Algselt postitas mihk3l
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
kui tohib küsida, siis kus kohast nii peen huumor pärit on? võimatu naeru pidama saada!Algselt postitas Epic Vaata postitustMingid maffia mehed ilmusid jälle välja ja hakkasid perekonda ähvardama ning Mikelil ei jäänud muud üle kui putsad varna riputada?
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustJah, kuid parimaks ballacki taoliseks mängijaks on ju ballack ise
millisest mu sõnast sa aru ei saanud et muuda oma kasutajanimi ära
Kommentaar
-
milles probleem? Lopeta oma ylbamine siin palun! Mul targematki teha kui siin sinu lollusi lugeda! Teen mis tahan, sina mind millekski sundima pole suuteline!Algselt postitas eestimees Vaata postitustmillisest mu sõnast sa aru ei saanud et muuda oma kasutajanimi ära
Kommentaar
-
Oled tüüpiline 12 aastane vinniline delfi netiplõksija.Algselt postitas eestimees Vaata postitustmillisest mu sõnast sa aru ei saanud et muuda oma kasutajanimi ära
Kommentaar
-
Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
ei meenuta nagu välimuselt laisklooma...Algselt postitas mihk3l Vaata postitusthttp://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...rs/default.stm
Essieni edu saladus
Chelsea midfielder Michael Essien has revealed the secret behind his energetic performances on the pitch - he sleeps 14 hours a day to make sure he is fully rested. (The Sun)AILTON
Kommentaar
-
mulle jäi küll mulje et 4-3-3 claudio tipus ning malouda ja cole ääres, kuigi tekstis väideti et pizarro ja cole upfront, eks näha oleAlgselt postitas mihk3l Vaata postitustAILTON
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar