastu..seda ma mõtsin, et millal see hind juba nii palju langes
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

THANK YOU BARTHEZ & FERGUSON
          Tänu neile see mäng läx untsu! Barthezi vaiga oli see, et ta pani paska- 2 kolli olex pidanud ta ära tõrjuma , aga tal vist oli samal ajal pask püxis
          Ferguson pani valed mehed mängu: 1. Browni asemel olex pidanud ikka 100% panema mängu P.Neville ja poolkaitsesse Keane või Butt-i asemele ikka Beckhami. Esimene värav oli ikka masendav. Lõpus mul tekkis lootus, et Man U lööb ikka 2 kolli ära nagu 1999 aasta finaalis aga ei. Nüüd peab lootma ainlt sellele, et Man U Premiershipi ära võidax ja seda, et Beckhami maha ei müüdax(eriti Real Madridi

Kommentaar

Beckhami pingilejätmine polnus suur üllatus, arvestades, et Reali (loe: Roberto Carlose) vastu pole ta kunagi suutnud head mängu näidata. Kui Carlos äärelt tõusis, liikus Beckham temaga pidevalt kaasa, ühesõnaga lasi brassil oma stiili peale suruda. Kas see lõppkokkuvõtteks selles mängus õigustatud otsus oli, ei ole ma niivõrd kindel. Ja Veroni ma eriti ei kritiseeriks. Peale vigastust tegi täiesti korraliku mängu. Butti ja Keane\'ga võrreldes hoopis teine tera. Parim inglane platsil oli seekord McManaman, loodetavasti Sven nägi seda mängu.
            Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Jube otsus Fergusonilt Barthez platsile saata. Muidugi keegi ei tea ette mis vigu võivad mängijad mängu ajal teha, kuid Browni asetamine paremasse tiiba oli küll lollus!
              Keano oli ka enda hale vari. Eriti lahe oli see kui pärast Ruud vani väravat Mardisalu \"YESS\" karjus. Vähemalt ei andnud ManU alla ja mängis edasi, kuigi erilist lootust pärast Ronaldo väravat ei olnud. Hea töö tegi ka O´Shea. Kõike paremat ManUle Inglise Liigas!

Kommentaar

issand kui meeliülendav on seda glory hunterite kiunumist lugeda

Kommentaar

Originally posted by Man United7
                  Jube otsus Fergusonilt Barthez platsile saata. Muidugi keegi ei tea ette mis vigu võivad mängijad mängu ajal teha, kuid Browni asetamine paremasse tiiba oli küll lollus!
                  Keano oli ka enda hale vari. Eriti lahe oli see kui pärast Ruud vani väravat Mardisalu \"YESS\" karjus. Vähemalt ei andnud ManU alla ja mängis edasi, kuigi erilist lootust pärast Ronaldo väravat ei olnud. Hea töö tegi ka O´Shea. Kõike paremat ManUle Inglise Liigas!
                  Kuule, selliste postituste pahal pane tekst kaldkirja ja lisa alla Mardisalu. Nii sobib, muidu mitte. Loodan, et saad aru, mida mõtlen.

Aga mängust - natuke imelik, olen ikka see, kes hoiab Inglismaa klubidele pöialt, ent eile ei meeldinud mulle Manchesteri mäng kohe üldse. Mänguliselt ehk mitte, kuid just vaimselt. Meeskonnas puudus hing, ei saa lihtsalt aru, miks viivitati mõttetult aega peale seda kui värav oli löödud ja isegi enne seda oldi suhteliselt tagasi tõmbunud. Veider, lootsin, et ManU suudab oma kunagise hingestatud ja võimsa mängu taastada, kuid ei. Ainukesed mehed, kes mulle positiivse mulje jätsid, olid Solskjaer, van Hobune ja O\'Shea. Viimasest, ma ütleks, on tulemas tõeline supermängija. Kaitses parim, ründes kaasas kah palju kasu.

Iseenesest oli Realil palju õnne. Sellised keskkaitsjad nagu Ferdinand ja Silvestre (alguses, hiljem tuli Brown sinna) ei saanud ikka kuidagi hakkama. Muidugi Barthez oli klass omaette. Kui see mees veel peale suve põhiväravaht on, annan mina küll sussid - ei saa aru, miks oli vaja nii pasas vormis vv panna kuuldatavasti korraliku mängu teinud Ricardo asemele. Tal polnud jalgpalli A (esimene värav) ja B (kolmas värav) selgetki...lihtsalt masendav, et sellisel klubil selline mees väravasuul seisab.

Beckham toodi sisse hiljem, kuid ma ei ütleks, et ta nüüd supermängu tegi. Karistuslöök oli hea ja teine värav selline, et lihtsalt puudu ära, niigi oleks sisse läinud. Keskpoolkaitsekoht talle ei sobinud. Muidugi mäng elavdus tema sissetulekuga, kuid see oli rohkem Reali käik kohtumine tagasi tõmmata. Selleks ajaks oli Reali jaoks kohtumine 100% võidetud. Siis aga hakkasin lootma ManU väravale, mis sugugi kaugel polnud. Giggsí ja van Nuudeli löögid olid head võimalused, oleks värava seal 86. minutil kuskil ära löönud, oleks kohtumise kulg täiesti teiseks kujunenud.

Üldiselt jättis mäng mulje, et Real saab Juvelt (hiljem parandtatud :P) lutti

Kommentaar

Ups...kustutage see postitus ära. :P

Kommentaar

Originally posted by Magpie
                      Iseenesest oli Realil palju õnne.
                      Iseenesest oli Manul täpselt sama palju, ja natukene rohkemgi, õnne.

makaronid AHJU!!!

Kommentaar

oleks värava seal 86. minutil kuskil ära löönud, oleks kohtumise kulg täiesti teiseks kujunenud.
                        Makstaks mulle kogu aeg suurtes kogustes raha oleksin mina rikas...

A mis asi on mängu vaimse külje mitte meeldimine ? no krt keda see nüüd liigutabv ?
                        Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
                        http://www.isepankur.ee
                        info@isepankur.ee

Kommentaar

Fakk ja Kaos! Pikalt kurvast syndmusest ei r22gi, vaid seda ytlen, et paanika kaitseliinis ei j22 selliste vastaste puhul kunagi karistamata, paraku. Oli v6idetav m2ng, kuid Ronaldo esimene v2rav pani suht saatusliku p6ntsu juba. Njah, paraku oli Real liialt raske p2hkel meile, Juvel ja vb ka milaanokatel saab raske olema. Positiivne on see, et viimastel aastatel oleme pidevalt play-offi j6udnud, l2hemal ajal j6uame ka taas finaali, kahju et mitte OT\'ile.

Kuule, selliste postituste pahal pane tekst kaldkirja ja lisa alla Mardisalu. Nii sobib, muidu mitte. Loodan, et saad aru, mida mõtlen.

Miks? Mina ei saa aru, ei viitsi m6elda ka eriti.
                          Which ship has never docked at Liverpool?
                          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Ah jaa - veel üks asi eilse õhtu kohta. Ronaldo lahkumine väljakult ja ManU fännide ovatsioonid olid tõeliselt ilus hetk. Inglismaal on ikka väga kõrge jalgpallikultuur...mida omal moel näitas ka suhtumine Steve McManamani. Ma usun, et ta võttis seda, nagu naeratusestki näha, tõelise komplimendina.
                            Vilekoor, millest v2gevama osaks sai vaid Luis \"surev luik\" Figo?
                            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                            The Special One

Kommentaar

Originally posted by Jaan

Originally posted by mcnamara

Vilekoor, millest v2gevama osaks sai vaid Luis \"surev luik\" Figo?
                              Justnimelt, ex-liverpuullasele kohaselt sai tema osaks ylimalt jahe vastuv6tt, aga mis viga naeratada, kui suur palk jookseb varumehestaatusest hoolimata
                              Ronaldo v22ris t6esti aplausi, seda muidugi 8elda ei saa,et ta 1i m2ngu 2ra teinuks, 2:1 eel oli ikka k6va surve terve Reali poolt

kuuldused syvenevad
                              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Ja \'Teamtalk.comis\' oldakse veelgi radikaalsemad. et kuivaks jääva hooaja korral müüks Ferguson maha Beckhami, Bartezi, Blanci ja (fännide lemmiku) Phil Neville\'i ning ostaks asemele Kewelli ja Kluiverti. et siis saaks niikui võistkonna segi paisata ja järgmine kord uuesti proovima hakata.

Kommentaar

Working...
                                X