Algselt postitas kurb
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustisegi Ansip k2is 6nnitlemas(vasakul)Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas kurb Vaata postitustKui ausalt öelda siis... noh teile võib meeldida need Manu ja Arsenalid aga mina olen ikka Chelsea poolt kuna nad on tehnilisemad ja oskavad mängida
Kommentaar
-
Tselskis mingid puujalad, peksavad pikka ette ja teevad jõhkraid vigu, sina nimetad seda tehniliseks mänguks? :dAlgselt postitas rainis007Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas aronniin Vaata postitustTselskis mingid puujalad, peksavad pikka ette ja teevad jõhkraid vigu, sina nimetad seda tehniliseks mänguks? :d
Igastahes tehnilisemad kui Arsenali mängijad.
Kommentaar
-
Algselt postitas aronniin Vaata postitustTselskis mingid puujalad, peksavad pikka ette ja teevad jõhkraid vigu, sina nimetad seda tehniliseks mänguks? :d
Kommentaar
-
Algselt postitas Heku Vaata postitustAlgul vaata pigem Vidicit ja siis hakka ütlema kes jõhkraid vigu teeb : )
Kommentaar
-
Algselt postitas Heku Vaata postitustAlgul vaata pigem Vidicit ja siis hakka ütlema kes jõhkraid vigu teeb : )
jõhkraid? Vidic ei teegi vigu ju. Vaatasin huvi pärast järele, eelmisel aastal (nii klubi kui koondis, ei viitsinud liita-lahutada): 68 mängus 52 viga. Kusjuures rohkem kui kaks viga mängus tegi ainult kolmel korral. Samal ajal Ballack raius 64 mängu peale neid 96 tükki, üle kahe mängus 15 korral, nii 4-5 mängu peale ei olnud ka üldse haruldane. Kusjuures jobimihkel suutis seal kõrval 54 mänguga lausa 93 korda kohtunikult vile kätte saada. Aga no okei, ei ole sama positsiooni mehed, keskväljal ongi rabelemist rohkem. Võrdleme siis Vidicit Terryga - 67 mängu, 67 viga. Enam-vähem sama. Või teistpidi, Ballackit näiteks Fletcheriga - 59 mängu, 69 viga. Maailma osavaim punapäine taklaja - 34 mängu, 35 viga. Mujalt ka: Carra, 56 mängu ja 37 viga; Alonso, 69 mängu ja 62 viga. Pehmod teatavasti mõlemad, eks, iial pole kumbagi jõuliselt mängimas näinud.
Ja kui sa nii täpselt tead, siis palun ütle mulle eelmisest hooajast üks jõhker viga, mille Vidic on teinud. Konkreetselt. Niisama lahmida on lihtne.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustkuna mul on jälle aega ebameeldivalt palju üle, siis pean lihtsalt.
jõhkraid? Vidic ei teegi vigu ju. Vaatasin huvi pärast järele, eelmisel aastal (nii klubi kui koondis, ei viitsinud liita-lahutada): 68 mängus 52 viga. Kusjuures rohkem kui kaks viga mängus tegi ainult kolmel korral. Samal ajal Ballack raius 64 mängu peale neid 96 tükki, üle kahe mängus 15 korral, nii 4-5 mängu peale ei olnud ka üldse haruldane. Kusjuures jobimihkel suutis seal kõrval 54 mänguga lausa 93 korda kohtunikult vile kätte saada. Aga no okei, ei ole sama positsiooni mehed, keskväljal ongi rabelemist rohkem. Võrdleme siis Vidicit Terryga - 67 mängu, 67 viga. Enam-vähem sama. Või teistpidi, Ballackit näiteks Fletcheriga - 59 mängu, 69 viga. Maailma osavaim punapäine taklaja - 34 mängu, 35 viga. Mujalt ka: Carra, 56 mängu ja 37 viga; Alonso, 69 mängu ja 62 viga. Pehmod teatavasti mõlemad, eks, iial pole kumbagi jõuliselt mängimas näinud.
Ja kui sa nii täpselt tead, siis palun ütle mulle eelmisest hooajast üks jõhker viga, mille Vidic on teinud. Konkreetselt. Niisama lahmida on lihtne.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustIgastahes tehnilisemad kui Arsenali mängijad.
Kommentaar
-
Algselt postitas elevant Vaata postitustkas peab üldse lööjate järjestus paika olema pandud?
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustIgastahes tehnilisemad kui Arsenali mängijad.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustNoo kurat ei meeldi ka mulle Arsenali meeskond,aga mingi reaalsustaju võiks siiski säilitada.
Mul pole Arsenali mängijate vastu midagi, lihtsalt vastasin lollusele samaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustMul pole Arsenali mängijate vastu midagi, lihtsalt vastasin lollusele samaga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar