320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Oeh, no ei suudeta ikka kuidagi neid mänge ära tappa. Isegi 3-0 peal imetakse üks ära ja siis läks asi ikka täiesti peapeale. Tänu jumalale et seal lõpus veel kahte sisse ei saadud. Miski 3 või 4 perioodi mängus kus ikka lasti jalg sirgeks ära ja istuti lebos. Üks hea näide sellest et lihtsalt paar tükki ära sopsutada ja siis perse peal istuda kuni vile kõlab on 4-3 mäng Boltoniga, kus 7 minuti sees 3 ära imeti. Ei saa öelda et meeletult halb mäng oli, aga midagi ilusat siin kah ei olnud. Jube palju oli selliseid 1-2-lähen ise tegevusi. Eriti Bosingwalt, ütleks et tänastest üks halvim mängumehi. Drogba puuted olid ka ikka üle prahi sitad
    Luizilt tavaline mäng, nagu öelda juba võib, kuid ka Sideshow lasi lõpus lebosse ära. Paar ülilohakat korda lasi kastis mehi löögile ka, aga eks kõiki vist ära ei võta. Ramires on jätkuvalt kunn. Jooksis pea vastase kastist oma kasti, et pall ära võita ja siis lõpetas teisel pool metsiku pealelöögiga. Nojah ja siis on veel see Torrese värav. Võiks juba ära lüüa. Ei ütle seda sellepärast, et siis ta "õigustaks oma raha", vaid et siis jääks äkki see meediamöla vait. 90 minutist kommentaarist oli iga viies selle kohta kuidas Torres oma esimest väravat ei ole löönud.
    Algselt postitas zip
    Tundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.

    Kommentaar


      Blackpool, kes on suutnud senini mitmele suurele hambaid näidata, tegi ka seda täna, sest loodi päris mitmeid võimalusi, nii et jalutskäiguks mere ääres tänast mängu kindlasti nimetada ei saa. Esimest poolaega ei näinud, aga kommentaatorid ütlesid, et Chelsea esimene poolaeg ei kannatanud erilist kriitikat. Terrylt klassikaline, pennal oli kaheldava hõnguga, aga kindlasti kuuleb selle kohta maitsekaid kirjeldusi Holloway mängujärgsest kommentaarist. Üllatav ka see, et senjoor Dean ei jaganud ühtegi kaarti täna.
      Kaloul sihik paigast ära, aga õnneks tundub Torres ennast iga mänguga järjest rohkem leidvat, nii et andkem aega ja küll see esimene tabamus ka varsti ära tuleb. Loodame, et Drogsiga miskit väga hullu ei ole, ehk taastus juba Papa Carlo soojas jopes. Kiidaks Ramirest ja Joshi - (Kommentaatorid: "18 years of age, looks about twelve" Lampsi ei kommenteeriks üldse, külma rahuga 2 väravat on 'nuff said.
      Järgmiseks FCK ja siis City, kellelt viimased mitu mängu on ploomid saadud - ehk õnn pöördub.

      Kommentaar


        Nutt ja hala. Polnud sellel mängupildil viga midagi.
        Kõige tähtsam on 3 punkti ja see on ka kotis.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

        Kommentaar


          Algselt postitas zip Vaata postitust
          Mis see Torres nüüd korda saatis?
          Selles ongi asi, et ta ei suutnud midagi korda saata. Minu mäletamist mööda tegi täna Torres 1 niru pealelöögi terve mängu peale ja ülejäänud aja ulpis kuskil üksikul saarel. Kui väravaid ei löö siis eeldaks, et ründaja on muuga võistkonnale kasukil näiteks teeb musta tööd ja töötab tagasi, aga tema lihtsalt sõuab vastaste keskkaitsjate juures lootes, et pall tuleb tema juurde. Tema mängud on olnud väga tujukad ja sähvatusi Chelsea särgis pole olnudki. On kuidas on , pole minu asi teist võistkonda kritiseerida.

          Kommentaar


            Liverpoolis ei paistnud ka asjast huvitatud olevat, nüüd enda ihaldatud Chelseas ja seal sama lugu? Kas tegu-ga on Shevchenko 2-ga? Vara veel öelda, aga see 50 milline hinnasilt jääb talle tükiks ajaks külge, eriti veel kui väravaid ei löö.

            Kommentaar


              Algselt postitas Rein Vaata postitust
              Nutt ja hala. Polnud sellel mängupildil viga midagi.
              Kõige tähtsam on 3 punkti ja see on ka kotis.
              Nõus teise poolega. Võitvat meeskonda tavaliselt ei kritiseerita. Samas selle Blackpooli vastu võinuks väravatevahet oluliselt suurendada kui natukenei rohkem motti oleks olnud. Aga kohe peale esimest kotti lasti jalg sirgeks ja meie õnn, et Seasiderid ära ei löönud. Saadi vähemalt poolajale eduseisus minna. Võinuks ju loota, et teisele poolajale minnakse vastu vähe innukamalt, aga tühjagi. Loivati endiselt väljakul nagu peata kanad. Õnneks tuli Kalou sisse ja lõi seal ees teravust. Tekitas pendla ja andis Lampsile ilusa söödu. Siis lasti TAAS jalg lõdvaks ja Blackpool sai igati teenitud värava. Võinuks ju loota, et kui viimati mängiti 6 päeva tagasi ja järgmine mäng on 9 päeva pärast, siis antakse endast 100% ja ei hoita midagi alles.
              Kui nüüd üksikult võtta, siis Cech oli ok. Selle esimese poolaja Blackpooli postilöögiga vedas tal pisut kuna kui see oleks sisse läinud, oleks suur osa sellest suure peetri kaela läinud. Värava puhul tal eriti võimalust polnud.
              Bosingwa. KOHUTAV! Pole kahe aasta tagusest paremkaitsjast enam midagi alles. Positsioonist pidevalt väljas kaitses ja kui ta mingi hetk korvas selle oma hiilgavate tsenderdustega, siis praegu on ka ründetöö nullilähedane. Kuskilt päikselehest lugesin, et Juve on nõus 10 milkut tema eest maksma suvel. Isegi ei lehvitaks talle, kui nii jätkab.
              Luiz´ilt siiani kõige kehvem mäng meie särgis. Kaitses jäi mitu korda liiga passivseks (ilmselt oli õpetussõnad peale loetud) ning rünnakulgi ei pakkunud midagi. Kuna ta FCK vastu ei mängi, siis on pea 2 nädalat aega kaitsemängu lihvida.
              JT oli nagu kapten ikka. Lõi kolli ja üritas mehi pepust näpistada. Korralik mäng tema poolt kokkuvõttes.
              Ashley´lt harju keskmine mäng. Rünnakul pakkus muidugi märksa enam kui Bossy oma äärel.
              Essienilt polnud kõige parem mäng. Kohati kaotas seal keskel liiga lihtsalt neid palle ja andis vastasele võimaluse kontrasse minna. Samas oma rolli suutsi ääri veeri täita.
              Ramires oli nagu ikka loom. Jooksis kuidas jaksas ja võitis hästi keskväljal palle ära. Suutis ka ühe koralik löögi värava poole saata, aga Kingston tegi korraliku tõrje.
              Lamps oli esimesel poolajal kahvatu, ja ega ta teisel poolajal ka midagi erilist polnud, aga kindel pennal ja väga frankilik jooks kasti teise värava puhul. Saab kiita.
              Zhirkovi tahtsin väga enne mängu alustamas näha, kuid kahjuks ta oma võimalust väga hästi ära ei kasutanud. Jäi tihti liiga kauaks palli hoidma ning meenuvad ka paar olukorda, kus seetõttu lasi vastastel kontrasse minna. Alla keskmise esitus tema poolt.
              DD oli ka pettumus. Esimesed 15-20 min oli täitsa asjalik. Võitles iga palli eest ja töötas ka kenasti kaitsesse tagasi. Edasi läks asi vana rada pidi ning ilmselt ka ilma vigastuseta oleks ta nii või naa mingi hetk välja võetud.
              Torres oli ka võrreldes Manu mänguga pettumus. Seal ta vähemalt töötas tiimi heaks ja tekitas teistele võimalusi. Täna seda eriti näha polnud kahjuks. Loodetavasti saab varsti oma kolli kirja ja selle koorma õlgadelt maha.

              Kalou sekkus minu arvates väga hästi ning need kaks väravat olid ju tema eeltööst. See lõpus ülelöök on tema puhul tavaline, kuid kindlasti Carlo´lt õige otsus sisse ta tuua. Lisas liikuvust ja kiirust sinna ette.
              Maloudat eriti ei näinudki seal mängus. Üle korra vist sai sealt äärest läbi aga midagi suurt seal ei sündinud. Mees päris pikalt juba vormist väljas ning eelmise hooaja Flo´st on vaid riismed järel.
              Josh polnud ka midagi erilist. Polnud tal midagi eriti teha ka seal. Paar söötu kõrval olevale mehele ja kõik. Samas kiitus jällegi Carlo´le, et andis üle pika aja võimaluse poisile jälle.

              Positiivse poole pealt on tabelis 3 punkti lisaks ja Manu 9 punkti kaugusel. Seejuures on veel 1 mäng varuks (kodus Birmingham) ja ka omavaheline mäng veel pidada. Tiitli võitmiseks piisab ilmselt 79-80 punktist see hooaeg ja see tähendab, et maksimaalselt võib kaotada 2 punkti. Ja koht kus seda ei tohi teha, on Old Trafford. Samas tänase pildi põhjal oleks hea, kui 70ndki kokku saaks. Nüüd 9 päeva aega valmistuda FCK mänguks. Hooaja lõpuni on jäänud maksimaalselt 16 mängu ja igaüht tuleks võtta kui karikafinaali. Muidu ei maksa mingist karikast unistadagi see hooaeg.

              Kommentaar


                Algselt postitas Henriolen Vaata postitust
                Kas ainult mulle tundus, et kui Drogba vigastada sai, siis treener näitas Anelka peale ja too oli siukse näoga nagu ei viitsiks täna küll sellel platsil enam joosta, pange parem Kalou ?
                See pluss Drogba Papa Carlo jopes(nagu szandor juba mainis) olid m2ngu tipphetked

                No tegelikult oli tulemus kah p2ris vajalik ning asjalik! Samuti pean n6ustuma paljudega, et kohati lasti ikka meeletult l6dvaks ja t6esti viimased 5-10 minutit lasti l6dva noksiga pidevalt ringi...joppas, et 2ra ei sutsatud rohkem.

                Kommentaar



                  Founded: 10 March 1905

                  Kommentaar


                    Algselt postitas BlueForce Vaata postitust

                    Founded: 10 March 1905
                    Poleks pidanud postitama, kuna selle peale tuleb varsti trobikond "ajaloohuvilisi" siia vaidlema ja näpuga osutama

                    Palju õnne sinistele kõigest hoolimata!

                    Kommentaar


                      Pole kyll veel 100% UCl-s edasi, kuid keda sooviks teised Sinised 1/4 finaalis vastaseks? Ise sooviks synnip2evaks(mis on kyll samal p2eval Kopenhaageni m2nguga, mitte uute paaride loosimise p2eval, kuid parem hilja kink, kui tyhjad pihud!) Spetsiaal Yhte & tsirkust

                      PS!Kui me kopenhaagen peaks meile ploomid sappa panema, siis hooaja l6puni vaatan Chelski asemel Birminghami m2nge.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas alvarez Vaata postitust
                        Pole kyll veel 100% UCl-s edasi, kuid keda sooviks teised Sinised 1/4 finaalis vastaseks? Ise sooviks synnip2evaks(mis on kyll samal p2eval Kopenhaageni m2nguga, mitte uute paaride loosimise p2eval, kuid parem hilja kink, kui tyhjad pihud!) Spetsiaal Yhte & tsirkust

                        PS!Kui me kopenhaagen peaks meile ploomid sappa panema, siis hooaja l6puni vaatan Chelski asemel Birminghami m2nge.
                        No kõrvalseisjana oleks Mou ja tema alluvate saabumine muidugi imeline. Loosimiste asemel võikski olla rahvahääletus nagu Eurovisioonil. Me likes!
                        "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

                        Kommentaar


                          Ma pigem tahaks, et hispaanlastega veel kokku ei läheks. Kõik ülejäänud käraks küll. Saksa tiim(id) oleks eriti mugavad. Spurs oleks ka mõistlik. Donetskit isegi kardan pisut. Marseille´ga sai juba grupis madistatud nii et nendega uuesti kokku minna oleks igav. Aga kõigepealt peab FCK-st jagu saama

                          Kommentaar


                            Madridiga tahaks kindlasti mängida. Kuna nende vastu on väljalangemisvõimalus päris suur, siis võtaks nad heameelega poolfinaalis pigem. Veerandfinaaliks sobibvad ukraina brasiillased hästi.

                            Kommentaar


                              tahaks 2008nda aasta loosi, võrdlemisi lihtne draw kuni poolikuteni ja otsustavad mängud kodus
                              Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

                              Kommentaar


                                Mina isiklikult eelistaks ka mõnd saksamaa satsi või siis brasiilia söekaevureid, aga mingi kõhutunne ütleb, et kui FCK loosiga nii hästi läks, siis tol korral tuleb keegi väga suur vastu ning emb-kumb peab varakult teekonna pooleli jätma.

                                Aga nüüd reedet nautima ja õdakul tõstkem ka Drogsi auks. Palju õnne Didier, 33!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X