Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui keegi veel arvab, et United mõne tiitli Queerarse ja Fergie all võidab, siis ärgake üles. Anyway, ma loodan, et Boro lööb veel 3 väravat äkki saab Dünaamiline Duo ka aru kui pask see meeskond on. 433 ei tööta, Smith ei ole poolkaitsja, O\'Shea ei oska mängida, Fletcher ei ole jalgpallur, Richardson ei ole kaitsja.
Kui keegi veel arvab, et United mõne tiitli Queerarse ja Fergie all võidab, siis ärgake üles. Anyway, ma loodan, et Boro lööb veel 3 väravat äkki saab Dünaamiline Duo ka aru kui pask see meeskond on. 433 ei tööta, Smith ei ole poolkaitsja, O\'Shea ei oska mängida, Fletcher ei ole jalgpallur, Richardson ei ole kaitsja.
õnneks on järgmine mäng juba novembrikuus ja tavaliselt võetakse just siis pead tagumikest välja ja pannakse mingi paarikümnemänguline kaotustetaseeria kokku.
Lõpuks lõime oma 1000. ära, aga see ei aidanud. Oleks terve mäng mängitud nii nagu viimased 10 minutit mängiti, oleks võinud me isegi mängu võita. Kehv mäng tervelt meeskonnalt. Peale esimest poolaega oleks tahtnud isegi Richardsoni kiita, aga poolaja lõpus tegi ta lihtsalt nii lolli vea et...
Peale Ronaldo mängu tulekut läks muidugi mäng paremaks, aga pask oli ta sellegi poolest. Rio oli küll puhas null. Eriliselt sitasti mängisid ka Fletcher ja O\'Shea. Mees keda võibolla natukenegi kiita saaks oleks Park. Minu arust oli ta üks parimaid meil platsil. Ja loomulikult Cristiano ka. Järgmine mäng juba kodus Chelsea vastu. Seal tuleb võit vötta või me võimegi tiitlist unistada.
Kommentaar