No kas onud kes telekas kommenteerivad ongi need kelle arvamus on alati 100% õiglane ja õige? Minul ntx Sky onud olid täiesti kindlad, et Luizil enda viga niimoodi rahmima minna ning Drogba 100% punane. Ning otsepildis vaadates tundus endale samamoodi. Bosingwa kaardi otsuse kommentaari neilt lasin kõrvust mööda aga niipalju kui mänguolukorras paistis ja võrdlusmomente sarnaste olukordadega arvesse võttes, siis mingi üliskandaalne otsus see nüüd küll ju ei olnud - SWP oli ju konkreetselt värava suunas liikumas (mitte väravast eemale) kui teda takistati, ehk otsene võimaluse takistamine = punane.
Ma küsingi, et kuna ma vaatasin mitte 100% keskendumisega, siis kas mulle tundusid need otsused siis tõesti nii valesti antuna või on tegu väga siniste prillide ja objektiivset hinnangut ei suuda siin keegi anda?
Ma küsingi, et kuna ma vaatasin mitte 100% keskendumisega, siis kas mulle tundusid need otsused siis tõesti nii valesti antuna või on tegu väga siniste prillide ja objektiivset hinnangut ei suuda siin keegi anda?
aga nagu öeldud, suur osa mängu sai hoopis loetud ja mitte vaadatud, seega ehk mõni HD TV sõber oskab paremini rääkida.
Kommentaar