Algselt postitas szandor
Vaata postitust
Nagu pühapäeval pärast punasärgiliste umbkeelikute* derbyt kaasfoorumlane mjaasale sai öeldud, et jah, saite mingis värdmängus mankeritelt kloaaki, aga vähemalt on asjalik vend pukis ja ees on põnevad ajad. Venelased istuvad interim number 400ga, mäng on tujutu (Evertoni esimene poolaeg oli täiesti masendav kusi, 14. koha vääriline), pädevus on episoodiline ning näiliselt vastase sittusest/vormist olenev.
Ma ühest küljest tahaks, et saaks see hooaeg juba läbi. Teisalt, ma ei tea, et mida see suvi nüüd nii väga paremaks teeks. Ja siit ka küsimus/aines diskussiooniks (mis võib siin teemas olla palju palutud, aga prooviks): ma täiesti siiralt ei kujuta hetkel ette, kes oleks järgmine peatreener, kellel oleks visiooni, oskust see visioon high uppidele maha müüa, pädevust seda visiooni sammhaaval platsil realiseerida ning mingisugune identiteet klubisse istutada. Sest nagu ka artikkel välja tõi, kari kalli raha eest toodud mercenary käblikuid ei tähenda veel 'Barcelona in blue-d', kui see reaalselt soontes ei voola.
Ideid? Ise arvan, et Pep pigem (kui üldse 'Kihnus' maandub, siis) Manchesteri. Simeone kohta kribas Punkt Atleti teemasse hiljuti, miks pole mehel ühtegi reaalset põhjust kuhugi minna. Ja sellega on sellel pealiskaudsel gloorikal siin nimekiri läbi. Hüppab ehk kellelgi teisel pähe midagi?
Redknapp ja muu huumor võiks postitamata jääda.
*minu jaoks kõige keerulisemalt mõistetavad inglise keele aktsendid siinpool Šoti piiri.
Kommentaar