Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise koondise tegemisi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Daz Booob
    replied
    Pakuks et ikka pikemalt.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    paistab, et rassistid on ka urgudest välja tulnud

Rashfordi, Sancho ja Saka jaoks võib see terve hooaja kesta nüüd?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Southgatele maksis Manu lembus ja põhjendamatu eelistamine kätte. Hea treener, aga isiklikud sümpaatiad ei sobi tiitlite jaoks.
    Jah, talle maksis kätte, et vihkab manut ja ei tahtnud rashfordi ja sanchoha seda asja enne pendla seeriat ära lõpetada.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Southgatele maksis Manu lembus ja põhjendamatu eelistamine kätte. Hea treener, aga isiklikud sümpaatiad ei sobi tiitlite jaoks.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Tooge nüüd uus treener, tänks, Southgate on IDIOOT
    Kesse paneb manu vennad pennut lööma eks??

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Üks teine Manchester Unitedi legend samal ajal: "If you're Sterling or Grealish, you cannot sit there and have a young kid go up for a penalty ahead of you."
    Mhmh. Asi aint selles, et trenna näitas näiteks Grealishile ära, kes on alfa.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Stok
    Ma saan aru. Saan aru, kui väravalööja Shaw on pettunud või penaltitõrjuja T-Rex. Aga Conor Coady, kelle ainus ülesanne oli veepudeleid tassida?
    Solidarity 'n' shit

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Tooge nüüd uus treener, tänks, Southgate on IDIOOT

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Üks teine Manchester Unitedi legend samal ajal: "If you're Sterling or Grealish, you cannot sit there and have a young kid go up for a penalty ahead of you."

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    See tundub tavaks saanud olevat. Kunagi oli see haruldane ja protest, aga ju on praegu mingi pseudomacho asi, et ma olen nii winner, et kaotuspreemiaga ei lepi. Ehk ilmselt tähtsustatakse seda üle.
    moro viskas kunagi enda hõbemedali raffasse!

Leave a comment:

• Kribenski
    replied
    Sees mõttes, et järgmine aasta on meie aasta! Kataris raudselt võetakse ära! #itscominghome

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Mind huvitab mis Southgate peast läbi käis, kui ta 2 absoluutselt marginaalselt mängijat turniiril pendlaid lööma paneb. Ja kui ankrumeheks pannakse suvaline noor. Mind huvitab mida mõtles tol momendil nonmoneyhungryteen, kes tegi ju hea turniiri.
    Magusaim draama ever ja kõrgeima taseme brainfart.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Mul on Sakast eriti. Ta pennu oli vähemalt pennu moodi. Meenus kohe üks reklaam.

https://youtu.be/2I2BMaW8iJo
    Tema jah vähemalt läks ja lõi. Donnarumma aimas ära ja asi tehtud. Aga Sancho ha eriti Rashford... Mäguire lõi korraliku pennu. Räme litter lati alla ja kogu lugu. Siis tulevad noored asja ära käkkima. Kahju muidugi neist, kes eksisid aga see oleks nagu enda tellitud.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Väline kuvand on oluline - et teised näeksid, et ma olen ikka pettunud. Mõistagi on see viide (ülla-ülla) ebakindlusele.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Stok
    Conor Coady on nii kõva mees, et kuigi ta kordagi peale ei saanud, siis hõbemedal tema kaela ei sobi. Hea meel Hendo üle, kes võttis oma autasu väärikalt vastu. Ja kas Shaw oli see mees, kes enne andis hõbemedalile suud ning siis eemaldas vääritu rudimendi kaelast? #absurd
    See tundub tavaks saanud olevat. Kunagi oli see haruldane ja protest, aga ju on praegu mingi pseudomacho asi, et ma olen nii winner, et kaotuspreemiaga ei lepi. Ehk ilmselt tähtsustatakse seda üle.

Leave a comment:

Working...
X