320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Siiski Leighton Baines?

    Kommentaar


      leighton, sa oled ikka eriti kuradi haige vend. neverton top nelja!
      buy the ticket, take the ride.

      Kommentaar


        Algselt postitas nr9 Vaata postitust
        Siiski Leighton Baines?
        Aroonia iroonia.

        Kommentaar


          Premieri parim ründav kaitsja.
          Since August 2010, Baines has scored (12) or provided assists (15) for 27 Premier League goals, 10 more than any other defender in that period.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

          Kommentaar


            Algselt postitas karausser Vaata postitust
            jään muljeid ootama! endal see suur unistus veel teostamata!


            Sai see tripp siis kenasti ära tehtud ja peab tunnistama, et vaatamata 0:0 viigile, oli tegemist ikkagi kordaläinud ja meeldejääva üritusega. Mängule eelnenu melu oli awesome! Liverpooli kesklinn nii väga sinine polnudki, kuid mida edasi staadioni poole sai astutud, seda vingemaks kõik läks. Jõudsin kohale oma arust kena varuga ehk siis 2 ja pool tundi enne mängu. Plaan oli veel fännipoest üht-teist vaadata jms. Kohale jõudes oli Evertonianitel pidu muidugi juba alanud, tänavad olid rahvast täis, pood oli umbes ja sallimüüjatel käed-jalad tööd täis. Erinevalt Celtic-Hearts mängust, mida ma oktoobis vaatamas käisin, olid vastasfännid seekord kõvasti nähtavamad kui tollal Heartsi omad. Aeti vastasleeriga juttu, joodi sama laua taga Changi õlut ning meenutati hooaja highlight'se.



            Mäng ise oli selline nii ja naa. Esimesel poolajal suurt midagi ei toimunud, fännid olid vaiksed ja tegelesid peamiselt oma meeskonna mängijate hurjutamisega, mis oli ka antud olukorras ainuõige, sest oma taset suurem osa välja ei vedanud. Teine poolaeg asuti ründama Gwlady sektori suunas. Selle sektori kohta ütles üks kunagine Evertoni peatreener nii, vaheajal oma mängijatele siis, kui nad kaotusseisus olid:
            "Get the ball into their box and the Gwladys Street will suck the ball into the net."
            Võimalik, et Moyes mainis sinistele midagi sarnast, sest teisel poolajal oli mäng hoopis kiirem, põnevam ja mis kõige tähtsam, täielikult Evertoni kontrolli all (tegelt oli see ka esimesel poolajal nii, kuid mitte ehk nii ülekaalukalt). Lisaks olid ka fännid "paremas vormis", tehti palju häält ja elati end mängu täiega sisse. Paraku ei õnnestund Evertonil oma arvukaid võimalusi kuidagi realiseerida. Eks Vorm mängis luikede poolel ka hästi, kuid enamus headest võimalustest löödi paraku lihtsalt üle. Lõpuvile kõlades kostis üksi vali "BOOO" ja fännid ning mängijad tegid kiirelt minekut.



            Kõige parma mulje jättis mulle Coleman, kes oli eriti tahtmist täis. Pettunud olen Fellainis, Michu's ja Baines'is. N-ö põhitegijad minu silmis jäid oma parimatest esitustest väga kaugele.

            Nats ka nendest fännidest, kes mu kõrval istusid/seisid. Vasemal käel oli season ticket holderist vanatädi, kes lasi terve mäng LIVE kommentaari, jättes mulje, nagu ta oma pojad oleks seal väljakul. Paremal käel oli aga keskeas meesterahvas, kes polnud kordagi mitte millegagi rahul ja peamiselt tegeles erinevate roppuste lennutamisega. Neville jäid talle hirmsasti ette. Umbes 84. minutil saatis ta aga kõik perse ja läks üldse minema.

            Väike video ka, tegu oli siis lisaajaga, kahjuks midagi eriti ei juhtu, aga väike aimdus ehk. See tädi kommenteerib siis ka




            Ja lõpetuseks selline vahva pilt:

            Kommentaar


              397 - Sylvain Distin makes his 397th Premier League appearance tonight, more than any other non-UK/Irish outfield player. Longevity
              "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

              Kommentaar


                Senini kõige kohutavam Everton, mida sellel hooajal näinud. Peaaegu kõik on halvasti, mis üldse halvasti olla saab. Peale Howardi.

                Kommentaar


                  Ei tea, kas Moyes täna Mirallast veel julgeb mängu panna, aga Anichebe tuleks küll võimalikult kiiresti sisse tuua.

                  Kommentaar


                    Haha, uskumatu kuivõrd halvasti eelmise hooajaga võrreldes Jelavic mängib. Ilmeksimatust väravakütist on saanud puujalg.

                    Njh, ei taha draamat teha, aga kui mängupilt ei parane, jääbki 4. koht vaid unistuseks. Hooaja alguse sära on minetatud ja sisuliselt tundub, et suur osa mängijatest on lihtsalt vormist väljas. Hädasti oleks täiendusi vaja, et uut positiivset impulssi anda, aga noh, see on nagunii loll lootus.

                    Kommentaar


                      Ma ei ole vist nii mittemidagiütlevat Evertoni sel hooajal näinudki kui eilne. Ära kobistada oleks Anichebe muidugi vabalt võinud, aga mingit draivi mängus polnud. Nii et väravateta sudimine igati õiglane tulemus.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                      Kommentaar


                        Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                        Ma ei ole vist nii mittemidagiütlevat Evertoni sel hooajal näinudki kui eilne. Ära kobistada oleks Anichebe muidugi vabalt võinud, aga mingit draivi mängus polnud. Nii et väravateta sudimine igati õiglane tulemus.
                        Kuidas see väravateta sudimine siis õiglane oli? Ma nägin esimest poolaega ja selle järgi vaadates oleks pidanud küll S'ton juba 2-0 vähemalt ees olema.

                        Kommentaar


                          Evertoni mäng paranes teisel poolajal. Muuhulgas luhati üks 101% võimalus, mis tegelikult sundiski mind eelmises postituses Jelavici kritiseerima, ning lisaks olid väga head võimalused ka Anichebel ja Mirallasel. Nende võimaluste arvelt võiks ehk see õigluse tunne tekkida. Samas üldpildis oli Southampton parem meeskond, kellel olid omad võimalused. Seega maitseasi.

                          Kommentaar


                            Everton on hankimas endale meest nimega Leroy Fer (personal terms ja medical vaja teha aga juba kodukal uudis üleval)

                            Suhteliselt 'out of the blue' minu jaoks. Oli sellest kuskil meedias varem juttu ka?

                            Kommentaar


                              Natuke ootamatult selles mõttes, et kuskil ei sahistatud aga kuna mõni nädal tagasi räägiti nende huvist Capoue ja M'Vila vastu siis selgelt oldi turul küll ühe kaitsva pooliku peale.
                              Victoria Concordia Crescit

                              Kommentaar


                                Kommentaar

                                Working...
                                X