Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma söön oma mütsi ära kui 2 x Djemba Premieri 40 mängu mängib...
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
tule puppi.
aint et iga teine ring on sinu kulul, sest õlised töömehed on kõik mu veeringud oma kaukasse pistnud ja ma vajan seega mõningast sotsiaaltoetust. auh!
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Oi kui magus võit....4-2, pole lihtsalt sõnu!
C.R sahistas kaks korda võrku!
Kahju, et kuhugi vaatama ei jõudnud, aga homme vaatan viasatilt vähemalt korduse ära!
Algselt postitas tanielo
Distsipliiniga oli mõlemal meeskonnal ühtemoodi hästi.
vaatasin küll mängu jälle punavalged prillid peas aga kas Pollil jäi veel midagi märkamata peale selle Pires - Fletcher intsidendi (kus Piresile oleks võinud kollast välgutada) kus Arsenali onudele oleks võinud näiteks kaarti näidata?
Algselt postitas tanielo
Distsipliiniga oli mõlemal meeskonnal ühtemoodi hästi.
vaatasin küll mängu jälle punavalged prillid peas aga kas Pollil jäi veel midagi märkamata peale selle Pires - Fletcher intsidendi (kus Piresile oleks võinud kollast välgutada) kus Arsenali onudele oleks võinud näiteks kaarti näidata?
Ashely \"I\'m no diver\" Cole oleks võinud selle mängu alguses tehtud halenaljaka dive eest kindlasti kollase saada. Mulle tuli seda olukorda vaadates kangesti Jürgen Klinsmann meelde.
2 mins: Ashley Cole takes a dive in the Manchester United penalty area, with Roy Keane standing nearby. The referee quiet rightfully signals a goal-kick and Cole can consider himself lucky not to have got a booking or a slap for being a cheating git.
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar