Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

fittibaldi - hea jutt oli. Noortest nimetaks ma veel Lee Martin`it, kes on Giggsi taoline - mängib vasakul äärel, on väga kiire. Ka mina ootan Richardson`ist midagi. Aga sinna Keane asemele näen mina praegu ManU ostu listis sobivat meest ainult Mark van Bommel`it, kes on minu arust väga hea mängija. Ma ei tea, kuidas nende väravavahtidega on, aga lugesin kuskilt, et Carroll pikendab lepingut. Väravavahtidega on ManU´l suur probleem, minu arust suurim. Ma oleks tahtnud ManU väravas näha kas Robinsoni või Van der Sar`i (kahjuks kumbagi ei saa)
    Ja kindel värk on see, et Ferdinandi kõrvale on vaja samataolist kaitsjat. Kusjuures mingi jama on Ferdinandi lepingu pikendamisega, Chelsea tahtis teda osta, samuti tahtis Chelsea osta ka Ronaldot, kuid Fergie andis kohe vastuseks EI........(Y)

Kommentaar

ainukene asi, mis teil vaja, oleks Peep Vain.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Üle mere Norramaal toimuvad kahtlased asjad. Meie kõige-kõige suurem tulevikulootus John Obi Mikeliga on mingi jama lahti. Mikel nimelt on saanud tapmis ähvardusi ja tõeline torm puhkes siis, kui ta ühe karikamängu ajal, milles ta ei osalenud, ilma Lyni loata lahkus, kihutades auto ja oma agendi John Shittuga minama. Arvati, et tegu on mingi inimröövimisega aga Mikel ei olevat rahul meediatsirkusega, mis tema üleminekuga kaasnes ja ei ole enam kindel, kas ta ikka hakkab Man Unitedi või Chelsea eest mängima. Ei tea, väga kahtlane värk. Agent ajab jälle suuremat raha taga?

Kommentaar

Algselt postitas Epic
          Meie kõige-kõige suurem tulevikulootus John Obi Mikeliga on mingi jama lahti.
          kuulutad kõige-kõige suuremaks tulevikulootuseks enne kui oled kunagi üldse mängimas näinud?

Kommentaar

kui ma õieti aru saan siis see teie kõige-kõige-maailmaparim tulevikulootus pole isegi mitte teie oma..

Kommentaar

arusaamatult segased lood. kui \'signing is confirmed\', siis see eeldab kaht poolt rahuldavat kokkulepet, antud juhul siis Obi-wani ületulekut peale Norra liiga lõppu (nagu leping, kuuldavasti, ju sätestas). Chelsea võis küll varem nuuskimas käia, aga mingit reaalset diili ju neil ette näidata pole.

Mis puutub tapmisähvardustesse, siis wtf is up with that? Kes jahib tema skalpi? Kurjad \'sinised\' norrakad?

Kogu selle meeletu haibi peale peaks aga veelkord meelde tuletama, et väiksel nigeerlasel on seni Lyni eest ette näidata täpselt 2(!) esitust. Henning Bergil kui ühel peamisel soovitajal olgu tema potentsiaali suhtes õigus!

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas Epic
                kuulutad kõige-kõige suuremaks tulevikulootuseks enne kui oled kunagi üldse mängimas näinud?
                usaldan Unitedi noortepealiku Jim Ryani sõnu

Kommentaar

Fergie Oslosse! Mikel muidugi olevat juba Londonis

Kommentaar

ull jama ikka selle venna ostmisega....kusjuures nii see hakkabki olema et chelsea ja manu hakkavad noorte vunderkidide pärast nii rabelema...eks manu sips pahane et robbeni ja ronaldinho maha magasid ning ei taha enam sellist viga teha...igatahes kui juba fergie norra lendas siis on seal korralik kaos hetkel.

Kommentaar

manyoo keskendub karikafinaaliks tõeliselt omapärasel moel
                      ... eriti arvestades, et ka glatzerile antud ülevõtmistähtaeg on kohe-kohe saabumas.
                      Evening standard: \"Mikel: I want to play for Chelsea\"

Kommentaar

ull jama ikka selle venna ostmisega....kusjuures nii see hakkabki olema et chelsea ja manu hakkavad noorte vunderkidide parast nii rabelema...
                        Lastekaubandus täies hoos?

Kommentaar

TÄPSELT see, mida ma ootasin

Kommentaar

Algselt postitas vello99

Ha-ha, ze amerikans are coming... [Link kustutatud. raisk 49 sekundiga sain pähe...]
                            "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas Epic

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas Epic
                              usaldan Unitedi noortepealiku Jim Ryani sõnu
                              tundub, et tulemas on järgmine Obi-Wan Kenobi:P
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

http://news.hot.ee/vaata_uudis.php?id=165691

tundub, et jänkid rokivad

Gloori Gloori Uncle Sam

Kommentaar

Working...
                                X