Algselt postitas H.M Murdock
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Everton
Collapse
X
-
kohtunik vana paks siga võlus rodvellile täiesti lambist punase! arvata oli , et maksabassein 11 evertoni mängija vastu ei saa . nüüd on neil väikegi šanss, aga olen kindel siiski et 3 punni tuleb kojuAlgselt postitas fittiAga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
LÄÄNE SINK KUNI MA SUREN
Kommentaar
-
Algselt postitas Singi kaupmees Vaata postitustkohtunik vana paks siga võlus rodvellile täiesti lambist punase! arvata oli , et maksabassein 11 evertoni mängija vastu ei saa . nüüd on neil väikegi šanss, aga olen kindel siiski et 3 punni tuleb koju
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustJajah....see punane ei mängi palli valdamisel ega võimaluste tekitamisel ju mingit rolli.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustJajah....see punane ei mängi palli valdamisel ega võimaluste tekitamisel ju mingit rolli.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustEvertoni fännid tõestasid ilmekalt miks nende hüüdnimi 'the Bitters' on. Mängu lõpus loobiti Suarezt müntidega ja Bellamyt pudelitega.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMillega neid siis loopima oleks pidand..roosidega?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustselline tunne nagu Swansea oleks 4:1 teid perse trukkinud.
Algselt postitas zip Vaata postitustMängu lõpus loobiti Suarezt müntidega ja Bellamyt pudelitega.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustOlekssee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustOleks see seis punase hetkel 0-0 olnud, võinuks see märksa valusamalt lõppeda.
Bellamy´t loobiks paljud ja mitte vaid pudelitega.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKas Chelsea sinise asemel oled selga ajanud Evertoni oma või miks nii kibestunud?
Järgnev intervjuu paar aastat tagasi ainult kinnistas seda:
EDIT:
Ei ole see viha ainult minus ja Evertoni fännides
Kommentaar
-
Seda ManU videot olen ma juba näinud, aga teades kui palju on nende fännide ridades vähese mõistusega inimesi, ei ole selline käitumine nende puhul just kuigi imestusväärne. Mida ta selles sinu poolt postitatud intervjuus siis nii valesti ütles? Terry tõmbas kellegi naisega ringi, meedia puhus sellest suure mulli, võiks nagu sellest üle saada või mis? Mulle tundub, et pigem on probleemiks see, et Bellamy on lihtsalt palju väravaid löönud erinevatele klubidele. Enamik sellest vihast ja mölinast mis tema poole on suunatud on täiesti asjata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar