Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
a samas on ju jutus olemas point. nii halb kui see ka ManU fännidele tundub ei ole hetke RVN sama mis kunagi, loodame et ta kogub vormi, kui aga mitte, tuleks talle leida parem asendaja
Algselt postitas Epic
OMFG! Milliseid pulli väljaheiteid guardian viimastel päevadel avaldab
Hm..Nistelrooy sai terveks, tegi pärast seda mõned sitad mängud ning kohe hakatakse kisendama. Hooaja alguses, kuni vigastuseni oli ta täiesti tip-top. Tasuks ennem hooaja lõpp ära oodata ja siis spekuleerima ja kisama hakata!
mulle tuleks seda vormi seletada, mis enne vigastust oli...nagu aru sain siis mees on 19 algkooseisu kohtumises löönud premier league`s(mis pole kuigi tuntud kaitsetugevuselt) 2 kolli(kaitsjate värava arv)!
sel hooajal on sellest juba mnda aega sahistatud... lugegem aga kollaseid lehti, sealt saab juba varem t6de teada,
kui saadud raha eest 6nnestuks W-P osta, oleks hea diil, viimasest ollakse vist kyll 60m eest n6us loobuma
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Noonii, kirjutan pika-pika jutu Ruudi kaitseks. Loodetavasti kukub välja parem kui eelmine. Esiteks, ma usun, et herr Smyth on küll tubli ajakirjanik aga enne peaks ikka oma asjad üle kontrollima, kui midagi kirjutama hakkad. Ruud on viimase 19 Premiershipi mängus, milles ta osalnud on, herr Smyth ei ole vist sellega arvestanud :P, lahtisest mängust (sellest ta räägib mr.eyebrow) löönud 7 väravat. Pluss siis veel kaks pendlat sel hooajal. Kui rääkida eelmise hooaja lõpust siis Ruud lõi viimases kümnes mängus, millest ta osales kuus väravat. Sinna mahtus vaid üks vigastuspaus. See hooaeg aga algas juba vigastusega ja esimesed liigamängud jäid mängimata. Tuli tagasi lõi kaks kolli (ühe penaltist), taas vigane. Tuli tagasi, kolmest kaks (üks penalt) ja just siis, kui Meie preagu kestev supervorm hakkas, sai ta vigastada tervelt kolmeks kuuks. Ma usun, et isegi mitte-Unitedi (käib ju sinna ette sidekriips? ) fännid oleksid kindlad, et selle ajaga oleks Ruud vabalt ligi kümme korda võrku sahistanud. Enivei, nüüd on ta tagasi kaks liigamängu mängitud, vahepeal tuleb veel FA Cup, iga mänguga saab ta tagasi tervust, mida ta on näidanud kolm hooaega Unitedi särgis. Ma soovitan soojalt järgmisel vastasel Premiershipis Fulhamil ette vaadata ja mitte ainult sellepärast, et eelmine kord kui ta mängis sahistas ta kaks korda londonlaste võrku. Ahjaa, mainiks veel seda, et see hooaeg Meistrite Liiga (enne Milani mänge) - 5 mängu 8 väravat. Ja kas maailma vanim karikasari ei ole siis major trophy nagu Smyth väidab?
njah...väiksemate kallal olete kõvad tegeijad, kakelge ikka omasugustega, eks
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kurikuulus bouncebackability. Hea mäng oli, sööt liikus ilusti, loodi võimalusi, löödi väravaid. Scholes ja Rooney olid ikka võidu tõelised arhitektid. Noo, uskumatu kuidas Rooney igalepoole jõudis, milline sihikindlus teise värava puhul ja sööt, mis enne viimast väravat Ruudile lendas - SUPER! Scholesy, oh millised söödud, milline finisheerimine - MEGA! Poolfinaalis vastaseks kindlasti Arsenal või Sparky armee :P
njah...väiksemate kallal olete kõvad tegeijad, kakelge ikka omasugustega, eks
hea m6te, liigas allalangemise vastu v6itlev the Saints ei ole tervikliku pildi saamiseks vist 6ige v6rdlusmaterjal praegu, nende vastu 6nnestus pea k6ik
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar