320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Corner taken quickly...

    Kommentaar


      BREAKING: Everton hope to complete signings of Ramiro Funes Mori and Leandro Rodriguez today.
      Siit nad tulevad.
      Victoria Concordia Crescit

      Kommentaar


        Huvitavad täiendused ja võimalik, et tõsised tegijad tulevikus. Yarmolenko jutud natukene vaibunud kahjuks.

        Kommentaar


          Mõnes mõttes märgilise tähendusega, kui tõepoolest jäädakse lõpuni endale kindlaks ja Chelsea pikalt saadetakse. St saaks kinnitust, et premmi toiduahela kõrgematel lülidel on raskem keskmiseid rappida, kuna nüüd kasvab raha puu otsas ja paljudel pole enam otsest "sell to buy" vajadust (praeguse seisuga sarnane olukord WBA (Berahino) vs Spurs). Samas muidugi kui Chelsea algpakkumine oleks olnud kõrgem ja tehtud kohe suve algul, siis kes teab ehk oleks kordunud Sterlingu stsenaarium (selle vahega, et Stones oleks ilmselt näidanud rohkem respekti oma klubi vastu).

          Algselt postitas JuriM Vaata postitust
          Yarmolenko jutud natukene vaibunud kahjuks.
          paistab, et jääb ära jah

          Kommentaar




            Leandro kotis.

            Kommentaar


              Tegemist siis 22-aastase Uruguay ründajaga, kelle eest maksti River Plate Montevideole u pool miljonit naela. Hakkab arvatavasti koos Heneniga pürgima Koné ja Naismithi mantlipärijaks. Loodetavasti läheb tal paremini kui viimasel L-Ameerikast toodud edurivimehel (Stracqualursil).

              Kommentaar


                Everton@Spurs: Howard; Coleman, Stones, Jagielka, Oviedo; Barry, Cleverley, McCarthy, Barkley; Kone, Lukaku.
                Subs: Robles, Pennington, Browning, Besic, Deulofeu, Mirallas, Naismith

                Kommentaar


                  Üsna hädine esitus nagu viimasel ajal Spursi vastu tavaks, tuleb Howardit tänada ja igati rahul olla selle punktiga. Kogu mängu peale meenub vaid kaks ohtlikumat olukorda Llorisi värava all (Cleverley Ipa, Kone IIpa). Kui Kone ja Barkley suutsid midagigi tekitada, siis Lukaku ja Mirallase panus jäi küll tagasihoidlikuks. Stones ei lasknud end vilekoorist mõjutada ja tegi märksa kindlama etteaste kui Barnsley vastu, Oviedo algul rabe kaitses, kuid mängu edenedes sai jalad alla. Üleplatsimees negatiivses mõttes jälle Barry, oli õnne, et tema mökutamistest väravat ei sündinud. Kahjuks sai Cleverley vigastada, kes Martineze uue lemmikuna ehk oleks võinud millalgi Barry koha McCarthy kõrval üle võtta. Loodetavasti siiski ei ole Barry nüüd igaveseks algkoosseisu naelutatud ja peatreenerile tuleb meelde, et Besic on ka olemas.

                  Kommentaar


                    Nägin ca 30 minutit lõpust ning mulle jäi negatiivselt silma Barkley. Tsenderdused kehvad, kaotas väga kergelt palle ning tegi üldse valesid otsuseid (nt ühe korra kui Spursi kastis kaitse oli juba pikali petetud jäi veel munema, kaitse jõudis peale ning selle asemel et vabale oviedole sööta laksis ise vasakuga tribüünidele palli)

                    Kommentaar


                      Löögi- ja tsenderduskvaliteet jättis Barkleyl jah soovida, kuid samas teenis ta välja mitu karistuslööki päris headest kohtadest. Võrreldes eelmise hooajaga, mil ta ikka väga saamatu ja ebakindel oli, on senistes mängudes (täna veidi vähem, kuid siiski) kogu tema olekus ja liigutustes märgata taas seda jalgpallurit, kes tunamullu Newcastle'is ühest väljaku otsast teise purjetas ja palli ristnurka lajatas.

                      Kommentaar


                        Kommentaar


                          Hinnaks kujunes küll krõbedavõitu 9,5 milj naela, mitte 5,5 milj, mis varem meediast läbi käis. Loodetavasti suudab kohaneda Premieriga, taset peaks küll jätkuma tal, nt River Plate'iga võideti tänavu Copa Libertadores, kusjuures finaalis tegi Funes Mori nullimängu (ja lõi ka ühe värava). Leping sõlmiti 2020. aastani.

                          Kommentaar


                            Kommentaar


                              Lennoni soetamine oli väga kena samm, eriti veel £4.5m, mitte 7-8 miljoni eest, millest suve algul jutt käis. Kuna McGeadyt millegipärast ei õnnestunud minema saata ja eeldatavasti on ka Pienaaril veel eluvaim sees, siis nüüd on äärtel täielik üleküllus. (Ja vett segab ka Cleverley/Kone mängitamine seal.) Teisalt muidugi on kõik need wingerid küllaltki vigastusaltid, nii et vast jagub siiski vaatamata põhiliselt ainult ühel rindel tegutsemisele kõigile mänguaega ja keegi mossitama ei hakka. Kõige ägedam oleks muidugi Mirallas vasakul ja Deulofeu paremal, kuid siis kannataks kaitsetöö, nii et mõistlikum oleks alustada vähemalt ühe töörügajaga, kes oma äärekaitsjal abis käiks (soovitavalt Lennon, kuid esialgu ilmselt Kone seni kui ta veel laineharjal püsib).

                              Mainimata on, et eile lükati tagasi Norwichi £8m (standardne summa praegusel ajal) pakkumine Naismithi eest. Ühelt poolt oleks olnud kena kopikas kohe 29-aastaseks saava mängija eest, kes üle-eelmise hooaja lõpu/eelmise hooaja alguse vormini pole enam küündinud. Teisalt on tegu ülimalt sümpaatse tüübiga, kellest oleks kahju ilma jääda ja kes vähemalt supersub'ina peaks jätkuvalt väärtuslik olema.

                              Kokkuvõtteks, positiivne: Stones jäi ja kadunud pojad (Lennon, Deulofeu) toodi tagasi.
                              äraootev seisukoht: Cleverley (algus hea, kuid kaheks kuuks vigastusega audis). Funes Mori eeldatavalt>Alcaraz/Distin (kuigi BBC L-Ameerika ekspert Tim Vickery andis nii talle kui Leandro Rodriguezele üsna hävitava hinnangu)
                              negatiivne: põhieesmärk e nr10 jäi hankimata.

                              Kommentaar


                                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

                                "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

                                "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

                                Kommentaar

                                Working...
                                X