Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Everton

Collapse

X
- 

Sacked in the morning - nüüd peaks see küll ära tulema. Relegatsioonitsoonis ja olleks kulutanud suvel selliseid summasid et oi oi
Ma ei tea kuidas üldse Evertonis meeleolu on, aasta aastalt muudkui valesid otsuseid treenerite valikul, no mitte ei lähe. Paberil paistis et võiks tulla tõsine rusikahooaeg, käesolev, aga jälle same old, same old.
Leave a comment:
 - 

Su deliiriumiastme kohta ei oska öelda, erinevatest allikatest on aga info, et otsus peaks homse (nüüd juba tänase) päeva jooksul tulema.Algselt postitas JuriM Vaata postitustWtf, ma nägin ju Twitteris klubi postitust, aga see kustutatud.. või lihtsalt deliirium?
Leave a comment:
 - 

Wtf, ma nägin ju Twitteris klubi postitust, aga see kustutatud.. või lihtsalt deliirium?Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustAmetlik teade kusagil? Ise küll hetkel ei leidnud.
Aga rohkem kui loogiline oleks, arvestades tabeliseisu ja nukrat seeriat. Asemele keegi (Benitez/Moyes?) caretakeriks hooaja lõpuni oleks vast kõige tõenäolisem lahendus.
Leave a comment:
 - 

Ametlik teade kusagil? Ise küll hetkel ei leidnud.Algselt postitas JuriM Vaata postitustSilva on läinud.
Aga rohkem kui loogiline oleks, arvestades tabeliseisu ja nukrat seeriat. Asemele keegi (Benitez/Moyes?) caretakeriks hooaja lõpuni oleks vast kõige tõenäolisem lahendus.
Leave a comment:
 - 

Loodetavasti sai nüüd karikas täis ja saab see Silva lõpuks sule sappa
Leave a comment:
 - 

Noorsand tundub olevat krooniline hilineja.Algselt postitas Redman Vaata postitust
Lisaks ütleb isa, et Inglismaale minek oli viga ja soovib poja naasmist Itaaliasse. Juventus võiks ka oma vana võla - kaks traktorit - ära maksta, arvab papa Kean.
Leave a comment:
 - 

Kuidagi väga sümpaatne oli Evertoni mäng täna, seis võinuks veel suurema vahega olla (noh tegelikult oligi, ei kujuta ette, mille alusel Mina oma ei loetud). Gylfi mammu megaseks.
Leave a comment:
 - 

On Silval varsti minek?
City vastu polnudki mängupilt kõige hullem aga punkte ei tule kohe üldse. Koondisepaus tuli õigel ajal aga järgmised mängud väga olulised , tool kõigub kõvasti
Leave a comment:
 - 

Väike erinevus siiski on. Nimelt seis on tasavägine.Algselt postitas Haron Vaata postitustvaata nagu arse mängu, walcott välja iwobi sisse
Leave a comment:

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Leave a comment: