Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Algselt postitas fittibaldi
    Hea meel oli näha Ruudi taas oodatud tasemel mängimas
    jah, vigastused ja muu jamps, poolteist hooaega pole nii head m2ngu n2inud talt, olin teda juba maha kandmas

lisaks tundus, et nädala keskel kõvasti kajastamist leidnud keano sõnavõtt tiimikaaslaste aadressil oli töö teinud
    noh, kapten jagas ka m2ngu ajal k2sklusi ja mitte just sosinal,
    eriti sellele, kes vasakult (nufc\'i parem serv) tsenderdusele selja keeras ja selle l2bilasi

hea tahtmise korral võimalik ka 4-3-3 sisteemis resultaati saavutada.
    v6i hoolimata sellest...there have also been reports of a minor revolt against the growing influence of Carlos Queiroz
    ah tema ongi siis see kurja juur, kes nelikolmkolme propageerib...

noh, m2ngupildiga v6is siiski rahule j22da yle pika aja
    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Tegelikult üks hooaja ilusaimaid mänge üldse. Ma ei mäletagi ühtegi suurt võimalust peale värava neil(nufcil). Ronaldo oli ka äärel hea. Äkki see 433 tasub ära?

Kommentaar

Sell Ruud?

Aga jah, see formatsioon oli täna ikka see õige 4-3-3, isegi 4-2-4 vahel kui Scholes viitsis end rünnakule vedada. Kui nii edasi laseme siis hakkab see mulle isegi meeldima

*Friendly Final ootuses*

Kommentaar

We are the champions my friend....

Lisaks Pontin\'s Reserve League tiitlile sai eile ka Barclays FA Premier Reserve League North meie reservide poolt ühe mängulise varuga Old Traffordil Keano ja Fergie silme all kinni pandud Kaks väravat \"goalmachine\" Bellionilt ja üks David Jonesilt. Nüüd siis tuleb väike play-off Charltoni reservidega, mis selgitab välja Inglismaa parima reservtiimi

Kommentaar

Times teatab, et 100.000 naela nädalas on Rio Ferdinandile uue lepingu allkirjastamiseks vähe, tuleb maksta üle 110.000. Nojah, see kümnekas siia või sinna, eks ole.

It\'s a mad mad mad world.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Times teatab, et 100.000 naela nädalas on Rio Ferdinandile uue lepingu allkirjastamiseks vähe, tuleb maksta üle 110.000. Nojah, see kümnekas siia või sinna, eks ole.

It\'s a mad mad mad world.
              ferdinand käitub nii kuis tuul puhub - kas säherduse asja eest on ikka vaja pappi raisata?
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Lõpuks sai se Ruudi väravatepõud otsa.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara
                  Times teatab, et 100.000 naela nädalas on Rio Ferdinandile uue lepingu allkirjastamiseks vähe, tuleb maksta üle 110.000.
                  Guardiani järgi on nõudmised juba 120 k. Ma ei kujuta ette, kui palju on asja ümber praegu pressi üleskeerutatud tolmu; aga kui tõsimeeli peale 8-kuulist tasustatud puhkust ja sellele järgnenud õnnestunud kammbäkki härra Ferdinandil dollarimärgid silme eest kaduda ei taha ja tulevik siniseks kisub, siis on viimane aeg leedsi omadelt juuda-plakateid laenama minna. (Mida nad, muidugimõista, väga lahkelt oleks nõus andma.) Loodetavasti laheneb olukord lähipäevil.
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Mulle tundub, et kurjajuur on Rio agent. Wesil oli ka pikka aega jama, agent tahtis mingeid absurdseid asju, aga kuna Wes on Man United through and through andis ta tüübile lihtsalt kinga ja allkirjastas uue lepingu. Rio alles rääkis, kui need Chel$ki kuulujutud esimest korda ilmusid, et tema ei lähe kuhugi ja et temast saab peale Keano pensionileminekut uus kapten

Kommentaar

tänased võimalikud miilikivid:

Gary Neville - 300. premieri start (kõik mõistagi ManU eest)
                      O\'Shea - 150. mäng ManU eest
                      Smith - 200. esitus liigas

Paras aeg ka meenutada eelmise hooaja mängu Goodison Parkil - ManU esimese pooltunni järel kolmega ees, Everton lööb O\'Shea abiga kolm tagasi, lõpuks Ruud van 89. minutil lööb 3-4. That was one hell of a game!
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Real on iga kell ManU\'st parem...

kas keegi teab ka järgmine jutt vastab tõele:Iker Casillas,Real Madrid\'i ja Hispaania koondise väravavaht,läheb ManU\'sse järgmine hooaeg??osad inimesed ütlevad et see on tõsi,osad mitte...noh mina ka enam ei tea
                        Have you ever seen Chelsea win the league?Yes,I have.

Kommentaar

Algselt postitas bluesoccer

kas keegi teab ka järgmine jutt vastab tõele:Iker Casillas,Real Madrid\'i ja Hispaania koondise väravavaht,läheb ManU\'sse järgmine hooaeg??osad inimesed ütlevad et see on tõsi,osad mitte...noh mina ka enam ei tea
                          Kui Real peaks Casillasest loobuma mingil idiootsel põhjusel, siis lastakse nad järgmine hooaeg ikka täitsa alla.
                          Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker

Kui Real peaks Casillasest loobuma mingil idiootsel põhjusel, siis lastakse nad järgmine hooaeg ikka täitsa alla.
                            ma lugesin et kui Casillasele ei maksta seda palka mida ta tahab,siis läheb ta ManU\'sse sest tema agentile on helistatud ManU\'st ja seda asja arutatud...isiklikult võiks ta minna Chelsea\'sse või isegi mingi Liverpool\'i või Arsenal\'i
                            Have you ever seen Chelsea win the league?Yes,I have.

Kommentaar

.isiklikult võiks ta minna Chelsea\'sse
                              Vabandust väljendi pärast, aga mida vi**u ta seal teeb?

Kommentaar

hetkel on käimas mäng Manu ja Evertoni vahel.Poolajaks juhtis Manchester Utd 1:0

Kommentaar

Working...
                                X