See tuleb koju
See tuleb koju
See tuleb
Jalgpall tuleb koju
See tuleb koju
See tuleb koju
See tuleb
Jalgpall tuleb koju
See tuleb koju
See tuleb koju
See tuleb
Jalgpall tuleb koju
See tuleb koju
See tuleb koju
See tuleb
Jalgpall tuleb koju
Kõik näivad skoori teadvat
Nad on seda kõike varem näinud
Nad lihtsalt teavad
Nad on nii kindlad
See Inglismaa viskab selle minema
Lasen selle minema
Aga ma tean, et nad saavad mängida
Sest ma mäletan
Kolm lõvi särgil
Jules Rimet sädeleb endiselt
Kolmkümmend aastat haiget
Pole kunagi takistanud mind unistamast
Nii palju nalja, nii palju irvitusi
Aga kõik need oi-kui-lähedased
Kanda sind
Läbi aastate
Kuid näen ikkagi seda Moore'i lahendust
Ja kui Linekar värava lõi
Bobby vöö palli
Ja Nobby Dancing
Kolm lõvi särgil
Jules Rimet sädeleb endiselt
Kolmkümmend aastat haiget
Pole kunagi takistanud mind unistamast
(Milline sääst, Gordon Banks!
(Vana hea Inglismaa, Inglismaa, kes ei saanud jalgpalli mängida)
(Inglismaal on see kotis)
Ma tean, et see oli siis, kuid see võib olla veel
See tuleb koju
See tuleb
Jalgpall tuleb koju
See tuleb koju
See tuleb koju
See tuleb
Jalgpall tuleb koju (Inglismaa on seda teinud)
See tuleb koju
See tuleb koju
See tuleb
Jalgpall tuleb koju
See tuleb koju
See tuleb koju
See tuleb
Jalgpall tuleb koju
Kolm lõvi särgil (see tuleb koju, see tuleb)
Jules Rimet särab endiselt (jalgpall tuleb koju, see tuleb koju)
30 aastat haiget (see tuleb koju, see tuleb)
Kunagi ei takistanud mind unistamast (jalgpall tuleb koju)
Kolm Lõvi särgil
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustEnne turniiri arvasid kõik loogiliselt, et Shaw annab trennis Chillwellile palle ette ja tassib ehk trennikotti, sest noh Chillwell oli kaks klassi kõrgem eelmisel hooajal. Aga oli ta peale Cl finaali ja natukene vigane ja Southgate suutis kuidagi Shawst teha Chillwell vol2. Amazing.
vist isegi nii vigane, et tegelikult ei mahtnud 2 parema vasakkaisja hulka ja avamängus alustas nende mõlema ees Trippier
Leave a comment:
-
Käisin kunagi mängimas jalkat ühes inglaste pundis ja mul oli ükskord seljas kirbukalt ostetud Prantsusmaa särk.
Nad ütlesid, et väga veider, et ma kannan/oman mingi teise rahvuse särki üldse.
Nad jõudsid järeldusele, et ju see on okei, kui oma koondis nii pask on
Finaalis hoian pöialt Itaaliale igatahes.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustSamastun krissucooli ja mcnamaraga, täpselt samad mâlestused.
Linnupoja, kas su fling ei vastanud 24h järjest su messengerisõnumitele või mis juhtus?
Leave a comment:
-
Samastun krissucooli ja mcnamaraga, täpselt samad mâlestused.
Linnupoja, kas su fling ei vastanud 24h järjest su messengerisõnumitele või mis juhtus?
Leave a comment:
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustHea poiss.
Aga päris ausalt ka, kuigi ma reaalselt arvan et Southgate on head tööd teinud, siis...
Olles 3/4ndik oma elust olnud Inglismaa fänn, poisiklutina teleka ees lahinal nutnud nagu väike tüdruk kui Inglismaa jälle penaltitega välja langes. (rohkem kui korra)
Kuradi äge emotsioon on, et Inglismaa finaalis on. Veider olla sellest nii vaimustuses, ise mitte inglane olles, aga eks tulebki see lapsepõlv ja need emotsioonid meelde kui Inglismaa edu MMil või EMil oligi kõige tähtsam asi mis kogu suve juuksul juhtuda võis. Iga kuradi turniir perse läinud ja lõpuks ometi saab finaalis kellegile kogu südamest pöialt hoida.
