Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
, jep, kõik finito. Hobusenägu läheb free transferiga chelskisse jne... Kui oleks 1. aprill arvaks, et tegemist aprillinaljaga...
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Tähendab, mina sain aru, et vahetab omanikku. See et ta City\'ga kokku lükatakse, nagu ei näinud kuskil. Kahju tõesti, igavene ja kõikvõimas ManU laguneb. Nagu ennisti öeldi, tuleb otsida uus klubi mida fännata! :P
The main event, Die Meister, Die Besten, Les grandes equipes...The champions!
ma arvan, et ma pakun staaridele ise lepingut. alguses palju maksta ei saa, aga kui eesti meistri liiga kinni paneme, siis peaksime juba järgmine hooaeg meistrite liigas olema ja küll siis ka papp tulema hakkab.
try to take them now jose
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Blackburni vastu ei suudetud enamat 0:0 viigist. Esimese poolajaga oleks vabalt võinud asi olla 8:0 meie kasuks, paraku mõned Friedeli firmamärgid, kaks lööki posti, mõned löögid cm mööda ja paar kaitsjate poolt joonelt puhtaks löödud palli...the usual. Teisel poolajal ei loodud absoluutselt mitte midagi, hooaja halvimad 45 min!
Olles nüüd ööläbi asjade üle mõelnud ja analüüsinud tänavust hooaega kirjutaks väikese jutu. Olen küll meeskonda ja treenerit kaitsnud siin viimasel ajal aga see mida eile teisel poolajal näidati ajas mul küll kopsu üle maksa. Kõige pealt pilluks kriitika nooli - See 4-3-3 või 4-5-1, kutsuge seda kuidas tahate, süsteem ei tööta! Jah oleme küll saand tulemusi aga millises mängus me tõesti hästi oleme mänginud? Vaid Highbury tuleb meelde. Ma saan aru kui sellise formatsiooniga võõrsil või euroopas mängida aga miks me Old Traffordil mängime viie poolkaitsjaga tabeli viimaste sekka kuuluvate tiimide vastu? No disrespect aga nad tulevad ainult kaitsma ja ründamine on viimane asi nende mõtetes. Seoses eilse mänguga ajas selle samuse veel keema see, et kuigi 25 minutit on mängida ja meil on väravat vaja tehakse vahetus ründaja ründaja vastu! Kurat mis toimub? Meil on väravat vaja aga meil on viis kaitsemängijat väljakul!
Seoses selle formatsiooniga veel, mida ütles Fergie siis kui Rooney ostis? \"Bla-bla meil on nüüd neli kõva ründajat nagu 99 aastal\" Mis kasu neist on kui sa mängid vaid ühega ja teise lükkad kuhugi äärele? Nii, nüüd võtaks ette Ronaldo. Me kõi teame, et ta on suur talent ja hea mängija ning tulevane maailma parim aga mõnes mängus ta ikka oskab mu kõvasti närvi ajada. Nagu eile, Ronaldo tormab paremal äärel, jookseb kõik kaitsjad üle ja nüüd kui oleks vaja üks madal tsenderdus lasta kastis ootavatele Scholesile, Ruudile ja Rooneyle, teeb tema mingi stepoveri ja komistab kaitsja otsa teenides vea. Noo, mis kasu meil neist karistuslöökidest ja üleüldse standardolukordadest on? Kaks aastat pole neist juba mitte mingit tolku.
Oh, nüüd siis veidi valgust tunneli lõpust - Kui kõik läheb plaanide kohaselt see tähendab, et CQ ei lase jalga mõne Aafrika koondise juurde, siis järgmiseks hooajaks ollakse selle formatsiooniga ära harjunud. Ruud ja teised keda see hooaeg on pikad vigastuspausid seganud saavad pre-season treeninguga end uueks hooajaks kindlasti vormi. Ja last but not least Ole tuleb tagasi!
kunagi me võidame niikuinii selle formatsiooniga ainult jah. kui neli maailmaklassi ründajat, siis võiks ju proovida, nii ehku peale ka neid kasutada ründes
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar