320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kurb Vaata postitust
    Kui ausalt öelda siis... noh teile võib meeldida need Manu ja Arsenalid aga mina olen ikka Chelsea poolt kuna nad on tehnilisemad ja oskavad mängida
    Oh, päris lahe
    Algselt postitas Tofoa
    Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

Algselt postitas alvarez Vaata postitust
      isegi Ansip k2is 6nnitlemas(vasakul)
      ma saan aru, et võidujoovastus on suur, aga no tule taevas appi
      Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas kurb Vaata postitust
        Kui ausalt öelda siis... noh teile võib meeldida need Manu ja Arsenalid aga mina olen ikka Chelsea poolt kuna nad on tehnilisemad ja oskavad mängida
        Päris hea siis . Aitäh, et natukese nalja ka siia vahele viskasid

Kommentaar

Tselskis mingid puujalad, peksavad pikka ette ja teevad jõhkraid vigu, sina nimetad seda tehniliseks mänguks? :d
          Algselt postitas rainis007
          Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.

Kommentaar

Algselt postitas aronniin Vaata postitust
            Tselskis mingid puujalad, peksavad pikka ette ja teevad jõhkraid vigu, sina nimetad seda tehniliseks mänguks? :d

Igastahes tehnilisemad kui Arsenali mängijad.

Kommentaar

Algselt postitas aronniin Vaata postitust
              Algul vaata pigem Vidicit ja siis hakka ütlema kes jõhkraid vigu teeb : )
              PES.PLANET

Kommentaar

Algselt postitas Heku Vaata postitust
                Sinu postitusest võib välja lugeda nagu Sinu arust ei oleks Ballacki viga olnud jõhker. Peast soe oled või?

Kommentaar

Algselt postitas Heku Vaata postitust
                  kuna mul on jälle aega ebameeldivalt palju üle, siis pean lihtsalt.

jõhkraid? Vidic ei teegi vigu ju. Vaatasin huvi pärast järele, eelmisel aastal (nii klubi kui koondis, ei viitsinud liita-lahutada): 68 mängus 52 viga. Kusjuures rohkem kui kaks viga mängus tegi ainult kolmel korral. Samal ajal Ballack raius 64 mängu peale neid 96 tükki, üle kahe mängus 15 korral, nii 4-5 mängu peale ei olnud ka üldse haruldane. Kusjuures jobimihkel suutis seal kõrval 54 mänguga lausa 93 korda kohtunikult vile kätte saada. Aga no okei, ei ole sama positsiooni mehed, keskväljal ongi rabelemist rohkem. Võrdleme siis Vidicit Terryga - 67 mängu, 67 viga. Enam-vähem sama. Või teistpidi, Ballackit näiteks Fletcheriga - 59 mängu, 69 viga. Maailma osavaim punapäine taklaja - 34 mängu, 35 viga. Mujalt ka: Carra, 56 mängu ja 37 viga; Alonso, 69 mängu ja 62 viga. Pehmod teatavasti mõlemad, eks, iial pole kumbagi jõuliselt mängimas näinud.

Ja kui sa nii täpselt tead, siis palun ütle mulle eelmisest hooajast üks jõhker viga, mille Vidic on teinud. Konkreetselt. Niisama lahmida on lihtne.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                    kuna mul on jälle aega ebameeldivalt palju üle, siis pean lihtsalt.

jõhkraid? Vidic ei teegi vigu ju. Vaatasin huvi pärast järele, eelmisel aastal (nii klubi kui koondis, ei viitsinud liita-lahutada): 68 mängus 52 viga. Kusjuures rohkem kui kaks viga mängus tegi ainult kolmel korral. Samal ajal Ballack raius 64 mängu peale neid 96 tükki, üle kahe mängus 15 korral, nii 4-5 mängu peale ei olnud ka üldse haruldane. Kusjuures jobimihkel suutis seal kõrval 54 mänguga lausa 93 korda kohtunikult vile kätte saada. Aga no okei, ei ole sama positsiooni mehed, keskväljal ongi rabelemist rohkem. Võrdleme siis Vidicit Terryga - 67 mängu, 67 viga. Enam-vähem sama. Või teistpidi, Ballackit näiteks Fletcheriga - 59 mängu, 69 viga. Maailma osavaim punapäine taklaja - 34 mängu, 35 viga. Mujalt ka: Carra, 56 mängu ja 37 viga; Alonso, 69 mängu ja 62 viga. Pehmod teatavasti mõlemad, eks, iial pole kumbagi jõuliselt mängimas näinud.

Ja kui sa nii täpselt tead, siis palun ütle mulle eelmisest hooajast üks jõhker viga, mille Vidic on teinud. Konkreetselt. Niisama lahmida on lihtne.
                    Vaatan et sul on tõesti igav olnud. Võrdlused näitavad palju.

Kommentaar

no ma ei tea, see info oli umbes viie minutiga netist kättesaadav-kopeeritav.

oleks muidugi võinud ka samal 'ballack on tropp ja vaata ültse ise miuke sa ise oled' teemal jätkata, aga. ega muidugi statistika ei näita kõike, kuid midagi ikka.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                        Sa ikka viitsid siin rebida

Kommentaar

Algselt postitas elevant Vaata postitust
                          kas peab üldse lööjate järjestus paika olema pandud?
                          Kohtunikule peab teatama viis esimest lööjat. Peale seda võib keda tahes lööma saata.

Kommentaar

Noo kurat ei meeldi ka mulle Arsenali meeskond,aga mingi reaalsustaju võiks siiski säilitada.
                            Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                              Noo kurat ei meeldi ka mulle Arsenali meeskond,aga mingi reaalsustaju võiks siiski säilitada.

Mul pole Arsenali mängijate vastu midagi, lihtsalt vastasin lollusele samaga.

Kommentaar

Mul pole Arsenali mängijate vastu midagi, lihtsalt vastasin lollusele samaga.
                                Kes selle lollusega alustas?

Kommentaar

Working...
                                X