Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Everton
Collapse
X
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustÜks soov oli tal veel: et Liverpool oma liigatiitlit tähistaks tühjade tribüünide ees. Soov on menetluses.
Sporting events across the UK will continue to go ahead as planned following a meeting between government officials and sport governing bodies and broadcasters this morning to discuss the coronavirus outbreak.
The Department for Digital, Culture, Media and Sport says guidance from medical experts has not changed, meaning there is no need for sporting events to be played behind closed doors for now.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
-
-
Algselt postitas NuFc Vaata postitustMiks ta nüüd järsku rämps on?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKui ma oleks 20aastane, elaksin mingis võõras riigis, väljas ei tohiks käia ja midagi teha pole. Ja siis tuleb tsikkidelt ettepanek "hei, me tuleme ja teeme sulle sületantsu", siis ma kardan, et ma vist oleks ka sellele 2 + 2 reeglile natsa vilistanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNah, sa need teised klemmid sinna kutsud ja snappi seda paned...
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustTeised ajad ja noortel on vaja tänapäeval kõike filmida. Ei saa ka vist süüks panna? Tänapäeva noorte puhul oleks vist kummalisem, kui toimub üritus ja keegi ei filmi seda üles.
Aga sellega olen nõus, et Moise'i kohta ei tohi midagi öelda, kuna see oleks rassistlik.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustsiis tuleb tsikkidelt ettepanek "hei, me tuleme ja teeme sulle sületantsu".
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar