Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

kui alguses olin pettunud, et jälle viik, et kuidas nii saama tiitli võita, siis lõpuks tuli see punkt ikka õnnega pooleks küll, viimase minuti koll jälle
    Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

päris hea, nüüd arsenaliga vahe ainult 9 punkti. 1.2 punkti mängu peale, pole paha

Kommentaar

tra ma ei saa üldse aru mis toimub.

näituseks Scholes on iseenda kahvatu vari, kaotab lihtsates olukordades palli, ei võitle kõiki olukordi lõpunigi.. ainus helge hetk tänases mängus oli I poolajal, kui ta võinuks ka värava lüüa.

Howard, nojah. olgugi et 1. värava toonud kehva tõrje enda ette võib (aga ei tingimata ei pruugi) lugeda ebamugava deflectioni süüks, teise värava eel toimunud komöödia on küll mingit auhinda väärt. kas nad (vv ja kaitseliin siis muidugi) üldse omavahel ei suhtle?? Kolmekesi tühja rabeleda, et lõpuks lasta vahepeal maha kukkunud Ferdinandil püsti tõusta ja vaba pall sisse kõksata.. loodetavasti saavad nad Fergie käest kõvasti vitsa.

Heinze siis ka ära nähtud, ja ma pakuks teda tänase mängu parimaks punasärgiks. mitte ainult debüüdil löödud kolli eest; tema äärelt ei tulnud pmst ühtegi palli läbi, samas näitas ta Giggsiga koopereerudes head kiirust ja tuli mitmel korral ohtlikult oma äärel üles. Võitles iga palli pärast ja enamiku kahevõitlusi ka võitis. Miinuspoolele kannaks ehk ühe jabura söödu omal poolel, mida Brown kätte ei saanud ja mis tõi kaasa mittetarvilise Boltoni audisisseviske. Aga eksimine on inimlik, right?

Ruudi tagasitulek kahjuks väravat ei toonud, paar head võimalust ta siiski suutis omale luua. Aga ruud-smith ründepaar näeb paberil parem välja, kui ta seda tegelikkuses oli. Paraku.

Kui ühel hetkel enam ei joppa ka, siis ei saa boltonitelt-blackburnidelt seda närust punktikestki kätte. Ja ega see punkthaaval vindumine ka midagi südantsoojendavalt toredat ei ole. Tea, kas ühel shotlasel hakkab jalgealune tuliseks minema? Ikkagi kõikse kehvem hooaja algus üle ma-ei-mäleta-peast mitme aasta...
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

siis on meid juba kaks

endiselt 9. kohal, shityst ees \"juba\" 2 punktiga...all right lads
          can things get any worse?
          Where were you in '62?

Kommentaar

Algselt postitas dimaggio

Algselt postitas fittibaldi

siis on meid juba kaks
            ma liitun klubiga
            Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas siim s

päris hea, nüüd arsenaliga vahe ainult 9 punkti. 1.2 punkti mängu peale, pole paha
              mine vingu vahelduseks Gunnersi teemas, neil oli palju skandaalsem m2ng
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Kas saaks kuskilt väravaid ka näha? Tahaks neid vaadata veel korra!

Kommentaar

ooh..millal see küll lõpeb???
                  Gary on kuuks ajaks mõrase põlvekedraga väljas. hurraaaa.

Kommentaar

Manu fannid olge uhked, sest te saite ju liiga kolmanda vastu isegi punkti. Mõne teise meeskonna fannid oleksid sellise tulemuse yle vägagi uhked!

Chelsea forever
                    \\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
                    Marcello Lippi

Kommentaar

Algselt postitas waluswend

Manu fannid olge uhked, sest te saite ju liiga kolmanda vastu isegi punkti. Mõne teise meeskonna fannid oleksid sellise tulemuse yle vägagi uhked!

Chelsea forever
                      Jajah võta kokku ennast, tore, et ka tulemuse teada said!
                      Aasta lõpus vaatame kes mitmendal kohal on, seda ma võin öelda, et 1 koht Chelsea kätte ei lähe !

Kommentaar

Algselt postitas waluswend

Chelsea forever
                        \"Kumba sa rohkem tahad, kas õekest või vennakest?\" küsib tshuktshimamma oma noorimalt pojalt.
                        waluswend sügab kukalt:
                        \"Kui see sulle väga valus pole, siis tahaksin hoopis põdravasikat...\"

Kommentaar

Vähemalt on Wayne-poiss kiiremini terveks saanud ja enne oktoobrit juba platsil Roy Carroll alustab homme väravas Keanol väikesed pahandused

Lyon kotti!

edit: Carroll jääb siiski nägemata

Kommentaar

Algselt postitas Epic

Keanol väikesed pahandused
                            Ta ikka suudab

Kommentaar

Veider on see, et keegi siin ei ole sõna võtnud teemal Boltoni esimese värava õiguslikuse üle... minu silm ütles, et värav löödi suluseisust, sest pall muutis Boltoni mängijast suunda ning sel hetkel oli Kevin juba sulus.
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Täna pean siis vaatama ManU Lyoni mängu kordusest ja veel mingi kanniku möla kuulama. Muidu kes teab kes on manul ründes Rooney ja Smith
                                The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                                If you're good at something, never do it for free - See above.
                                I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Working...
                                X