Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise koondise tegemisi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic'99
    replied
    Linnupoja in shambles...

keegi võiks igaks juhuks siiski helistada talle ja venda liinil hoida mõnda aega

Leave a comment:

• Mr.Andreas
    replied
    Kurb. Seekord oli isegi tunne, et võiks koju ära tulla aga paraku lihtsalt ei suudeta. Southgate ei pannud mitte ainult lööjatega pange vaid ka Hendo ja Saka mängu toomisega.

Leave a comment:

• El President
    replied
    Gareth on nüüd kaks korda kojutuleku ära käkkinud. 🍾

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    This is the detailed penalty statistic of Bukayo Saka of FC Arsenal. The statistic shows in detail how many penalties the player took in his career.

Saka on karjääri jooksul löönud kaks pennalt. Viimati kolm aastat tagasi. Ja paned sellisel hetkel lööma, noh, munad!

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Southgate võlla

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    mägiaivar teine lööja? mis leveli male ka?

ebareaalne

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Hästi korraldatud üritus. Inglismaa peaks nüüd järgmised 10 aastat ka kõik finaalid saama.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    https://twitter.com/KyleJGlen/status...94866704617486

Kus on Venemaa fännid, kui neid vaja on?
    Kamoon Harry, Kamoon Raheem, Kamoon Mason!

Võidelge nende inimeste eest! Nad tahavad teie võitu!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Kus on Venemaa fännid, kui neid vaja on?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Keegi võiks Linnupojale helistada. Teda pole foorumis koosseisu üle lärmamas, et äkki on magama jäänud.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Sa ei häiri mind. Ma olen tolerantne. Tolereerin peale teiste rasside ka seksuaalvähemusi.
    Sellise naljaga sa ei saaks isegi kuskil Ekre sõprade klubis väga like.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    No ma ei suuda Inglismaa koondise poolt koduväljakueelise ja hümni ajal vilistamise tõttu olla.
    Hah, gaaay!

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Ma pole konkreetselt ühe koondise pooldaja olnud kunagi - väga lapsena meeldis Prantsusmaa ja Zidane, siis hiljem Hispaania/Holland ja nüüd ausalt hoian pöialt Inglismaale - jah nende fännid on vahepeal väljakannatamatud, aga on samas ka hulginisti neid kes, pole oma eluajal veel ühtegi korralikku karikat saanud ja ausalt see noorte ja vägevate mängijate punt hetkel väärib seda!

Kane, Maguire, Shaw, Rashford, Sterling võta üht ja viska teist, kõigil olnud neid perioode kus nad on meedialt ja jalgpalli üldsuselt niivõrd suure ämbri täie saasta kaela saanud, et oleks aeg kui nad saaks natukene seda glory glory England ka tunda.

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Igaks juhuks mainin ära, et tegu siiski EMi finaaliga, mitte MMi finaaliga.
    Kuule esimest korda minu eluajal on üldse mingis finaalis, anna andeks mu erutus.

Leave a comment:

• eika
    replied
    No ma ei suuda Inglismaa koondise poolt koduväljakueelise ja hümni ajal vilistamise tõttu olla. Samas, noh, kui Inglismaa kaotab, siis saabub siia ilmselt selline seltskond parastajaid, et Nasfal ja linnukas ei suudaks sellist mürglit võidu korral kokku panna.
    Noh, päev parastataks ja elu läheks edasi. Inglaste võidu korral peab paar aasta kuulama, et asi tuli koju, maailma parim vutiriik ja maailma parimad mängijad jne jne.

Leave a comment:

Working...
X