Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Everton
Collapse
X
-
Ma ei tea, kuidas teiega on. Aga kui ma oleks 20aastane, elaksin mingis võõras riigis, väljas ei tohiks käia, midagi teha pole ja siis tuleb tsikkidelt ettepanek "hei, me tuleme ja teeme sulle sületantsu". Ma kardan, et ma vist oleks ka sellele 2 + 2 reeglile natsa vilistanud.
-
Algselt postitas NuFc Vaata postitustMiks ta nüüd järsku rämps on?
Leave a comment:
-
-
-
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustÜks soov oli tal veel: et Liverpool oma liigatiitlit tähistaks tühjade tribüünide ees. Soov on menetluses.
Sporting events across the UK will continue to go ahead as planned following a meeting between government officials and sport governing bodies and broadcasters this morning to discuss the coronavirus outbreak.
The Department for Digital, Culture, Media and Sport says guidance from medical experts has not changed, meaning there is no need for sporting events to be played behind closed doors for now.
Leave a comment:
-
See pole küll kõige pädevam näitaja, aga ka siin on ta püsivalt pilti saavatest Evertoni mängijatest kõige mõttetum kuju:
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPärast eilset meenutasin taaskord, et kas see Gomes mõne hea mängu ka teinud on? Barcas oli kolossaalne flopp, aasta algul oli Evertoni eest ka täiesti kohutav. Siis tuli murd, kõigil "oi, kui kurb", siis "jee, ta on tagasi", aga, noh, päris õudne on ju endiselt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPärast eilset meenutasin taaskord, et kas see Gomes mõne hea mängu ka teinud on? Barcas oli kolossaalne flopp, aasta algul oli Evertoni eest ka täiesti kohutav. Siis tuli murd, kõigil "oi, kui kurb", siis "jee, ta on tagasi", aga, noh, päris õudne on ju endiselt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustÜks soov oli tal veel: et Liverpool oma liigatiitlit tähistaks tühjade tribüünide ees. Soov on menetluses.
Leave a comment:
-
Algselt postitas StokPickfordil oli laupäeval sünnipäev ja küünlaid puhudes soovis omale suuremaid käsi. Soov ei täitunud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustGomes tegi 105 päeva pärast kohutavat vigastust kinniste uste taga sõprusmängu ja on juba sel nädalal valmis Arsenali vastu mängima.
Kes oleks osanud arvata, et Everton on selle vastasseisu ajaks relegatsiooniheitlusest välja tulnud ja Arsenalist mööda põrutanud? Ferguson-Ancelotti kombo ajal on 11 liigamängu peale saadud vaid üks kaotus ja järsku ollakse Meistrite liiga koha konkurentsis.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: