320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

English Premier League 2012/13

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ei kutsu ennast muidugi Spursi meheks, aga olen ikka nende mänge päris palju jälginud ja vast isegi võin öelda, et nad on alates ajast kui Jol oli peatreener minu Premier League'i lemmiktiim. Eks ikka sellepärast, et olen alati neis näinud seda uut tulijat altpoolt, kes suure neliku asemel CLi jõuaks (City või mis iganes klubi, kes lihtsalt ostab endale keda tahab ei loe) Samamoodi hoian viimastel hooaegadel ka Evertonile pöialt.

    Igatahes teemasse nüüd ka. Kindlasti mängib AVB all Spurs märksa vaoshoitumat mängu kui Redknappi all. Eks ole aega võtnud uue treeneriga koostöö sujumiseks ja ega päris komplekteeritud see võistkond ka veel ei ole, ma isiklikult arvan, et top 4 koht otsustatakse jaanuari transfer windows ja eelkõige Spurs vs Arsenal lõikes. Kui kumbki ei osta kedagi märkimisväärselt, näen Spursil paremaid võimalusi. Kui tõesti juhtub nii, et suudetakse tuua kas Sneijder/Moutihno/Willian/Eriksen keskväljale või Isco/Remy (järjekord siis minu enda isiklikul eelistusel:P) ründesse, siis võib Spurs olla teine hooaja pool oluliselt kõvem sats. Kui aga tuuakse paar free agentit ja Arsenal toob näiteks David Villa/Demba Ba ründesse ja ei müü näiteks Walcotti ega kedagi teist olulist kah, siis tõenäoliselt juhtub see, mis ikka ja Arsenal venitab ennast ikka CLi ära.

    Tegelikult sobib AVB Tottenhami ikka oluliselt rohkem kui Chelseasse, tõenäoliselt antakse talle ikka paar aastat aega oma ideede käimalükkamiseks ja sobivate meeste ostmiseks, CHelseas pidi ta ka ju uue tiimi üles ehitama, aga no vot ei tahtnud veel vanad olijad nii kergelt lahkuda. Ma isiklikult leian, et suur osa, miks Tottenham on 80 minuti seisuga Premieri parim tiim, on AVB tehtud. Samas olen ka kindel, et suur osa, miks Tottenham nii palju mänge viimaste minutite maha on mänginud, on ka AVB süü.
    Harry all oli Tottenham selline Gung-ho stiilis tiim, kes lihtsalt ei teadnud kuidas seisu hoida, AVB aga on ülimalt lakooniline treener ja tema jaoks on 1-0 või 2-0 täiesti sobiv skoor 10 minutit enne mängu lõppu ja seda peab hoidma. Nagu näha on viimases kolmes mängus juba suudetud taga 0 hoida ja AVB stiil ja mida ta tahab hakkab meestele pähe kuluma.
    Tottenham ei paku kindlasti enam nii palju silmarõõmu ja suureskoorilisi võite, samas usun, et tabelis saavad nad olema tõsine konkurent top 4 kohtadele

    Kommentaar


      No Spursi ja Arsenali vahe on 1 ekstraklassi mängija ja selleks härraks on Bale. Cazorla on tubli ja äge vend, aga mänguotsustajat päris tema näol ei ole. Samuti on spursi rünne parem ja lisaks walesi härrale on tiimis ka Lennon, ehk kokkuvõttes Spursi rünne oleks nagu mitmekesisem. Aga kui poolkaitsesse kedagi ei osteta kardan, et kaalukauss kaldub pigem arsenali poolele, poolkaitses on rohkem sügavust ja suure tõenäosusega ka keegi hangitakse juurde. Olen LeeRomenoga nõus, et jaanuar võib otsustada 4. koha saatuse.

      Aga miks Everton ei või võidelda meistrite liiga koha eest? Esiteks minu arust Everton mängib hetkel väga hästi - kasutatakse oma tugevaid külgi pea ideaalselt ära - Fellaini, Banes, Pienaar, ei näe vägapalju arenemisruumi, kõik tugevad küljed on mängu panud. Samas kui Arsenal ja Spurs on oma ideaalist kaugel - jaanuariaken annab võimalusi oma nõrku kohti lappida, Evertoni võimalus oleks mängida ise vähemalt samahästi ja nõrgematega need punktid jõuga ära võtta, nagu nt Spursi vastu tehti ja muidugi loota, et põhimängijad korraga ära ei kuku, sest 1-2 tähtmängija eemalejäämise korral on veel mingitki püssirohtu pingilt võtta - pigem on siiski seal õhukese pingi peale mehed, kes võivad 1-2 mängu väga hästi asendada, aga pikemaks ajaks sealt asendajaid ei näe. ma eeldan, et Pienaar läheb Aafrikasse ka mõneks ajaks, tema puudumine annab kindlasti teatud põntsu kreatiivsusele.
      Ja lisaks tuleb loota, et Arsenal ja Spurs jätkavad sellist ebastabiilset mängu ehk alla oma võimete kulgemist, mis on ka üks põhjuseid, miks Wes Brom ikka nii ees on, lisaks sellele, et mitte just üleliia ilusa jalkaga võetakse oma ära. kahjuks kukuvad nemad väheke kaugemale hooaja lõpuks suure tõenäosusega.

      Kui tiitliheitlusest rääkida, siis peab City lemmik kuu Jaanuari lõpuni ootama ja kes teab, äkki ka Torres on nüüd lõpuks tagasi. Sest Chelseat veel päris tiitliheitlusest maha ei kannaks, pole ka Beniteze suurimaid vihkajaid, sest on ju ka härra ikka omajagu saavutanud ja võiks öelda, et väga vähesed on tema tasemeni küündinud, viimase aja poris püherdamised, on muidugi oma jälje jätnud ta mainele.
      Aga pigem jah ManU sügavus ja lisakäik, mis teisel poolajal sisse on võimalik panna toovad selle tiitli ära.

      Kui rääkida relegatsioonist - siis olen QPR püsimajäämisesse uskuja, kuskilt midagi veel on Harryl võtta, võibolla õnenstub veel jaanuaris midagi hankida. Kuigi praegult mängitakse stabiilselt sitasti, siis tihtilugu mänguliselt ei olegi nii ull, kui lõpptulemus näitab ja kui nüüd lähiajal õnnestuks 1-2 võitu saada, siis ei näe probleemi, arvestades, et konkurendid on väheke nõrgemad tagapool kui eelnevatel aastatel (isiklik arvamus). Reading ei ole väga hästi kohanenud premieriga ja tundub kindel väljamineja olema - wigan ja South. tunduvad olema kaks järgmist suurt kandidaati väljakukkumisele olema, aga Wiganit ei saa kunagi maha kanda , ka praegult kui koosseis on nõrgem kui eelmine aasta. Aston villa kaks viimast vooru annavad lootust, et vahest kukutakse välja, hoolimata noorest tiimist on meeksond ühest sümpaatsemast tiimist, ebasümpaatsemate listi sattunud ja poleks nende väljakukkumise vastu midagi, lihtsalt neil ei ole nagu midagi pakkuda ja minu jaoks on nad uueks Wiganiks muutumas. Kuigi eeldan, et pigem jäädakse ikkagi lõpuks püsima. Tänu loomründajale.

      Lisaks Michule märgiks mängijatest ära, sellised nimed : Bale, Hernandez, Baines ja Zoltan Gera keda ma olen alati üheks kõige sitemaks mängijaks premieris pidanud, aga ei hõimukaaslane on väga toredasti mängimas.
      Ülejäänud tiimid tunduvad piisavalt heas seisus olemat, et jäädakse kindlalt püsima.

      Kommentaar


        Algselt postitas karl54 Vaata postitust
        ma eeldan, et Pienaar läheb Aafrikasse ka mõneks ajaks, tema puudumine annab kindlasti teatud põntsu kreatiivsusele.
        Pienaar on minu mäletamist mööda loobunud koondise esindamisest, nii et selle pärast ei pea Everton muret tundma.

        Everton uisutab jah väga õhukesel jääl, aga ka 2004/05 hooajal ei olnud meeskond eriti laiapõhjaline. Lisaks jäädi poole hooaja peal ilma ühest oma liidrist Thomas Gravesenist (->Madridi Reali). Sellest hoolimata vedasid Cahill, Carsley, Yobo jt Evertoni (peamiselt 1:0 võitude abil) neljandale kohale välja. Nüüd on teadagi olukord vastupidine, rünnak toidab, aga kaitseliin eesotsas väga ebaveenvalt tegutseva Tim Howardi (ja nüüd pingile maandunud) Heitingaga imeb ikka järjekindlalt peaaegu igas mängus värava sisse. Kui Fellainist kümne küünega kinni hoitakse, Mirallas lõpuks mängukõlbulikuks saab ja Jelavic enesekindluse leiab, siis ei näe küll ühtegi põhjust, miks Everton ei võiks lõpuni võidelda, isegi siis, kui jaanuaris uusi täiendusi ei tule (nagu Moyes on vihjanud).

        Tottenhami pink on muidugi Evertoni ja arvatavasti ka Arsenali omast pikem, seda enam et Parker on juba tagasi, ja kohe on lisandumas ka BAE ja Kaboul. Spursi puhul hakkab silma nende hea vorm võõrsilmängudes, pikatoimelisus oma mängu käimasaamisel (esimesel poolajal skoorimine on üsna haruldane) ja suutmatus lõpuni kontsentreeruda (tõsi küll, viimastes matšides pole sellega enam probleeme polnud). Mängupilt ei ole üldiselt olnud suurem asi, aga selle võib kanda uue treeneri käekirjaga kohanemise arvele. Teisalt, kui vastasmeeskond tuleb ise parajalt suurte jõududega ründama ja jätab kontrarünnakuteks ruumi, siis on Spursi mängu lust vaadata (nt OT-l kuni II pa alguseni, Arsenali vastu kuni Ade brainfart'ini või teatud mööndustega -tegu oli maaslamaja löömisega- viimati Villa vastu võõrsil II poolajal). Ühesõnaga olen nõus eelkõnelejatega, et Spursi probleem on loova, kaitseliine lahtimuukiva keskpooliku (a la Cazorla, Silva) puudumine. Dembele on olnud väga hea, aga ta on siiski veidi teist tüüpi kui Moutinho.

        Põhiline andmine tulebki ilmselt neljanda ja 17. koha pärast. Paraku võtab Chelsea ilmselt oma kolmanda või isegi teise koha ära, kuigi ise lootsin vahepeal et Rafa toob kaasa suurema implosiooni.

        QPRi šanssidesse mul küll usku ei ole, ei suuda see 'Arrygi imet teha kui meeskonnavaim suurem asi pole. Mängijateturul ostlemist on juba proovitud ja nagu näha oli sellel meeskonna käekäigule negatiivne mõju. Redknapp ostab jaanuaris ilmselt Darren Andertoni, Joe Cole'i, Louis Saha ja Titus Bramble'i. And the great escape is on
        ...

        Mängijad, kes seni enim muljet on avaldanud: Fellaini, Vertonghen, Diame, Lallana

        Kommentaar


          Algselt postitas karl54 Vaata postitust
          No Spursi ja Arsenali vahe on 1 ekstraklassi mängija
          Loomulikult on mängijad need, kes peavad lõpuks kastanid tulest välja tooma, kuid tsitaadile järgnevast pikast valemist on üks oluline komponent puudu - dirigent. Ja olgu mis on, aga selles osas kaldub kaalukauss siiski Wengeri poole.
          Supplies!

          Kommentaar


            Eilseid Mäntsesteri tiimide kokkuvõtteid vaadates on selgelt näha, et jaanuar käes ja klassivahed selged. Võimsad meeskonnad tubli pingiga on nüüd need, kes ilma teevad.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

            Kommentaar


              Käesoleva hooaja 600-nda värava lõi Karagounis.

              Kommentaar




                näe, onu pulis jälle full-retard-režiimis.

                ma kusjuures ei saagi aru, mida ta üldse öelda tahab või kes ja milles jälle süüdi on. kohtunik, sest tegi õige otsuse? sest pidas abikohtunikuga nõu? kõik Arsenali mängijad selles, et "pressisid" absoluutselt õige otsuse välja? või hoopis selles, et neid oli juhtumisi umbes ühe võrra rohkem Foyd piiramas kui Stõugi enda mängijaid? paras bande oma mehi vehkles seal ka ikka hoolega.

                lisaks veel segasepeks "no ma ei tea enam ka, mis suluseis on" -> 20 sek -> "kui rikošett oli meie mängijast, siis on kõik õige". what?
                samuti kõlas ühes teises intekas välkotti positsiooni kohta mõttetera "they are either offside or not". tule eile meile, passiivne suluseis on juba kümme aastat kasutusel vist?

                ning rääkimatagi üldse sellest, et löögid 7-23 (1-5), nurgalöögid 1-11 ja buss nr 34 versus 66, aga ikka Arsenali poolt väidetavalt tohutu joppamine ja "väärisime enamat". üldiselt kuskil poole jutu pealt on tegelikult juba silmaga näha ka, et ränt läks automaatselt peale, samas kui mingit pidepunkti tegelikult polnudki. wtf, koopaorav.


                (e: ma päriselt ka ei ole arsenali kapifänn, aga no tra mis jutt)
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                Kommentaar


                  aitäh

                  Kommentaar


                    Orc jääb orciks, pole midagi teha

                    Aga hoopis tähtsam küsimus: Kus Pulise nokamüts jäi inteka ajaks?

                    Kommentaar


                      Algselt postitas vincent Vaata postitust
                      näe, onu pulis jälle full-retard-režiimis.
                      Ei vaata seda igavat liigat, kuid selles osas, et mängijad tunnevad ennast väljakul kuningatena ja tormavad alati mölisema, kuigi suurem osa neist ei ole toimunut näinud, ei tohiks küll keegi midagi õigustada. See on rõve ja ebavajalik ja aplaus, et keegi selle välja ütleb.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Martin Vaata postitust
                        Ei vaata seda igavat liigat, kuid selles osas, et mängijad tunnevad ennast väljakul kuningatena ja tormavad alati mölisema, kuigi suurem osa neist ei ole toimunut näinud, ei tohiks küll keegi midagi õigustada. See on rõve ja ebavajalik ja aplaus, et keegi selle välja ütleb.
                        ei vaidle ideele vastu, kuid rõhuasetus oli eeskätt sellel, et ütleja ei saa olla mees, kelle oma mängijad täpselt samamoodi teevad.
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                        Kommentaar


                          Squeaky bum time läheneb. Pilt küll enne eelmist vooru tehtud, aga ülevaate annab ikkagi mismoodi top 4 run-in välja näeb. City nüüd vaevalt ennast sinna kampa kukutab? "Paberil" võiks vast reastada raskustaseme raskemast kergemaks: Everton, Chelsea, Sp*rs, Arsenal, Liverpool?

                          Victoria Concordia Crescit

                          Kommentaar


                            Lisanduvad veel euroopa mängud olenevalt kes kui kaugele jõuab (va everton).

                            E: Chelseal, Arsenalil ja Evertonil lisaks FA.

                            Kommentaar


                              Kui Liverpooli klubid ja Arsenali sinna lisasid, võiks ju City ka juba panna!?

                              Kommentaar


                                Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
                                Squeaky bum time läheneb. Pilt küll enne eelmist vooru tehtud, aga ülevaate annab ikkagi mismoodi top 4 run-in välja näeb. City nüüd vaevalt ennast sinna kampa kukutab? "Paberil" võiks vast reastada raskustaseme raskemast kergemaks: Everton, Chelsea, Sp*rs, Arsenal, Liverpool?

                                Tiitel peaks olema Man Utd oma. Kui nüüd võtta City, Chelsea, Spurs, Arsenal, Everton siis loodan, et CLi koha saaksid kolm viimati nimetatud. Midagi ei ole teha, lihtsalt ajavad oksele need Chelsea ja City.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X