Ainus vahe selles, et mul enam pole erilist vaimustust. Ootus finaali suhtes siiski.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustvõtan kõik halvad sõnad southgate suunal tagasi ja vabandan kõikide inimeste ees kes pidid mu kirjutisi lugema. homme tuleb koju.
ilus muusika https://www.youtube.com/watch?v=1z21...l=RoyalCentral
Aga päris ausalt ka, kuigi ma reaalselt arvan et Southgate on head tööd teinud, siis...
Olles 3/4ndik oma elust olnud Inglismaa fänn, poisiklutina teleka ees lahinal nutnud nagu väike tüdruk kui Inglismaa jälle penaltitega välja langes. (rohkem kui korra)
Kuradi äge emotsioon on, et Inglismaa finaalis on. Veider olla sellest nii vaimustuses, ise mitte inglane olles, aga eks tulebki see lapsepõlv ja need emotsioonid meelde kui Inglismaa edu MMil või EMil oligi kõige tähtsam asi mis kogu suve juuksul juhtuda võis. Iga kuradi turniir perse läinud ja lõpuks ometi saab finaalis kellegile kogu südamest pöialt hoida.
Leave a comment:
-
võtan kõik halvad sõnad southgate suunal tagasi ja vabandan kõikide inimeste ees kes pidid mu kirjutisi lugema. homme tuleb koju.
ilus muusika https://www.youtube.com/watch?v=1z21...l=RoyalCentral
Leave a comment:
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustVäljendasin end vähe valesti. Mitte praeguste keskkaitsjate lõikes, kes klubis on. Mõte oli pigem selles, et kui tahaks olla absoluutne tippmeeskond, kes võistleb Meistrite Liiga tiitli eest, siis võiks ideaalis Maguire olla meeskonna 3s keskkaitsja, mitte absoluutne ja kindel nr 1 nagu ta praegu on.
Muidugi kui ta nii mängib nagu MMil, siis võib ta ka number 1 olla. Agajah...milliste vastaste vastu ja muu jama.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustskypes on üks hea emotikon mille nimi on (speechless). 15 aastat foorumit ja nüüd ühe hetkega... kadund see kõik...
Muidugi kui ta nii mängib nagu MMil, siis võib ta ka number 1 olla. Agajah...milliste vastaste vastu ja muu jama.
Leave a comment:
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustOlles Manku fänn, siis Maguire on klubis ikka tõsiselt kettasse ajanud, ei ole teda ise kõrgelt hinnanud ja minu senise hinnangu põhjal võiks olla meeskonna 3s keskkaitsja.
Samas see turniir on ta olnud ikka absolute beast. Võitnud vist sisuliselt kõik õhuvõitlused? Teinud ägedaid tõuse palliga, löönud värava, andnud nii mõnegi briljantse läbisöödu liinide vahele. Pole ühtegi väravat ta vastu löödud. (Seda karistuslööki on nüüd raske keskkaitsjate kapsaaeda ajad)
Et noh, ma isiklikult enne turniiri oleks öelnud et mees on pigem kaigas, aga siin MMil on ta olnud absolute beast. (mida on ka Stones muidugi)
Leave a comment:
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustOlles Manku fänn, siis Maguire on klubis ikka tõsiselt kettasse ajanud, ei ole teda ise kõrgelt hinnanud ja minu senise hinnangu põhjal võiks olla meeskonna 3s keskkaitsja.
Samas see turniir on ta olnud ikka absolute beast. Võitnud vist sisuliselt kõik õhuvõitlused? Teinud ägedaid tõuse palliga, löönud värava, andnud nii mõnegi briljantse läbisöödu liinide vahele. Pole ühtegi väravat ta vastu löödud. (Seda karistuslööki on nüüd raske keskkaitsjate kapsaaeda ajad)
Et noh, ma isiklikult enne turniiri oleks öelnud et mees on pigem kaigas, aga siin MMil on ta olnud absolute beast. (mida on ka Stones muidugi)
Leave a comment:
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitust
Kusagilt lugesin, et maguire parim kaitsja vms. Pliis selle kaika võiks mingi lambi burnley mehega ka asendada
Leave a comment:
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustjärgmine EM on inglise tuumik Henderson Shaw Maguire Bissaka Rashford Sancho ja Greenwood. EMi aastal jääb liverpool liigas viiendaks. jään dollarionu nutmist ootama.. Indrek Zelinski on treener eks, sest vahet pole kes viiks selle tiimi EMi finaali?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: