320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

English Premier League 2012/13

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #61
    1. Manchester United
    2. Manchester City
    3. Chelsea
    4. Everton
    5. Liverpool
    6. Arsenal
    7. Tottenham
    8. Aston Villa
    9. Newcastle
    10. Stoke
    11. Fulham
    12. Sunderland
    13. QPR
    14. Southampton
    15. Reading
    16. Swansea
    17. West Ham
    18. Norwich
    19. WBA
    20. Wigan

    Väravakuningas: RVP
    Parim mängija: Vidic
    Suurim pettumus: Villas Boas
    Suve parim ost: Kagawa
    Suve viletsaim ost: Giroud
    Esimese treenerina saab kinga: Steve Clarke
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

    Kommentaar


      #62
      Algselt postitas vincent Vaata postitust
      mõtlesin ise ka algul jälle mingit pikka plära kirjutada nagu igal aastal, aga siis meenus, kuidas jõudsime hiljuti sõbraga viina võttes ja psychoterrorit kuulates järeldusele, et elu on ju tegelt sitaks lihtne.
      Naiss, vince! Muuseas, ega see sõbraga viinavõtmine vahetult enne selle postituse genereerimist ei toimunud? Kõhkõh. Ja järgmine kord kutsu mind ka.
      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

      Kommentaar


        #63
        Algselt postitas vincent Vaata postitust
        mõtlesin ise ka algul jälle mingit pikka plära kirjutada nagu igal aastal, aga siis meenus, kuidas jõudsime hiljuti sõbraga viina võttes ja psychoterrorit kuulates järeldusele, et elu on ju tegelt sitaks lihtne.
        Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
        Naiss, vince! Muuseas, ega see sõbraga viinavõtmine vahetult enne selle postituse genereerimist ei toimunud? Kõhkõh. Ja järgmine kord kutsu mind ka.
        Tegelt ka Pahv kuulab psychoterrorit vä? respekk!
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

        Kommentaar


          #64
          ma haifaiviksin ka vince'i. raske ületada.
          "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

          Kommentaar


            #65
            1. Manchester United - Keskväli on küll veidi kahtlane, kuid suurem oht tuleb nagunii läbi äärte ja seega keskvälja pärast väga muretsemiseks põhjust pole. Võetakse see 20. tiitel ära ja SAF saab rahulikult hakata pensionile mõtlema. RvP suurt rolli ei mängi.

            2. Manchester City - Suvel midagi eriti uuendatud ei ole ja see tuleb pigem kasuks kui kahjuks. Manchesteri klubide vahe ülejäänud liigaga on taaskord suur.

            3. Arsenal - Need väravad, mis van Persie eelmine hooaeg lõi, jaotuvad see hooaeg lihtsalt erinevate mängijate peale laiali ja mingit ülisuurt probleemi sellest müügist ei tule. Cazorla on väärt täiendus ja paneb mängu korralikult käima.

            4. Chelsea - Ründavate poolkaitsjatega on väga hea seis, kaitsvatega mitte nii väga. Di Matteo ei saa Chelseat talveks korralikult mängima ja saab kinga. Teine hooaja pool suudetakse siiski korralik teha.
            ---------
            5. Liverpool - Hooaja alguses eriti palju väravaid ei lööda, samas endale ka ei lasta lüüa. Samas hilissügisel tuleb natuke lihtsam seeria ja seal saadakse ka võrgud sahisema ja võetakse palju punkte. Korralik debüüthooaeg Rodgersile.
            ---------
            6. Tottenham - AVB toodud kõrge kaitsellin kasutatakse vastaste poolt hästi ära, aga Villas-Boast ennast see eriti ei huvita. Väravaid näeb Tottenhami mängudes palju.

            7. Everton - Tehakse väga korralik hooaeg.
            8. Newcastle - Eelmise hooaja edu korrata ei suudeta.
            9. Aston Villa
            10. Fulham
            11. Sunderland
            12. Southhampton
            13. Stoke City
            14. Swansea
            15. West Ham
            16. Wigan
            17. WBA
            ----------
            18. Norwich City
            19. Queens Park Rangers
            20. Reading


            Väravakuningas: Rooney
            Parim mängija: Kompany
            Suurim pettumus: Eden Hazard
            Suve parim ost: Cazorla
            Suve viletsaim ost: Assaidi/Marin/Oscar/... Erilist vahet pole
            Esimese treenerina saab kinga: Di Matteo

            Kommentaar


              #66
              1. Manchester Utd - Eks ta vast jälle viimaste voorude otsustada jääb, aga seekord siis sedapidi. v. Persie tervet hooaega terve ei püsi, kuid ründeliin tervikuna on vähemalt paberil täiesti Cityga võrreldav ning kui ülejäänud tuumik vigastustevaba püsib (eriti just mõned õhemad kohad kaitses ja keskpoolikus, kui akna jooksul ei täiendata), võib kõike juhtuda. Pealegi on Fergusoni mott peale eelmist hooaega ilmselt laes ja viimase vooru sündmusi meenutatakse hooaja jooksul rohkem kui üks kord.

              2. Manchester City - £££ teeb oma tulemuse rahulikult ära, tiitlist jääb lahutama vaid üks korralik sisekliimat rikkuv mängija-treener vastasseis. Mancini võimekus kogu see staaride armaada rahulolevana hoida on ilmselt võtmeks, samuti edenemine Euroopas.

              3. Chelsea - Kui Torres end käima saab, nagu hooajaeelsetest mängudest ka tundub, ei tohiks kolme hulka tulek ületamatu olla, teda toetav kaader on ju tasemel. Oscaril ilmselt läheb aega liigaga harjumiseks, samas Hazardi näol on Mata kõrvale teine pärl olemas.

              4. Arsenal - Ma v. Persie lahkumist väga üle ei dramatiseeriks. Üks tõsiselt hiilgav hooaeg, kus ründefaasis sisuliselt üksinda meeskonda vedas on asendunud olukorraga, kus väga korralikud alternatiivid on olemas. Giroud on muidugi hoopis teist tüüpi ründaja ja isiklikult kahtlen, kas tema tugevamaid külgi kohe ära kasutada suudetakse. Situatsioon a la Carroll Liverpoolis võib osutuda üsna reaalseks. Allapoole neljandat ei saa lihtsalt paigutada arvestades, kuidas eelmine aasta peale väga kehva algust lõpuks väga mugavalt tabeli tipuosas lõpetati.

              5. Tottenham - Väga põnev, mismoodi AVB selle pundi mängima paneb, suuri muudatusi personalis pole ju toimunud. Modrici lahkumine on muidugi löök ja paljuski sõltub, kas Adebayor (või samaväärne ründaja) jätkab. Samas mulle tundub, et treeneri filosoofia võib selle satsi puhul päris sobivaks osutuda.

              6. Liverpool - Rodgers üritab Swanseas edu toonud stiili paremate mängijatega jätkata. Praeguseid arenguid vaadates jään selle edu osas pigem skeptiliseks. Täiendused on toodud vastavalt soovitud mängijaprofiilidele, kuid piisavat taset kõrgemale pürgimiseks ei paista olevat. Eelmine aasta jäädi neljandast kohast ca 15 silma kaugusele. Sel hooajal vahe väheneb, vb piisab ka viiendaks kohaks.

              7. Newcastle - Eelmise hooaja edu kordamine oleks kerge üllatus. Samas kvaliteeti on ja kui põhimehed üsna õhukese koosseisu juures terved püsivad, siis ei tohiks vähemalt see koht ebareaalseks osutuda.

              8. Everton - Moyes näitab aastast aastasse, et ta on võimeline piiratud ressursside juures väga võimekalt opereerima. Miks peaks seegi hooaeg teistsugune tulema? Loodetavasti investeeritakse Rodwellist saadud summa mõistlikult ja Jelavic jätkab sealt, kus pooleli jäi.

              9. Fulham - Võtmemängijate tulevikust selle akna jooksul sõltub nii mõndagi, kuid Jol on hea treener ja olemasolev koosseis keskmike ülemisse ossa platseerumiseks piisav. Ründesse on ka imo mõistlikud täiendused leitud.

              10. Sunderland - Korralikku ründajat on vaja ja Steven Fletcher see nüüd küll pole. Kui väravalöömine peab jälle Sessegnoni vmt kaela jääma, siis head nahka ei tule. Kui korralik tegija leitakse, siis on see koht paras küll.

              11. Aston Villa - Nõus, et Villa esines eelmine hooaeg alla võimete, aga ise lambertomaaniaga kaasa ei lähe. Nagu ka Rodgersil puudub tal suure klubi vedamise kogemus ning sel tasemel on pinged juba esimsesest voorust alates peal. Tühja paugutanud ründajatele värava suuna kättenäitamine on ilmselt olulisim eesseisev ülesanne.

              12. West Brom - Tubli tabeli keskmikuna säilitavad sarnase koha ka tuleval hooajal. Ründes on nüüd samuti konkurentsi rohkem.

              13. QPR - Napi püsimajäämise probleem lahendatakse £££ abil nagu ikka. Kui õnnestub Barton ka kuhugi kaugele saata, siis peaks tabeli keskosa koht üsna kindel olema. Diakite ja Junior tunduvad korralikud ostud ka.

              14. Southampton - Kerge üllatus tuleb ka ikka sisse visata. Selle hooja Norwich. Mängivad ründavat vutti ja Lambert ning Rodriquez löövad puurid täis. No vähemalt võiks ju. Ja isegi kui alguses kõik ei suju, siis jaanuaris on vähemalt raha olemas, et täiendada.

              15. Stoke - Suurte härgade vanker hakkas vaikselt juba eelmise hooaja lõpus allamäge veerema. Usun, et antud tendents jätkub. Kindlaks püsimajäämiseks on materjali ja sissetöötatud stiili efektiivsus siiski piisav.

              16. West Ham - Sämmi käe all mängitakse lihtsat ja haigutamapanevat, ent samas püsimajäämise ärakobistamiseks piisavat jalgpalli.

              17. Reading - Divari muljetavaldavalt kindlalt kinni pannud võistkond on oma nõrgemaid positsioone üsna kenasti täiendanud. Pogrebnyak lööb 10+ väravat ja kui sellest ei piisa, siis jaanuaris pumpab uus omanik raha sisse ja kevadel jäädakse püsima.

              18. Swansea - Rodgersi käe all viljeletud stiil oli ilmselgelt üllatuseks kõigile. Eks näis, kas uue treeneri käe all suudetakse sama jätkata olukorras, kus kogu platsil toimuva alustala on klubist lahkunud.

              19. Wigan - On aeg, noh. Peale (võimalikku) Mosese ja Rodallega lahkumist ei näe, kes seda paati vee peal hoiaks. Aga samas kordub nagunii traditsiooniline ja tänu Martinezile jäädakse viimases voorus üles.

              20. Norwich - Turner vaevalt üsnagi lekkivat kaitseliini suudab parandada ning kogu austuse juures on ülejäänud kaader siiski üsna keskpärased üksikute trumpidega mängijad. Ei usu, et püsima jäävad
              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

              Kommentaar


                #67
                Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                Naiss, vince! Muuseas, ega see sõbraga viinavõtmine vahetult enne selle postituse genereerimist ei toimunud? Kõhkõh. Ja järgmine kord kutsu mind ka.
                Sinu kahjuks või õnneks ma tõesti ei pea vajalikuks igast oma liigutusest sind teavitada, veel vähem foorumi vahendusel. Ent saan aru, võib-olla on natuke raskelt tajutav põhimõte.

                Kena aga on, et teemavälise möla kõrvalt leidsid ka oma ekspertennustuseks aega, alati huvitav lugemine. Täitsa tõsiselt kohe.
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                Kommentaar


                  #68
                  15min pärast hakkab guardiani LIVE kus saab küsida PL kohta küsimusi. http://www.guardian.co.uk/football/b...live?fb=native

                  Kommentaar


                    #69
                    1. Manchester Utd- vanP saab küll jõulude ajal vigastada, kuid pingil mehi küll, kes vankri lõpuni veavad. Scholes ja co ei vea küll välja, aga jaanuaris lahendatakse ka see probleem, sest IPO 2 on edukas. Kindel kaitse ja resultatiivsus ees. Kel seda keskvälja üldse vaja on?

                    2. Arsenal- nojah. Mida siis öelda, jäädakse tiitlist ilma nelja punktiga, napilt, ent kindlalt. Keskkaitses leitakse Bouldi abiga kindlus, kuid kevadel hakkab kummitama äärekaitsjate kriis. Lipp lipile, lapp lapile poliitika on ühtaegu edukas ja ei ole ka. Siiski positiivne hooaeg

                    3. Necastle- Mike Ashley. Inglismaa Aivar Pohlak ju. A muidugi sisseostud on imetlustväärivad

                    4. Tottenham- CL! taas ja lõpuks. AVB teab, mida teeb, kõrgemale ei lase kahjuks tõusta Modrici sundmüük. No pole kedagi sinna asemele võtta ju. Loodetavalt saavad endale Adeka asemele mõne sümpaatsema ja ka võimetelt mitte kehvema edurivimehe

                    5. Everton- Moyes on kahtlemata hetke parim treener Premmis. Tõsiselt.

                    6. Liverpool- eks teeb kindlasti nii mõnelegi siinsele kopfännile haiget, et linnarivaal ette jääb, aga surnud metsa on natuke palju ses võistkonnas sees. Ja noh Allen...eks tuleb ka endale sitsekümmend seitse korda kiviga vastu pead anda, aga ma ei näe selles uelslases Liveri probleemide lahendajat.

                    7. Sunderland. MoN tegi päris võimsa poolaja, kas pole? Püsiks vaid Bent terve.

                    8. Southampton. Selleaastane tuhkatriinulugu. Boxing Day-eelses tabelis ollakse neljandad.

                    9. QPR. Kirev seltskond, kes kokku aetud, võib isegi mängima hakata. Ikka jube kirju saab see pilt seal mänguväljakul olema. Kui Bartonit küüditada ei õnnestu, siis muidugi võib vabalt ka kümme kohta allpool lõpetada

                    10. Aston Villa. No eelmise aasta õudus ei saa ju korduda.

                    11.Fulham. palju oleneb aknast, mis loodetavalt sulgub enne, kui Moussa (Reali radaril? Foolium ja seemned) ja Clint sealt läbi lipsavad. Jällegi, kui lipsavad, siis vabalangus võib olla maandumiseta.

                    12. Stoke. nende naturaalne koht. Mis seisus see Delapi õlg ka on?

                    13. Wigan. Martinez on geenius. On on, no on.

                    14. West Ham. Loodan, et paks Sam saab Novembris diplomi, patsutuse õlale ja "lahkume siis sõpradena" käepigistuse. Pääseb ka liiga kahest stoukist ja mehed, kes meeskonnas, saavad vähe loomingulisemalt mängida.

                    15. Norwich. Raskeks läheb, tõsiselt raskeks. Holt jäi ja sellest võib täitsa piisata.

                    16. Swansea. Laudrup on see, kes jääb. Auke ei ole lihtne lappida, kuid mõningad täiendused Hispaaniast aitavad püsima jääda. Küll aga tuleb vähe oma stiili muuta, pragmaatilisuse suunas.

                    17. Reading. The Great Escape. vt järgmisi punkte

                    18. West Brom- Vana Peipsi Tinti asendada pole lihtne. Kolinal alla.

                    19. Chelsea. Jaanuaris veebruaris kaob Roman. Kuhu ja miks ja kuidas, ei tea keegi. FSB või KGB. Hodrokovski kõrval on surnud silmadega presidendil kong juba valmis vaadatud. Ja klubi? Eks lesed ja lellepojad hakkavad Romani antud laenu kiiresti siise nõudma. Või kandis ta need maha? palju häid mängijaid on äkki saadaval, va Terry. Ta ei ole hea

                    20. Manchester City. Lihtne- Araabia kevad jõuab Abu Dhabisse. Kusjuures, ma mõtlen seda täiesti tõsiselt. Saabub hetk, kus äkki on väga palju real value turul. Ja jalgpall terveneb.

                    Väravakuningas: Cisse
                    Parim mängija: Cazorla
                    Suurim pettumus: Rvp
                    Suve parim ost: Kagawa
                    Suve viletsaim ost: see marokolane Liverpoolis
                    Esimese treenerina saab kinga: paks Sam
                    "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

                    Kommentaar


                      #70
                      Algselt postitas rixxer Vaata postitust
                      19. Chelsea. Jaanuaris veebruaris kaob Roman. Kuhu ja miks ja kuidas, ei tea keegi. FSB või KGB. Hodrokovski kõrval on surnud silmadega presidendil kong juba valmis vaadatud. Ja klubi? Eks lesed ja lellepojad hakkavad Romani antud laenu kiiresti siise nõudma. Või kandis ta need maha? palju häid mängijaid on äkki saadaval, va Terry. Ta ei ole hea

                      20. Manchester City. Lihtne- Araabia kevad jõuab Abu Dhabisse. Kusjuures, ma mõtlen seda täiesti tõsiselt. Saabub hetk, kus äkki on väga palju real value turul. Ja jalgpall terveneb.
                      Dr. Jan Itor, sina või? http://www.youtube.com/watch?v=KhCdlygmSJ4

                      Victoria Concordia Crescit

                      Kommentaar


                        #71
                        Algselt postitas rixxer Vaata postitust
                        1. Manchester Utd- vanP saab küll jõulude ajal vigastada, kuid pingil mehi küll, kes vankri lõpuni veavad. Scholes ja co ei vea küll välja, aga jaanuaris lahendatakse ka see probleem, sest IPO 2 on edukas. Kindel kaitse ja resultatiivsus ees. Kel seda keskvälja üldse vaja on?

                        2. Arsenal- nojah. Mida siis öelda, jäädakse tiitlist ilma nelja punktiga, napilt, ent kindlalt. Keskkaitses leitakse Bouldi abiga kindlus, kuid kevadel hakkab kummitama äärekaitsjate kriis. Lipp lipile, lapp lapile poliitika on ühtaegu edukas ja ei ole ka. Siiski positiivne hooaeg

                        3. Necastle- Mike Ashley. Inglismaa Aivar Pohlak ju. A muidugi sisseostud on imetlustväärivad

                        4. Tottenham- CL! taas ja lõpuks. AVB teab, mida teeb, kõrgemale ei lase kahjuks tõusta Modrici sundmüük. No pole kedagi sinna asemele võtta ju. Loodetavalt saavad endale Adeka asemele mõne sümpaatsema ja ka võimetelt mitte kehvema edurivimehe

                        5. Everton- Moyes on kahtlemata hetke parim treener Premmis. Tõsiselt.

                        6. Liverpool- eks teeb kindlasti nii mõnelegi siinsele kopfännile haiget, et linnarivaal ette jääb, aga surnud metsa on natuke palju ses võistkonnas sees. Ja noh Allen...eks tuleb ka endale sitsekümmend seitse korda kiviga vastu pead anda, aga ma ei näe selles uelslases Liveri probleemide lahendajat.

                        7. Sunderland. MoN tegi päris võimsa poolaja, kas pole? Püsiks vaid Bent terve.

                        8. Southampton. Selleaastane tuhkatriinulugu. Boxing Day-eelses tabelis ollakse neljandad.

                        9. QPR. Kirev seltskond, kes kokku aetud, võib isegi mängima hakata. Ikka jube kirju saab see pilt seal mänguväljakul olema. Kui Bartonit küüditada ei õnnestu, siis muidugi võib vabalt ka kümme kohta allpool lõpetada

                        10. Aston Villa. No eelmise aasta õudus ei saa ju korduda.

                        11.Fulham. palju oleneb aknast, mis loodetavalt sulgub enne, kui Moussa (Reali radaril? Foolium ja seemned) ja Clint sealt läbi lipsavad. Jällegi, kui lipsavad, siis vabalangus võib olla maandumiseta.

                        12. Stoke. nende naturaalne koht. Mis seisus see Delapi õlg ka on?

                        13. Wigan. Martinez on geenius. On on, no on.

                        14. West Ham. Loodan, et paks Sam saab Novembris diplomi, patsutuse õlale ja "lahkume siis sõpradena" käepigistuse. Pääseb ka liiga kahest stoukist ja mehed, kes meeskonnas, saavad vähe loomingulisemalt mängida.

                        15. Norwich. Raskeks läheb, tõsiselt raskeks. Holt jäi ja sellest võib täitsa piisata.

                        16. Swansea. Laudrup on see, kes jääb. Auke ei ole lihtne lappida, kuid mõningad täiendused Hispaaniast aitavad püsima jääda. Küll aga tuleb vähe oma stiili muuta, pragmaatilisuse suunas.

                        17. Reading. The Great Escape. vt järgmisi punkte

                        18. West Brom- Vana Peipsi Tinti asendada pole lihtne. Kolinal alla.

                        19. Chelsea. Jaanuaris veebruaris kaob Roman. Kuhu ja miks ja kuidas, ei tea keegi. FSB või KGB. Hodrokovski kõrval on surnud silmadega presidendil kong juba valmis vaadatud. Ja klubi? Eks lesed ja lellepojad hakkavad Romani antud laenu kiiresti siise nõudma. Või kandis ta need maha? palju häid mängijaid on äkki saadaval, va Terry. Ta ei ole hea

                        20. Manchester City. Lihtne- Araabia kevad jõuab Abu Dhabisse. Kusjuures, ma mõtlen seda täiesti tõsiselt. Saabub hetk, kus äkki on väga palju real value turul. Ja jalgpall terveneb.

                        Väravakuningas: Cisse
                        Parim mängija: Cazorla
                        Suurim pettumus: Rvp
                        Suve parim ost: Kagawa
                        Suve viletsaim ost: see marokolane Liverpoolis
                        Esimese treenerina saab kinga: paks Sam
                        Braavo

                        Kommentaar


                          #72
                          Algselt postitas Stok
                          Newcastle on seni ainult ühe ostu teinud, Bent ei ole enam ammu Sunderlandis. Aga kõik kohad ennustasid täppi.
                          Newcastle on 3 ostu teinud aga ülejäänu paid täppi

                          Kommentaar


                            #73
                            Algselt postitas Stok
                            Newcastle on seni ainult ühe ostu teinud, Bent ei ole enam ammu Sunderlandis. Aga kõik kohad ennustasid täppi.
                            Krt, see Bent on nii palju ringi rännanud (küll Inglismaal) ja sellest muidugi kannakõõlused läbi hõõrunud, et läks tõesti meelest. A eks aken ole veel ju lahti, või mis? Viimane kehtib mõlema punkti kohta.
                            "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

                            Kommentaar


                              #74
                              get bent ei lähe kuskile.
                              aga muidu on iseenesest tervitatav, et mõnu nö muu liiga suunitlusega vend ka inglise alafoorumil silma ja klaviatuuri peal hoiab, pisivead pisivigadeks.
                              buy the ticket, take the ride.

                              Kommentaar


                                #75
                                1. Manchester City- Hooaeg möödub ilma suuremate mõõnadeta, terve hooaja vältel mängitakse väga ilusat jalgpalli ning tiitel võidetakse vähemalt 7 punktise eduga.

                                2. Chelsea- Torres hakkab särama ja Mata teeb suurepärase hooaja ning kaitse on üsna kindel, kuid ei suudeta võita sama stabiilselt kui City.

                                3. Manchester United- Vigastused ning de Gea puterdamised lähevad Unitedile palju punkte maksma. Kagawa teeb keskpärase hooaja ning RVP ei suuda sulanduda meeskonda.

                                4. Arsenal- Nagu ikka kombeks, siis Arsenal TOP 4-st välja ei jää. Podolski ja Giroud löövad kokku 15 väravat. Koscienly teeb väga hea hooaja, kuid sellest ei piisa, sest ülejäänud mehed kaitseliinis on taburetid. Tehakse palju viike ning suureskoorilisi võite ei tule.

                                5. Tottenham- AVB nõuab rohkem aega ja täiendusi.

                                6. Everton- Goodison Parki koduseinte toel võetakse väga palju võite, kuid võõrsil ollakse raskustes. Ründepaar Naismith-Jelavic lööb kokku 20 väravat.

                                7. Newcastle- Kõik täiendused osutuvad pettumusteks, kõik eespool olevad tiimid on lihtsalt kõvemad see hooaeg, kui Newcastle.

                                8. Liverpool- Rodgers ebaõnnestub ning kahjuks Allen ja Maroko ääremängija on suhteliselt keskpärased täiendused. Hätta jäädakse väravate löömisega, tänu millele teenitakse palju viike.

                                9. Aston Villa- Lamberti käe all muutub meeskond palju distsiplineeritumaks ning tehakse suhteliselt hea hooaeg. N'Zogbia ja Bent on kunnid.

                                10. Sunderland- Erilisi täiendusi tehtud ei ole, kuid M.O'Neill paneb meeskonna paremini mängima kui eelmisel hooajal. Ründeliin on üsna nõrk ning tänu sellele lüüakse enamus väravaid standardolukordadest.

                                11. Stoke City- Stoke kohta väga hea hooaeg, kodus võetakse palju punkte kuid võõrsil jäädakse tihti hätta.

                                12. West Bromwich Albion- Lüüakse üllatavalt palju väravaid, kuid kaitseliin jääb siiski nõrgaks.

                                13. Queens Park Rangers - Suhteliselt korralik meeskond on kokku saadud, kuid Sparky on siiski üsna nõrk treener.

                                14. Fulham- Ei ole väga hea hooaeg Fulhami jaoks. Petric ja Rodallega ei anna Fulhamile eriti juurde ning Dempsey tahab talvel lahkuda.

                                15. Southampton- Billy Sharp teeb väga hea hooaja. Üllatusvõite ei tule, kuid nõrgemate käest saadakse punktid kätte.

                                16. Wigan Athletic- Nagu ikka, algul ei saa vedama, hiljem ei saa pidama. Moses jääb Wiganisse.

                                17. West Ham- Püsimajäämine kindlustatakse 3 vooru enne hooaja lõppu.

                                18. Norwich- Lamberti lahkumine on jätnud oma jälje ning liigast kukutakse välja.

                                19. Swansea- Taanlane osutub suhteliselt saamatuks treeneriks ning Caulkerile, Allenile ja Sigurdssonile ei ole toodud võrdväärseid asendusi.

                                20. Reading- Peksupoisid.

                                Väravakuningas: Tevez
                                Parim mängija: Silva
                                Suurim pettumus: RVP
                                Suve parim ost: Cazorla
                                Suve viletsaim ost: Kagawa
                                Esimese treenerina saab kinga: Laudrup

                                Kommentaar

                                Working...
                                X