Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Chelsea FC

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • budu
    gröönimaa pallur
    • Mar 2004
    • 13500

drogba on selles särgis nagu tulnukas
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

• cannuman
      fänn
      • Jun 2004
      • 15044

Algselt postitanud kasutaja Epic poolt
      Mis värv see on? Kusekollane?
      kui su kusi ka nii helendab, siis peaksid tuumajaamast töölt ära tulema

Kommentaar

• Bob_Loblaw
        blablabla
        • Dec 2006
        • 1738

Algselt postitanud kasutaja AlwaysRed poolt
        Paraku on jalgpall Inglismaal niivõrd arenenud et igal korralikul staadionil on valgustus. Ja peale kella kümmet jalgpalli niikuinii ei mängita.
        See oli nali , keenjus ...
        Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

• AlwaysRed
          Punane kurat
          • Apr 2005
          • 1694

Algselt postitanud kasutaja mihk3l poolt
          See oli nali , keenjus ...
          Nagu ka minu oma

Kommentaar

• Bob_Loblaw
            blablabla
            • Dec 2006
            • 1738

Nagu ka see :
            http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/6721801.stm

Pakun, et esimesel hooajal Newcastle'is torkab Barton Owenil kahvliga silma välja
            Sadist!
            Pigem üritad sa mulle igal võimalusel "ära panna", kahju aint, et see sul välja ei kuku.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

• AlwaysRed
              Punane kurat
              • Apr 2005
              • 1694

ah mine persse, ma vaatan et sul endal ei kuku naljad just eriti hästi välja.
              kui sul teinekord mõni nali meelde tuleb siis räägi see parem oma sõbrale, mitte ära reosta sellega foorumit.
              kui sa ikka sadistlikke nalju teed, siis on sinul midagi viga. kui su elu on nii tühi on et pead foorumis iga hinna eest nalja tegema, siis peaksid pöörduma kellegi poole kes sind aitaks.
              kellegil pole sinu nalju siin vaja, kahju et sa sellest ainult aru ei saa

Kommentaar

• manpe
                Meeskonnaliige
                • Aug 2006
                • 210

Chelsea Football Club can confirm we have completed the signing of Tal Ben Haim.

Kommentaar

• Homie
                  spordigurmaan
                  • Mar 2005
                  • 1865

mõtetu ost ju, kuhu see mees pannakse...kas Chelseal vähe kaitsjaid v? Terry, Boulahrouz, Carvalho, ka Essien suudab keskel mängida...

Kommentaar

• manpe
                    Meeskonnaliige
                    • Aug 2006
                    • 210

Algselt postitanud kasutaja Homie poolt
                    mõtetu ost ju, kuhu see mees pannakse...kas Chelseal vähe kaitsjaid v? Terry, Boulahrouz, Carvalho, ka Essien suudab keskel mängida...
                    Boulahrouzi ei saa eriti tõsiselt võtta, kuna tema üle eelistatakse isegi poolkaitsjat. Ben Haim peaks Boulast parem olema, kuna eelmine suvi taheti ka teda kuid lõpuks lepiti Boulaga. Ning eelmine hooaeg näitas ilusasti, et mitte kunagi pole liiga palju mängijaid (eriti keskkaitses, kus on meil ainult 3 mängijat).

Kommentaar

• Bob_Loblaw
                      blablabla
                      • Dec 2006
                      • 1738

ah mine persse, ma vaatan et sul endal ei kuku naljad just eriti hästi välja.
                      kui sul teinekord mõni nali meelde tuleb siis räägi see parem oma sõbrale, mitte ära reosta sellega foorumit.
                      kui sa ikka sadistlikke nalju teed, siis on sinul midagi viga. kui su elu on nii tühi on et pead foorumis iga hinna eest nalja tegema, siis peaksid pöörduma kellegi poole kes sind aitaks.
                      kellegil pole sinu nalju siin vaja, kahju et sa sellest ainult aru ei saa
                      Sadistlik nali ? Tutvu veidi Barton bioga, kretiin. Ja vaata kasvõi, mis kino siin Chelsea away kit'ide üle toimus, väga kahtlane, et ainult mina jään sulle ette.

Algselt postitanud kasutaja Homie poolt
                      Ideaal oleks 2 keskkaitsjat ja 2 meest asenduseks, Boula on väga ebastabiilne ja keskväljalt Essien ära võtta pole ka teps mitte hea, Ben Haim oli vägagi õigustatud ost.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

• AlwaysRed
                        Punane kurat
                        • Apr 2005
                        • 1694

Sadistlik nali ? Tutvu veidi Barton bioga, kretiin. Ja vaata kasvõi, mis kino siin Chelsea away kit'ide üle toimus, väga kahtlane, et ainult mina jään sulle ette.
                        ära ülba, tatt. mina pole chelsea away kittide kohta sõnagi lausunud. ja sa võiksid ise bartoni bioga tutvuda, debiilik, olen üsna kindel et ta pole kahvliga kedagi rünnanud. kaklus on üks asi, mõrv hoopis midagi muud.
                        kasvata endale elu ning lõpeta iga minu postituse tsiteerimine.
                        ma vaatan et sul on üle 200 postituse, kuid tundub et vähemalt pooled neist on täielik kräpp.

Kommentaar

• Bob_Loblaw
                          blablabla
                          • Dec 2006
                          • 1738

ära ülba, tatt. mina pole chelsea away kittide kohta sõnagi lausunud. ja sa võiksid ise bartoni bioga tutvuda, debiilik, olen üsna kindel et ta pole kahvliga kedagi rünnanud. kaklus on üks asi, mõrv hoopis midagi muud.
                          kasvata endale elu ning lõpeta iga minu postituse tsiteerimine.
                          ma vaatan et sul on üle 200 postituse, kuid tundub et vähemalt pooled neist on täielik kräpp.
                          Mis loeb, mida sina oled teinud, kui sa mingi suur maailmaparandaja siin foorumis oled, ära siis ainult minuga piirdu, sigar või kahvel vahet pole ja kui sa viitsisid 100 minu posti üle lugeda, siis hoopis sina peaksid endale elu kasvatama.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

• budu
                            gröönimaa pallur
                            • Mar 2004
                            • 13500

Ben Haim peaks olema inglise liiga yks parimaid keskkaitsjaid nii et saite ikkagi väga hea mehe ja meie jäime temast ilma,ehk ostame raio asemele
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

• AlwaysRed
                              Punane kurat
                              • Apr 2005
                              • 1694

Mis loeb, mida sina oled teinud, kui sa mingi suur maailmaparandaja siin foorumis oled ära siis ainult minuga piirdu, sigar või kahvel vahet pole ja kui sa viitsisid 100 minu posti üle lugeda, siis hoopis sina peaksid endale elu kasvatama.
                              hui ma sinu 100 posti üle loen...mulle piisas sinu viimasest viiest postist et aru saada milline debiilik sa oled

Kommentaar

• Bob_Loblaw
                                blablabla
                                • Dec 2006
                                • 1738

Ooo, Good comeback !

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Töötlen...