Kuskilt kuulsin,et Ancelotti pidi juba West Hami juhtimise peale mõtlemapärast 2 pudelit veinion teine nii West Hami surnumatja koopia,must särk ja must lips ka puha olemas...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas elevant Vaata postitustMis Great Escape'i vastand on?
Kommentaar
-
Burksi hooaeg alaku! Sellist jama on rakse kommenteerida. Enam ei paku isegi Pooli h2vingud r66mu. Nagu eelpool mainitud, siis n6ustun, et peale Lampsi ja Ramirese oli ylej22nud meeskond yli sitt! Ja mul hakkab kah tasakesti Kaloust kopp ette saama....no ************* kui palju saab neid v6imalusi 2ra k2kkida.Algselt postitas elevant Vaata postitustLoodetavasti puhastavad Drogba ja Essien sel ajal noormängijate saapaid.
PS!samas sellise m2nguga saame Kopenhaageni poistelt kah korralikult hambass ning burkse j2tkub kauemakski
Kommentaar
-
Reservid panid Spursile turpi 7-3. Eile 20 min mänginud Sturridge lajatas koguni 5 kolli. Josh mängis 90 min. Lootetavasti saab ka pühapäeval alustada. Ka Kakuta, Bruma ja PVA mängisid. Borini on vist finished article.
Koosseis oli:
-----------------------------------Hilario -----------------------------------
Billy Clifford -----Daniel Mills Pappoe--------Jeffrey Bruma--------Patrick van Aanholt (c)
------------Jacopo Sala--------Josh McEachran------------Jacob Mellis
Gokhan Tore--------------- Daniel Sturridge-------------------------Gael Kakuta
Hilario (sub Ross Turnbull h-t)
Billy Clifford (sub Conor Clifford 65)
Daniel Mills Pappoe (sub Aziz Deen-Conteh h-t)
Jeffrey Bruma (sub Nathaniel Chalobah h-t)
Gokhan Tore (sub Milan Lalkovic 68)
Daniel Sturridge (sub Adam Phillip 78)
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPole paha neegripoiste kohta kelle pea pole kohe üldse kehaga proportsioonis.
Kommentaar
-
Spursi reservidel kolm endale lasta lüüa on päris sitt tegelt. Eriti Clifford-Pappoe-Bruma-PVA kaitseliiniga. Loodetavasti oli asi selles, et Josh pole kaitse ees mängiv Pirlo, nagu Carlo temast teha tahab, vaid #10 siiski. 7 väravat samas, thumbs up! Studge saab 3 mängu 5 päeva jooksul siis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Põhivend Vaata postitustVot ma pole sellest aru saanud et miks Mellis first teami nimistusse ei võetud? Minu arust üks enim kiidetud noormees Academys?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar