Algselt postitas krissu04
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas count Vaata postitustMille eest selline über suur lisaaeg?? Ma olen aind kord elus näind et teisel poolajal lisati Ac Milani mängus 5 lisaminutit ja siis veel oodati 2 minutit , kuni Shevchenko selle võiduvärava ära lõi, siis otsustas ka kohtunik mängu lõpetada. Mängus mingid märkimisväärseid pause polnud...
Malouda !!! GET THE F IN!!!!!!Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Fuck yeah!! See aasta juba teine selline v6it bussi parkinud meeskonna vastuTegelikult pole tulemus ju ebaaus, vaadates mängu käiku ja pilti. Stoke kaitses äärmiselt eeskujulikult ning 6hus nende vastu ei saa. Kolm kappi(Shawcross, Faye, Huth) teevad see hooaeg veel paljudele meelehärmi ning yldse ei imestaks kui Stoke esikymnesse j6ukas. Igatahes näitasid poisid taas v6itlusvaimu ning just selliste mängudega v6idetaksegi liigat
Teisipäeval ees ootamas Porto ning järgmine pyhapäev tuleb Spursile teine nael kirstu lyya
Kommentaar
-
UEFA jätkab hiilgavalt. Meite lemmik kohtunik is back: http://www.bridgeviews.co.uk/bridge_...nt-ovrebo.html
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustUEFA jätkab hiilgavalt. Meite lemmik kohtunik is back: http://www.bridgeviews.co.uk/bridge_...nt-ovrebo.htmlWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustEhk mehe vile oligi täiesti pädev. MOTT. Üks olukord, mida ta ei näinud, ei tähenda küll kuidagi, et ta vilistama ei peaks. Eriti, kui seda võrrelda juhtumitega, kui väravas olevaid palle ei märgata.
Ma ei mõista miks kunagi FIFA/UEFA oma tegude eest ei vastuta ega vabanda. Kui mõni mängija midagi valesti teeb väljakul või isegi väljakust eemal(nagu bosingwale kommentaari eest keerati bänn), siis peab kohe vabandama ja tõenäoliselt antakse ikka jalaga perse...no mõnikord vähe õrnemalt!
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustHöhö...sa võid oma ühe eksimuse pista sinna samusesse. Ja lisaks on ta varemgi mänge ära käkkinud nagu euro 2008 ta hakkama sai.
Ja kokkuvõttes on seitsmesaja kaameranurga ja tuhande aeglustusega üldse hea targutada.
Kusjuures mul oli täiesti poogen, kumb edasi saanuks, sest finaalis olnuks enivei ManU vastu :PWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar