Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Algselt postitas stas1010

Fortune`il pole midagi häda. Probleem on väravavahis, ja minu arust oleks Rio Ferdinandi kõrvale vaja natsa paremat keskkaitsjat kui Silvestre.
    Ja mina aru ei saa, kuidas ManU mängijad ei suuda ära realiseerida oma võimalused. See hooaeg on ikka täielik pettumus. Muideks ManU ostis järjekordse nooruki, nigeerlase Obi Mikel`i (18).
    Silvestre pole eriti üldse mänguaega saanud. pigem on keskel Brown ja kes teeb kohati päris häid mänge ning selle tõestuseks on ka see et ta sai inglise koondist esindada mis muidugi nüüd on raskem sest mõned tegelased on terveks saanud ning mõned väga hästi mängima hakkanud:P

Kommentaar

Algselt postitas Van Nistelrooy

üks küsimus
      Kas saksa kanal DSF näitab FA Cupi finaali Manu- Arsenal? LIVE-na loomulikult.
      üks vastus
      jah.
      Sa vist ei tea, mis moodi valmib talveks moos. Kõigepealt võtab ema purgid, kuid enne seda tuleb tuua marjad soost.

Kommentaar

viasat 2 näitab

Kommentaar

Mina vaatasin suht emotsioonitult seda mängu, teine koht on ammu läinud! Suht kama kas oleks kolm või ühe punkti saanud. Kui üldse midagi tundsin, siis rõõmu, et Robbo päästerõnga sai

Süüdistada ei tasu kedagi, et ei pingutanud või lõi mööda kuskilt. Kogu see hooaeg on imelik sinka-vonka olnud...Laupäeval näiteks ja mitmetes teistes selle hooaja mängudes ei ole mängupildil midagi viga, kontrollitakse mängu, punnitatakse, luuakse olukordi. Paraku lihtsalt ei lööda oma olukordi ära, nagu mingi mentaalne blokk või midagi oleks ees.

Enivei, meistrid lähevad kotti

Kommentaar

Champs are champs are champs.

Esimesel poolajal murti kõvasti keskväljal, teisel käis vähemalt algul jookse-viska-mäng, nagu lembitu kuuse ütleks. Läinuks Fletcheri löök seisul 1-1 lati alla, mitte aga latti, võinuks kogu ülejäänud mäng minna üsna päris teisiti. Aaga jah, üldiselt oli küll lõpuks kohati tunne, nagu joostaks vastu müüri. Seda sõna otseses mõttes - näituseks Huth võttis Rooney pommi korra ca kümnelt meetrilt keradega vastu ja ei teinud muud, kui ainult istus korra ja ohkas. Vot need on mehed! Ja Chelsea ei olnud isegi parimas rivistuses platsil! Voivoi.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Jep, Chelsea näitas kahjuks, mis puust nad tehtud on ning tulemus oli vastav...

Positiivne oli Punaste austusavaldus meistritele mängu algul - professionaalsus sõna parimas mõttes.
              Which ship has never docked at Liverpool?
              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

Seda sõna otseses mõttes - näituseks Huth võttis Rooney pommi korra ca kümnelt meetrilt keradega vastu ja ei teinud muud, kui ainult istus korra ja ohkas.
                aaria teras..

Kommentaar

manul on olnud läbi hooaja probleemiks võimaluste ära löömine. ründavad hästi ja pall liigub aga lõpetamisest jääb puudu. chelseal ja arsenalil seda probleemi pole olnud ja seepärast nad ka manust ees pool. aga usun et järgmine hooaeg on manu kõvasti tugevam ja kogenum ning kindel tiitli nõudja.

Kommentaar

Njah, eile oli kaitse seisukohalt hooaja kõige hullem päev. No, ei tundnud kohati äragi, võib-olla annab Gabby puudumine tunda. Tore, et Ruud lõpuks Premieris väravavõrgu leidis, \"mina ei dive\'i enam\" Ronaldo oli kah kena.

Huvitav, milline koosseis pühapäeval Sotoni vastu läheb, nüüd kui mitte millegi peale mängida ei ole. Rossi, D.Jones, Blake, Pique, Martin võiks kõik minu arust mänguaega saada aga eks näeb.

Kommentaar

kui RVNi väravat mitte arvestada, oli ikka kehv mäng unitedi poolt

Kommentaar

Ei tea, mis ManU`l viga on. Närvi ajab juba. Ma ei tea, kui ManU nüüd FA Cup finaali ka ei võida, siis on küll ikka hull hooaeg. 3 korda on see hooaeg Arsenali võidetud, ma loodan, et ka 4 kord õnnestub. Minu arust oleks ManU`l vaja Ferdinandi kõrvale paremat keskkaitsjat ja ka poolde kedagi. Kuulujutud käivad ka Van Bommeli ostmisest, minu arust oleks see hea valik.......

Kommentaar

Ferguson oleks vaja juba ammu seebiks keeta. Vend oleks pidanud õigel ajal loobuma. Nüüd on natuke ajale jalgu jäänud.

Kommentaar

ohh teid õnnetuid hingi
                            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ma ka loen ja itsitan
                              League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Noh, eks itsitage. Sellest aga ei maksa mööda vaadata, et midagi on mäda Taani riigis, nagu üheks klassikus öeldakse.

Siin on näituseks ManU muredele päris õige lähenemine, autori enamiku seisukohtadega olen ma väga nõus.
                                Kõige täpsem on aga määratlus - The squad is full of average players. This hasn\'t just happened, it’s the result of several years of poor transfer choices.

Juba mitu aega ei ole müügid ja ostud jätnud endast mõistlikku muljet, nagu mainit artikliski kirjas, oleks asi justkui allamäge läinud peale Stami müüki. Veron, Blanc (ok, oli free transfer), Bellion, Ricardo, Forlan, Kleberson, Djemba, Howard, Miller - enam kui 50M£ eest ebaõnnestumisi. Sahat ja Smithi ebaõnnestumisteks VEEL ei julge nimetada, aga mõlemad mängivad siiski ilmselgelt below-par. Muidugi, igal aastal on sattunud ka ca 1 high-profile õnnestunud ost (Ruud van, Rio, Ronaldo, Heinze+Rooney), kuid sellest on ilmselgelt vähe. Lisaks, nagu oleme näinud, kehtib ka nn. heade ostude puhul ümberpööratud statement \'class might be permanent, but form sure is temporary\'. Kui Ruud või Ronaldo ikka vormis pole, pole mõtet neid platsi ligidalegi lasta.

Oma kasvandikest - O\'Shea võib olla kasulik, kuid ma ei näe temas siiski esimese XI materjali, sama käib ka väga kõikuvate esitustega Browni kohta. Jumal olgu tänatud Fletcheri eest, temast loodan ma kõige enamat.

Class of \'92, mis pikka aega moodustas meeskonna tuumiku, on maha müüdud või vormi kaotanud (mõningate eranditega - Keane, Gary). Keda on meil dekaad kopikatega peale sellist suurepärast saaki akadeemiast võtta? Vaadanud aegajalt VS2-st reservide mänge, siis: Richardson - võib-olla (laen WBA-sse on suurepärane võimalus, kus ta juba on end ka tõestanud); Eagles - pigem mitte; Jones - midagi nagu looks ehk võib-olla paari aasta pärast. Reservide välismaalastest noored - Spector, Pique, Rossi, - loodame parimat. Ülejäänud noored - väga väga ebatõenäoline. Mis on aga oluline - kohe järgmiseks hooajaks pole sealt kindlasti kedagi piisavalt küpset võtta. Sellist trikki, nagu Fergie omal ajal tegi - müüs maha staarid nagu Kanchelskis, Hughes, Gillespie, Sharpe, et omad noored saaksid võimaluse - tänapäeval enam oodata pole mõtet.

Seega tuleb suvel jälle osta. Kuna raha läks möödunud hooajal Rooney alla, võib arvata, et mõnigi praegusest meeskonnast läheb turgu. See selleks, aga kui vaadata mängijaid, keda ManU-ga spekulatsioonides seotakse, tuleb kerge masendus peale. Ainus, kelle tulekul ma kaht kätt kokku lööks, on Cudicini. Nõustun stasiga, et Rio kõrvale on tarvis uut kindlat, kompromissitut, usaldusväärset kaitsjat, kedagi Alexi-laadset; endiselt pole kedagi, kes Keano rolli täita suudaks (kuigi Smith keskväljakunnina kõlab päris ahvatleva mõttena). Fortune ega Giggs on jätnud ka vasaku tiiva suht kergekaaluliseks (hetkeseisuga tundub olevat parim variant Ronaldo vasakul ja Fletcher paremal) - ka sinna on lõpuks vaja keegi välja mõelda. Soovitavalt mitte mõni hispaania liiga tegelane, keda ainult Martin Ferguson on näinud. Ründajate turusegment võiks see suvi puutumata jääda - kui muidugi ei juhtu, et Ruud (enam-vähem tipul, nagu ta on) suure raha eest tõepoolest müüakse.

oehjah, pikk jutt sitt jutt, eitea, mis ma selle kõigega üldse öelda tahtsin? peab sööma minema ja selle üle mõtlema.
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X