Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Algselt postitas Totti

kurat lõpetage ära! kõigil on ju livescore.net lahti ju..

Mul küll pole.Ma kasutan uefa.comi kodukat, hoopis parem ülevaade, aga ManU teeb, mida tahab 81.minutiks on seis 6-2. Viienda värava sai oma nimele van Nistelrooy 78. minutil ning 81. minutil sai jala valgeks endine SAFCi mängija David Bellion.

Kommentaar

mul ei ole muud öelda, kui et
      we love you rooney, we do, we do

ja nüüd jään ootama, kuni epic kuskilt kollid leiab

oh happy happy, joy,joy
      Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas 17

Mul küll pole.Ma kasutan uefa.comi kodukat, hoopis parem ülevaade
        sa vist ei saanud päris täpselt poindist aru. jälle..

Kommentaar

Ilma igasuguse liialduse ja irooniata läks mul selle teema tänaseid postitusi lugedes süda pahaks.

Kommentaar

Rooneyle jäi manU särgi kaelus kohe nii väikseks, et tuli särgile sälk sisse rebida - karmid kaelalihased ikka .
            Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Teie tikud ja bensiin, meie ideed?
              Nendele vingetele seisuteatajatele tikud ja bensiin minu poolt.

aga muidu mis muud kui et Wayne on imeline, jään samuti ootama, et keegi kuskilt väravad välja kaevaks.
              Which ship has never docked at Liverpool?
              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas Magpie

Ilma igasuguse liialduse ja irooniata läks mul selle teema tänaseid postitusi lugedes süda pahaks.
                hear-hear

Kommentaar

tähelepanekud tänasest päevast.

1. raske on hoida ennast tänapäeva informatsiooniühiskonnas \'kotis\', kui tahad videokorduses mängu vaadata ilma seisu teadmata. õnneks läks peaaegu korda.

2. pole mõtet plaanida tempot värav ja õlu, kui a)õllepoed nii vara kinni pannakse ja b)nii palju väravaid lüüakse.

3. loodetavasti sai fergie ise ka aru, et kleberson-djemba keskväljal pole isegi mitte naljakas.

4. bellion wingeriks? kiir mõisavalitsejaks? kits kärneriks?

5. 17 ja budulojus trukkige üksteist livescore\'i saatel tagumenti

6. hmm...midagi jäi mainimata? ahjaa - ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OONEY!

7.kellel paha hakkas, võite edasi oksendada.

8. lalalalalaaaaa
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

kiirsöögipoiss ajab ennast uue klubi jaoks vormi :P
                    hm, oli veel midagi öelda??? just bring on the burgers!!! :P

aga tegelikult vaadates Wayne\'i tegutsemist jäi ikka suu lahti küll... mees jätkas täpselt sealt kus ta EM-il pooleli jäi... f***ing külmavereline tüüp, ei mingit põdemist, nätaki lati alla, nätsti posti kõrvale, lataki ristnurka jne

it\'s a Wayne\'s World

Super!

Kommentaar

erts, mõni aeg tagasi olid sa super-beckhami fänn ja käisid siin manyoo teemas tatti pritsimas. aga eks võib ju ka aru saada - realil pole hetkel parimad ajad ning manyoo on juba mitu mängu järjest võitnud. sa ju ka ainult inimene.

Kommentaar

erts, mõni aeg tagasi olid sa super-beckhami fänn ja käisid siin manyoo teemas tatti pritsimas. aga eks võib ju ka aru saada - realil pole hetkel parimad ajad ning manyoo on juba mitu mängu järjest võitnud. sa ju ka ainult inimene.
                        tatti? kui siis ainult fergie kohta!

hm, ja kas mitmele meeskonnale ei võigi pöialt hoida? kas kõik peavad oma üheainsa armsaima meeskonna värvides voodipesus magama nagu sina?

ps. minu eelmine postitus oli 100% Rooney mitte ManU kohta

Kommentaar

ManU väravad ka siis neile kes veel näinud pole.
                          click

Sellised faktid veel, et Ruud pole Euro mängudes kunagi hattricki löönud ning kõik 114 ManU eest löödud väravat on sooritatud kastist, Rooneyl kohe hattrick ja kõik 3 väravalööki sooritatud väljaspool karistusala.

Kommentaar

Algselt postitas erts
                            hm, ja kas mitmele meeskonnale ei võigi pöialt hoida? kas kõik peavad oma üheainsa armsaima meeskonna värvides voodipesus magama nagu sina?
                            Sinu idee hoida pöialt kõigile rikastele ja võidukatele paralleelselt on muidugi huvitav.
                            Siis saab ju alati rõõmustada, võitku parajasti kes tahes. Kahjuks on enamiku jaoks jalgpallifännidest selline suhtumine pehmelt öeldes tülgastav. Pead sellega leppima.

PS Rooney on super. Tema klubivägiteod eriti ei huvita, aga Inglismaal on vedanud.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas erts

tatti? kui siis ainult fergie kohta!

ps. minu eelmine postitus oli 100% Rooney mitte ManU kohta
                              Vabandan järgneva läbustamise pärast...
                              Käisin just suitsu tegemas, kui v.a. McN minust ette jõudis-aga siiski...
                              Kuule Erts... Su jutt siin hakkab vaikselt närvidele käima. Sinu jalgpallinägemus seisneb ilmselt ainult selles, et võtad 4-5 hetke säravamat isiksust (v.a. Kluivert, Beckham j.t.) ja muudkui kiidad. Arusaadavalt tegi W.R eile supermängu. Iga loll teab seda. Püüan mõista ManU fänne, kelle rõõmuhõisked siin on mõistetavad, aga Sinu roheline lõust seal nime kõrval Sinu lemmikklubi(mängijat)ilmselt kajastabki. Lisaks iga klubi, kes ei kuulu superkümne vm iganes hulka valimatu mahategemine. Sa võid siin räusata palju tahad, aga minu jaoks oled Sa üks kuradima Gl..yh...er.

P.S.
                              Ära vasta

Kommentaar

Algselt postitas runno
                                P.S.
                                Ära vasta
                                tropp raisk

Kommentaar

Working...
                                X