Algselt postitas LaRaBla
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustfantasys palju punne toovad väravavahid
Kommentaar
-
Kui kunagi oli Inglismaa mängus probleem see, et palli ei suudetud vallata suuretes mängudes, siis täna praegu suudetakse vallata, aga ei osata fucking sellega ründefaasis teha midagi. Fucking Southgate, kes ei pane teist mängu järjest Sanchot sisse, kui sinna läheb edasipääs siis soolake sisse endale see Tiitel koju Londonis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kribenski Vaata postitustKui kunagi oli Inglismaa mängus probleem see, et palli ei suudetud vallata suuretes mängudes, siis täna praegu suudetakse vallata, aga ei osata fucking sellega ründefaasis teha midagi. Fucking Southgate, kes ei pane teist mängu järjest Sanchot sisse, kui sinna läheb edasipääs siis soolake sisse endale see Tiitel koju Londonis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKuigi olen eluaeg Inglismaa fänn olnud, siis play-offis brunolt ja Ronaldot pähe saamist küll naudiks. Palvetan, et sellega Southgate' piin lõppeb ja MMil on päris treener.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMiks? Siis tuleb jälle oodata järgmist võistlust. Mis selle mõte oleks? Ega see klubi pole, kus kogu aeg midagi toimub. Ma mäletan, et kui alaealisena Eesti-Soome tantsupeo aeg sai pubi aknataga mänge vaadatud. Mäletan, kui Inglismaa ei saanud 2008 aasta võistlustele ja ma too kord ei vaadanud ühtegi mängu. Ma kujutan ette, et ka seekord kaoks igasugune huvi. Nii et mängigu või sitasti, aga võitmine on kõik!
korraliku treeneriga oleks grupis 6p ja väravate vahe miskine 5+
southgatega seda EMi ei võida, kui mingi ime läbi finaali saada, siis seal oleks vaja ikka korraliku taevavärki, et vastastel mingi 6 kutti vigastada saaks, et saaks mängida nagu võrdsega.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustkui on valida kas jääd EMil 2-4 koht + MMil on kõik uttivis vs EMil langed kohe pärast gruppe/grupis NING MMil on lootust võita, siis valin 100x selle teise variandi. MM on juba järgmine aasta, pausi ei tule tänu koroonale (ptui)
korraliku treeneriga oleks grupis 6p ja väravate vahe miskine 5+
southgatega seda EMi ei võida, kui mingi ime läbi finaali saada, siis seal oleks vaja ikka korraliku taevavärki, et vastastel mingi 6 kutti vigastada saaks, et saaks mängida nagu võrdsega.
Ses osas, et mängisin eile https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2...predictor/main predictoriga ja täitsa variant oleks, et ühte tabelipoolde satuks:
Hispaania-Austria
Inglismaa - Portugal
Holland - Horvaatia
Šveits - Venemaa
See kamp on siiani mänginud nii suvalt, et keegi võib siit vabalt teha Portugali ehk minna lisaaegade ja pennaltega finaali, kus tuleb vastu näiteks väsinud Itaalia või Prantsusmaa, kes on kohtunud Belgiaga, Saksamaaga ja omavahel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSelline hea allaandja loogika, et mingu seekord sitasti, sest järgmine kord on siis kindlasti parem, aga siis hakkab sama plaat tööle.
Ses osas, et mängisin eile https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2...predictor/main predictoriga ja täitsa variant oleks, et ühte tabelipoolde satuks:
Hispaania-Austria
Inglismaa - Portugal
Holland - Horvaatia
Šveits - Venemaa
See kamp on siiani mänginud nii suvalt, et keegi võib siit vabalt teha Portugali ehk minna lisaaegade ja pennaltega finaali, kus tuleb vastu näiteks väsinud Itaalia või Prantsusmaa, kes on kohtunud Belgiaga, Saksamaaga ja omavahel.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustei ole inglane, raske on olla poolt kui peatreener on lihtsalt tõsine ahv. no ei ole sama feeling sees, portugalis on bruno ja ronaldo, see kord lendan nendega kaasa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustBruno on siiani ikka täielik 0 olnud...
minu ennustuste järgi on inglismaaga ühes play off pooles:
hispaania austria
saksamaa
holland portugal
wales taaniJe suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustütleks, et esimeses mängus oli hea, teises oli alla nulli.
minu ennustuste järgi on inglismaaga ühes play off pooles:
hispaania austria
saksamaa
holland portugal
wales taani
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar