Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
jõuluvana on olemas ja mul oleks talle juba uued soovid: palun liigas mängitada võimalikult palju noori eesotsas Di Santo, Mancienne ja Stochiga + saada mingi umbkaitse tiimide vastu mängimise aabits
jõuluvana on olemas ja mul oleks talle juba uued soovid: palun liigas mängitada võimalikult palju noori eesotsas Di Santo, Mancienne ja Stochiga + saada mingi umbkaitse tiimide vastu mängimise aabits
olge terved
Olen samuti selle mõttega päri. Pole vahet, kas teine või kolmas koht. Kui siis mingi väike rahaline. Samas ei tohi liiga ükskõikselt ka minna mängima, kuna Arsenal pole kaugel ning suvel kahte lisamängu ilmselt suhteliselt arvestatava vastasega pole ju ka juurde vaja
6 mängu ja 9 punkti vahe vaja tagasi teha Kamoon. Olgem realistid. Vaadates ManU graafikut, ei leia, kus need punktid võiks kaduma minna. 9 kindlasti mitte. Alla pole otseselt keegi andnud, kuid prioriteedid on nüüd kindlasti FA ja CLi peal.
Bosingwa ütleb, et "no problems" Messi pidurdamisega. Eks varsti saab näha kas see nii ka on. Samas teiselt äärelt võib Henry samamoodi teid lammutada...
Loodetavasti tuleb väravaterohke mäng
Kommentaar